Farmville - 44

• 46 186
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Кликаш на бокса си, показва се бокса и Storage, кликаш на Storage, там ще видиш и кълбото- по средата е - кликайки на него ще ти излезе надпис на 2те ферми, основната и английската.

# 436
Кликаш на бокса си, показва се бокса и Storage, кликаш на Storage, там ще видиш и кълбото- по средата е - кликайки на него ще ти излезе надпис на 2те ферми, основната и английската.

Сигурно е така при Поли, но аз например не съм играла мисиите в Английската и нямам лиценз за местене (май се е получавал като награда) Сега ако искааш да го получиш се плаща със 75 кеш. иначе няма как  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Видях че има такъв лиценз в магазина и за Ковето, пак е 75 кешчета...

# 437
моля ви пуснете пак линка за публикациите , че си смених харда преисталирах и нямам нищо запазено

# 438
polly  аз в английската нямам  , имам в хоума и в тази с езерцето , та исках някой неща да си преместя от хоума в езерцето, но не става нямам го това кълбо, и аз рядко играя мисиите.. и сигурно затова го нямам.. все пак благодаря!

# 439
От основната в ковето, не знам как става номера, аз чакам мисиите, кеш за едно местене- не давам  Laughing

Деница този ли имаш предвид?
Той е от помощния сайт на ростан, там от където гледаме мисиите, кликаш на FEED  Peace

# 440

Сигурно е така при Поли, но аз например не съм играла мисиите в Английската и нямам лиценз за местене (май се е получавал като награда) Сега ако искааш да го получиш се плаща със 75 кеш. иначе няма как  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Видях че има такъв лиценз в магазина и за Ковето, пак е 75 кешчета...
Кое е лиценз по случая, и кои мисии го дават. Имам само от основната към английската опции и си мислех че трябва капацитета на дупката да вдигна но стана 1000 и не  се появи в езерната

# 441
Виж в Маркет- помощ за фермата- други - при мен е на стр.28 - лиценза и струва 75 кешчета.
А иначе лиценз е разрешението за местене, аз нямам такова и не мога да местя.
За Ковето има и фрий, но пише КОМИНГ СУУН. Wink

# 442
Мацки, моля ви, дайте ми пак мейла на съпорта на зинга, че имам проблем и искам да им пиша. Пратих запитване на този  support@zynga.com, но ми връща автоматичен отговор, че "Your email has reached an unattended mailbox. Email that is sent to this address does not reach our Customer Support team and will not receive a personal response."

На какъв мейл трябва да пиша??? Писна ми от бъгове - от три дни обирам мечката в зимната ферма и онова странно бяло животинче в хоума, за да ги мастерирам до 1-ви левъл, но не ми ги отчита и си стоят 1/5 обирания.  Издивях вече  #Cussing out
Дайте мейл, моля

# 443
# 444
polly, благодаря ти  Hug
Писах им и се успокоих вече  Blush Ще видим утре какво ще ми отговорят

# 445
Тези Хавайски мисии http://gamebginfo.com/farm1.php?n=37 май трябва да започнат днес, ноооооооо... май пак ще са само за привилегировани  Crossing Arms

# 446
Досега винаги са пускали първо с кеш които платят, след известно време- фри .....все пак и те трябва да печелят   Laughing

# 447
Предполагам, че за нас, които играем без пари, мисиите ще започнат от 5 март newsm78.
В момента ме вълнува повече, докога ще продължават тези нови строежи с десетки нови материали. #2gunfire #2gunfire
Таблата ми сторят построени до средата, а сега детски градини, кошари само за зайци... и на хавай ще трябва сигурно пак да строим и да събираме работки като сешоари и кирки. ooooh!

# 448
а хавайската кога ще я пускат, и мисите за нея какво ще ни дават, че аз до сега не съм играла мисии и не знам какво дават, но мисля вече да започна и аз да ги играя ако не ме хвани нервата де.. Hug

# 449
а хавайската кога ще я пускат, и мисите за нея какво ще ни дават, че аз до сега не съм играла мисии и не знам какво дават, но мисля вече да започна и аз да ги играя ако не ме хвани нервата де.. Hug
http://farmvillepro.net/farmville-hawaiian-paradise-chapter-ii-quests-guide.html
тук може да видиш какво се иска, и какво ще се дава като награда. има и по-добри сайтове, но този ми излезе първи на стената.

Общи условия

Активация на акаунт