Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Кокетка, този лекар си е такъв, всеки ден идваше да ми казва колко съм зле, как свещи трябва да  му паля ако стигна до здрав финал. Та  за него съм изпусната, даже ми каза в началото,че тая бременност  не я вижда никак. Затова така ми каза,че ако успея ще ме пише в Гинес.

Като прочетох поста на Кокетка  да споделя  една моя параноя- мисълта,че може да ми се случи нещо и в болницата  не искат да ме приемат:((Или ме приемат и ме подмятат,защото лекарят,който ме следи може да не е там....Вечер тази  мисъл не ми дава мира.
Бузан Андрей е добре и яде,яде,нали:)))

# 106
Koketka_majoretka мерси за информацията, определо ще се възползвам от паканата за те поразпитам, защото съм много объркана какво да правя.

Мини и на мен ми минават подобни мисли - като си избереш доктор може да не ти обърнат внимание ако той не е на смяна, ако не си избереш пак те подмятат с надеждата да се примириш и да си платиш....чувала съм различни варианти. А ако започнепреждевременно раждане, тогава трябва да разчитам на късмет

# 107
  • Варна
Mini  Hug, не мисли от сега за това, ще видиш как ще се наредят нещата от самосебе си. Много ме е яд на лекаря ти - чесно. Не ми е ясно, защо вместо да успокояват говорят така - създават допълнителен стрес на обремененото ни съзнание. И моята беше така: хипертоничка съм била, щяла да ми се отлепи плацентата бля бля бля - на третия път вече бях вдигнала 160/100 при нея - излязох от кабинета и първата ми работа беше да я сменя.

# 108
Светле,затова съм в процес на избор на нов.
 Бебс, за преглед и взимане на секрети не пречи ли сложения  утрогестан?

# 109
За преглед не, но за секрет май е по-добре да го взимаш орално няколко дни преди това. Въпреки, че съм чувала и други мнения

# 110
На мен Сигридов ми каза никакви глобули 3 дни преди взимане на проба.

# 111
Ехо, върнах се  Grinning с много блеснали очи Heart Eyes Мишлето е почти 400гр. и всичко му е наред.Моята миома не можа да я намери доктора и каза, че няма да я търси Grinning Продължавам с лежането и всички хапчалъци и на 28 за ФМ пак ще моля за палчета Hug Hug Hug
Сега ще ви изчета и ще се включа отново.

# 112
Марти, точно така  трябва да дойдеш- с много блясък в очите:)(хм,що ли с блясък свързах вино и веднага ми се допи hahaha) Браво на мъничето, славно върви напред!!

Има логика да няма  глобули, сигурно  пробата става трудна за изследване.Е аз няма да слагам днес, ще чакам да мине прегледа утре:)

# 113
Браво Марти, чудесни новини Hug

Мини, само не спирай да ги пиеш Naughty

# 114
  • Варна
Марти  Hug чудесни новини - много се радвам - и миомата я няма  Hug

За вагиналния секрет - аз също знам, че преди да се вземе пробата не трябва да се слага нищо във влагалището - но точно колко дни преди това - не се сещам  newsm78 може и един ден да е.

# 115
О,Бебс,не си го и помислям:)
Умряла съм от глад, кажете някой сайт за  хубава манджа:)Аз преди 30 страници пак  питах,ама  май тогава Бъга само каза-Добро и вече  го пробвах.Друго Thinking?

# 116
Момичетааа, здравейте! Едва сега успявам да се включа, че трябваше да помогна на мъжа ми в работата. Simple Smile

Първо стискам палци на всички, които днес са на преглед! Praynig Peace Дано всичко да е ОК!

Марти, радвам се че при теб всичко е ок! Simple Smile Браво, мила!

Нимфичка, сладурка много благодаря за подкрепата, много мило ми стана, че мислите за мен! Искам да Ви се похваля, че при нас нещата вече са доооста, доста по-добре, имаме голям напредък и почти вече прескочихме този трап... Simple Smile Много съм щастлива след прегледа, даже ми намалиха утрогестана вече съм на 3х1. Simple Smile

Мини, радвам се че резултати се добре!  Hug За хемоглобина аз започнах да пия сок от прясно изцедени червено цвекло, ябълка, портокал, лимон и понякога добавям и морков. В червеното цвекло има много желязо, ям месо, коприва даже вчера я консумирах и спанак. Зная че от месата телешкото и свинското са най-добре. При 105 хемоглобин не ти ли предписаха някакви хапчета за допълнителен прием на желязо???

Нещо виждам говорите за някакво бебенце и се ядосвате какво е станало толкова че нещо не разбрах или разбрах ама май не както трябва. Бебето се е родило по-рано и сега не е добре и някой честити на майката така ли?  newsm78

Хайде дано повлечем крак за хубави новини аз и Марти! Simple Smile

Mini, виж в gladen.bg там са вкл. всички ресторанти и пицарии Simple Smile

# 117
Здравейте момичета,
запис и от мен в новата темичка,само положителни емоции да има в нея   Hug
Мила  благодаря за прекрасната темичка    bouquet
Нимфичка  честита годишнина,на патерици     bouquet
Момичета не се ядосвайте на глупави коментари,няма нужда да се натоварвате излишно,рядко жени с нормална бременност могат да ни разберат,а за недоносените бебчета нямат представа,колко е трудно    Hug
Палчета за всички,които са на преглед днес   fingerscrossed  Аз вчера ходих,шийката е стабилна,бебчо пак се е обърнал с крачката надолу,всяка седмица сменя позата,доста е активен,май си прави партита вътре    dance ,наближавам седмичките с 3   newsm44  ,моля се всички да стигнем до термин и да имаме здрави,доносени бебчета   Praynig
За чистенето–аз съм много взискателна,но сега се опитвам да не се дразня,когато майка ми не направи нещо както трябва.Разбрах също,че в моето положение ми се полага помощничка за домашната работа от здравната каса,но засега не съм се възползвала   Mr. Green
Качих и някоя снимчица от нас   Laughing
Марти  браво за прегледа  Hug
За взимане на секрет и аз знам,че трябва да има 2–3 чисти дни,без глобули и антибиотик.
asselina  радвам се,че и при теб нещата са добре  Hug
Хубав ден на всички   Hug  Hug  Hug

# 118
Момичетааа, излезна ми стерилната урина - всичко е наред, чиста е ooooh!

# 119
bebs_y, браво, това е супер! Много се радвам. Пълни ми се душата като чета днес тези хубави новини...пу пу да не е уроки и всички да са ок! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт