Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза?
Какво представлява рефлукс-езофагит и как може да се управлява?
Какви са ползите от приемането на Омега 3-6-9 при Хашимото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза?
Когато се сблъскате с различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза, важно е да се консултирате с повече от един специалист, но изберете един, на когото имате доверие. Редовните тестове за хормони са от съществено значение и трябва да реагирате бързо в случай на влошаване. Изберете лекар, на когото имате доверие и следвайте предписаното лечение.
-
Какво представлява рефлукс-езофагит и как може да се управлява?
Рефлукс-езофагитът е възпаление на стомашната лигавица, причинено от връщането на стомашно съдържание в хранопровода. За управление на симптомите се препоръчва вечерята да се консумира по-рано, избягване на храна преди лягане и приемане на лекарства, предписани от лекар. Важно е да се консултирате със специалист за подходящо лечение.
-
Какви са ползите от приемането на Омега 3-6-9 при Хашимото?
-
Какво представлява TSH и какви са нормалните стойности по време на бременност?
-
Какво означава 50/75 при лечението с Тироксин?
Вместо да ни успокоят в такъв момент те .... Позвъни на док Начев, даже ако имаш възм направо иди на място! Не се шашкай и успех!
. Увеличи ми дозата от 0,25 всеки ден на 0,25/0,5 заради зимата и ще се видим през февруари. Най вероятно 0,25 ще ми е дозата за лятото. За холестерола каза, че не е страшно, само да спазвам диета (макар да не се храня с мазно и т.н.)
Всичко, което пиеш и си си самоизписала
пия и аз с изключение на прополиса, който май не е добра идея при това заболяване