Farmville - 44

• 46 133
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Ха, вече можете да си "отвържете" човечетата - не се разхождат Wink

Моето си се разхожда, макар че понякога "забравя" Mr. Green

Аз получавам подаръци, но  само тухли и пирони , а не ми трябват. Имам други неща за дострояване , а за тях материали не мога да получа, за да си ги зовърша. Вече спрях да ги отварям.
Не за всички сгради дава матариали от мистери бокса, за някои просто трябва да си искаш от приятелите да ти пращат точно тях.

# 526
момичета имам проблем с 6 мисия на метлата ("Someone should take care of your animals while you're showing me around your farm."

# 527
kikii, трябва да влезеш в craftshop-а и да произведеш един брой farmhands. За тази цел са ти нужни 4 бушела памук, 3 soybeans и 1 cherry basket. Става готово за 6 часа, ако не се лъжа.

Аз да се оплача - взех трите стрелички като играх новата игра, след което дадох use на първата от гифтбокса и си мислех, че след това ще използвам втората и третата съответно, но неее - взе ми 20 кешчета. Направо съм бясна. Останах пак без доларчета  #Cussing out

Между другото Зинговците решили да направят фермата платена - http://www.burgasutre.bg/livestyle/1578-feysbuk_fermata_stava_platena
Тогава наистина ще спра да се занимавам с таз пуста игра   ooooh!

# 528
Sheepy,  благодаря ти много    bouquet

# 529
оффффффффффф, някой има ли представа, какво се прави с това чаено парти?
исках да ми пращат някакви работи, но никъде ни ги отразява Sad

# 530
Шерваш на стената покани за него, и това е....

# 531
Шерваш на стената покани за него, и това е....

Добре, аз шернах покани, давах на приятели, и взех орхидеята... Обаче още не ми разрешава да сея семената. Трябвало 2 етап. А какъв е този 2 етап??

# 532
какъв беше e -mail за проблем

# 533
# 534

Идвам да почерпя  Mr. Green

# 535
Мерси за почерпката!
Някой може ли да ми каже как се отварят новите мисии в Ковето? Мои съседи събират "алманах" и "кутия с инструменти", а аз не Sad.
Гледах в сайта- дадени са дати - 15.04; 6.05... Но какво е необходимо за да се отворят, незнам...

# 536
Мерси Марто   bouquet
......
Не знам Зори, аз отидох в ковето и веднага ми пусна мисиите, но доста мои съседи се оплакват от липсата на тези мисии.....
Освен да пишеш на съпорта, друго не се сещам.

# 537
Нещо не ми се занимава със съпорт. Единствената причина, за която се сещам, е че не бях изпълнила строежа на Ковето до край, но вчера го запълних до 10 ниво и ми отвори лиценза за местене.
Ще почакам и ще видя следващите дати за мисии newsm78

# 538
Нещо не ми се занимава със съпорт. Единствената причина, за която се сещам, е че не бях изпълнила строежа на Ковето до край, но вчера го запълних до 10 ниво и ми отвори лиценза за местене.
Ще почакам и ще видя следващите дати за мисии newsm78
Имаш едно гоооляма черпение - моето кове отдавна е на макс и сега реших да проверя твоето обяснение и О ЧУДО даде ми лиценз в бокса, като дадох използване вече мога да транспортирам МЕРСИ

# 539
Имам 1 ужасно дразнещ проблем с публикацийте от фермата.
От 2 седмици насам ми излизат като обикновени публикации и отдолу вместо да се вземе каквото съм публикувала има СПОДЕЛИ.
Някой може ли да ми каже как да си върна стария начин на публикуване Sad
Благодаря.   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт