Farmville - 44

• 46 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
новата сграда харвест за какво ще служи, само за декорация ли или за обиране

# 121
  • София
Здравейте, от сутринта не мога да публикувам нищо от фермата, гледам, че другите могат, но една от моите съседки също не може, дали някой знае как мога да го оправя това нещо?

# 122
Здравейте, от сутринта не мога да публикувам нищо от фермата, гледам, че другите могат, но една от моите съседки също не може, дали някой знае как мога да го оправя това нещо?

Не знам как за съжаление... ooooh!
А новата сграда ще се обира и ще дава Scraps of Lumber (нещо като канелени пръчици).

# 123
  • София

Сигурно ще се обира и ще дава някакви материали за събиране по случай Деня на благодарността.
Мисля, че ще е същото като със вампирския замък и тиквата за Хелоуин.

# 124
  • София

Сигурно ще се обира и ще дава някакви материали за събиране по случай Деня на благодарността.
Мисля, че ще е същото като със вампирския замък и тиквата за Хелоуин.

ясно, мисля да разкарам вече вампирския замък, че ми е грозен и заема доста място, а вече нищо не отчита стои си на 100 процента и при вас ли е така

# 125
  • София
Дудинка и при мен е така. Искам да попитам някой знае ли дали новия опосум, който се получава при завършване на първата мисия с музикалните инструменти, влиза в някоя сграда и, ако влиза бива ли отчитан?

# 126
Моят замък потъна в дупката, заедно с останалите гърнета, храсти и т.н. Но тиквата ми не иска да влезе  newsm78. може би защото имам 4 сладкиша неупотребени...
А опосума ще го спечела утре сутрин, не съм сяла спанак още. Но като гледам- последните животни не влизаха, а ако влизаха - не се отчитаха. Зебрата я чакам още... (поне бъга се оправи и я обрах на втория ден).

# 127
Дудинка и при мен е така. Искам да попитам някой знае ли дали новия опосум, който се получава при завършване на първата мисия с музикалните инструменти, влиза в някоя сграда и, ако влиза бива ли отчитан?
Влиза и още как  Mr. Green.Обаче имам проблем с 4-тата мисия,дава едно дърво,което не иска да го отчита обрано в градинките,а иначе се мастерира  newsm78
опс....след рефреш се оправи  Crazy

# 128
  • София
Влиза и още как  Mr. Green.Обаче имам проблем с 4-тата мисия,дава едно дърво,което не иска да го отчита обрано в градинките,а иначе се мастерира  newsm78
опс....след рефреш се оправи  Crazy
Много благодаря за отговора! Това означава, че има надежда да приключа бързо последните мисии и да успея най-после да продължа да садя култури за златните табелки.

# 129
  • София
Аз пак да досадя, обаче втори ден не мога да публикувам нищо, изпускам и мисии. Писах до зинга, но за сега нищо - глас в пустиня. Моля, ако може някой да ми помогне...

# 130
Здравейте! Търся си съседи за Farm Ville. E-mail: pavlinaivanova86@gmail.com Благодаря!

# 131
  • София
Последно - зебрата отчита ли я в някоя сграда за обрана или не? За мисията питам...  Thinking
И колко на брой са тия конкретно мисии, че в момента съм на 9-та (със зебрата), а остават 6 дни; ще успея ли?

# 132
Мисиите със Зебрата са 12.
 http://www.telme-bg.com/wordpress/2011/11/02/%D0%9D%D0%BE%D0%B2% … 0%D1%82%D0%B0-10/
А животинката не иска да влезе в нито един обор (поне при мен).  Седи си отвън и се обира на 2 дни. Тъкмо имам време за другите мисии.

А в новите мисии с музикалните инструменти има награда дърво с говорител. Знаете ли за колко време става и дали влиза в оградка?

# 133
  • София
А в новите мисии с музикалните инструменти има награда дърво с фотоапарат. Знаете ли за колко време става и дали влиза в оградка?

Влиза в оградка, да! Но не знам за колко време става, ако се сложи отвън.
Иначе в оградката си е стандартно - за два дни.

# 134
Моля, ако някой знае да каже  Peace За какво се използуват следните строителни материали: Red Beam, Screw, Aluminium Siding  Crazy Вече имам няколко в кутията , ама ...  Crazy
П.П. Оххххххххх, много съм тъпа  Crazy - разбрах  Peace

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 12:22 от Мелфин

Общи условия

Активация на акаунт