Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кола маската на интимната зона по време на бременност?
Какви са мненията относно закупуването на зимен космонавт за бебе?
Какво е мнението за закупуването и използването на стерилизатор за бебешки бутилки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кола маската на интимната зона по време на бременност?
Мненията относно кола маската на интимната зона по време на бременност варират. Някои майки съобщават, че са я продължили без проблеми, докато други се съмняват в необходимостта й, особено ако причинява дискомфорт или контракции. Важно е да обърнете внимание на реакциите на тялото и да се консултирате с лекар при възникващи проблеми.
-
Какви са мненията относно закупуването на зимен космонавт за бебе?
Относно закупуването на зимен космонавт за бебе, мненията варират. Някои майки не планират да го купуват, предпочитайки ватирани якета и панталони, които смятат за по-удобни за новородените. Други обаче обмислят възможността да закупят такъв, като вземат предвид размерите и възможността да го използват в количката. Важно е да се вземе предвид практичността и удобството за бебето.
-
Какво е мнението за закупуването и използването на стерилизатор за бебешки бутилки?
Относно закупуването на стерилизатор за бебешки бутилки мненията варират. Някои майки споделят, че са доволни от удобството на стерилизатора и препоръчват да изберете удобен и лесен за употреба модел. Други обмислят възможността за заемане на стерилизатор от приятели или пазаруване втора ръка. Важно е да изберете подходящ модел, който отговаря на нуждите и предпочитанията на семейството. Мненията относно използването на стерилизатори за бебешки бутилки са разнообразни. Някои майки ги намират за много удобни, тъй като бързо и лесно стерилзират шишетата. Други смятат, че стерилзирането може да се постигне и с помощта на специален препарат за почистване на бебешки неща и топла вода. Важно е обаче да се отбележи, че стерилизаторите са особено полезни за бебета с отслабена имунна система, тъй като помагат за предотвратяване на различни инфекции.
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бебешки бутилки?
-
Какво е мнението за даването на вода на бебета, кърмени след хранене и по време на кърмене?
и поздрав за новата ни темичка.
Гледаме още за колички и кошчета, защото това искам на първо време да вземем, но още нищо на лице. Не знам вие до къде сте?
Радвам се,че има още една мама с трето детенце!

аз нямам свекърва, само свекър, който има пари, но седмица след изписването дойде, хвърли 50 лева на масата и каза "ето за памперси"
както и да е, яд ме е че тогава се ядосвах толкова много с него, та чак ми спря кърмата. вече не го отразявам за нищо
радвам се, че устисках на натиска на мъжа ми и не го кръстих на баща му, тоя човек не заслужава
няма ли някой покрай теб да ти даде да ползваш за малко?
Днес съм на Доктор, та ако имам време следобед пак ще се включа за отчет