Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Мен не ме мисли, аз съм супер спокоен човек и само мога да се посмея че се набират така...и теб те съветвам да не гледаш какво пишат, те убиват време като си чешат езиците, добре дошло е ако има някакъв спор  Hug Heart Eyes

# 76
Аз  избягвам такива теми, там се ляля  едно повърхностно лиготене, я си стойте тука:)

От лабораторията ме изумяват, щит.хормони са ми готови Mr. Green Един път и аз да имам нормално ТСХ-1,9:))

Ама за какво ми беше да пускам подробностииии-имам ниски еритроцити, хемоглобин,хематокрит и леко завишени % неутрофили Crossing Arms ХУбаво ми бяха казали само црп и  левкоцити,ама аз Мара подробната.Сега ще  ги мисля тия стойности до утре,докато стигна до Колева.

# 77
  • Sofia
Момичета, я не се притеснявайте за глупости, Бъга Мъга, Силвър  Hug  Hug Достатъчно главоболия си имате. Такива хора ги е имало и винаги ще ги има - на простия акъл не можеш да налееш... Дано бебенцето се закрепи и се оправи, а тези малоумните ги оставете.

Силвърче, ще стискам много палци да се завърнеш спокойна от прегледа. И дано не се налага да има лежане, но ако трябва, няма как..., да избуташ още малко.  Praynig  Hug

# 78
  • София
Мини, браво за щитовидната, а за ПКК-то добре ми изглеждаш. Казваш, че е "леко", значи си ок Simple Smile Има една приказка "ПКК на бременна - какво да й гледаш". Те са взаимносвързани компоненти, едното като е ниско и другите и те така. Ние тримата си живеем вече 7 месеца с ниски показатели, при това май доста успешно, ако се съди по доброто наддаване. Важното е да не ги изпускаш от "нормата за бременнита". Ниският хемоглобин отговаря за много неща, повечето ги знаеш, но останалите ще ти ги спестя Simple Smile Няма да му даваш под 100 да пада.

# 79
БъгаМъга, 105 ми е хемоглобина, при долна граница 120:((Ама като си гледам стари все си ми е била 105.
Аз изнахалствах малко пред ендокринолога,ама по телефона  не сменя дози, трябва да се влача пак.
Звъннах на лекаря ,който ми прави серклажа в МД, бях обещала да звънна след  кръвни изследвания, той вика:"Айде и  ако  успееш ще те пишем в Гинес"..Нещо хич смешно не ми стана.

# 80
  • София
Момичета,Хари е много права,послушайте я! Не хабете нерви за загубена кауза,акъла едва ли ще им дойде Laughing Но добре сте направили,че сте изразили мнение.Аз на 2 пъти ми идеше в нашта тема да се изкажа по същия начин,но се сдържах и просто вече не пиша там.Влизам да видя само ако има нещо интересно за покупките. Да не говорим,че редовно пускат клипчета и линкове за преждевременно родени деца и подобни.Сега последно са пуснали статия за починала родилка Rolling Eyes Кеф ли им прави да плашат бременни жени,какво ли,странно ми е наистина ooooh!
Силвърче, имаш и от мен едни стиснати палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 81
  • Варна
Silver    Hug Hug Hug Hug  ако майка ти дойде ще е много добре, за да може наистина да лежиш повече без да се притесняваш за Гоши.  Всеки изминал ден е една голяма крачка за бебо, ти си го знаеш. 

# 82
  • София
Мини, кажи му да мине у лево.

А моята чистачка е дошла уж в 9:30 (винаги закъснява и ми къса нервите), сега е 12:30. Хора, тя още не е изчистила спалнята  ooooh!. А съм сигурна, че има "пръсти" по огледалата на гардероба.

Кажете ми, че аз съм сбъркана и това е съвсем нормално. Дори чаршафи не е сменяла. Какво за Бога прави толкова време там??? (Аз лежа в хола)

# 83
Мини, кажи му да мине у лево.

А моята чистачка е дошла уж в 9:30 (винаги закъснява и ми къса нервите), сега е 12:30. Хора, тя още не е изчистила спалнята  ooooh!. А съм сигурна, че има "пръсти" по огледалата на гардероба.

Кажете ми, че аз съм сбъркана и това е съвсем нормално. Дори чаршафи не е сменяла. Какво за Бога прави толкова време там??? (Аз лежа в хола)
Е как да е нормално,аз за 3 часа  ще съм изчистила апартамента, какво остава за стая. В това положение нерви не ти  трябват, та бих я пришпорила,ако не си вземе бележка, ще си ходи. По-добре да си се търкалям в кочинката си.
Отчайвате ме, никой не казва хубави думи за чистачка, всички май сте попаднали на мързеливи и неотговорни.Ама тоо-обратното-има ли такова чудо?
Силвър, всички ти стискаме палчета!!

# 84
  • София
Ходих да проверя - "пръстчетата" по огледалата са бърсани, но са замазани. Дрехите от простора ги трупа върху мебелите и скоро няма да има място от камари дрехи. Измела е терасата, все едно излизам на тая тераса.. На место да избърше вратите, че са целите в пръсти. Ще се гръмна! Нищо не мога да й кажа, понеже ми липсва такт (както вече сте усетили). Ще я обидя. За тва и обикновено мълча, мълча и накрая я изритвам. Даже се чудя дали да не е още днес. Аз я взех с уговорката да ми свърпи грубите неща - подреждане на секции, пране на летните дрехи, оправяне на килера и прочие, а тя въобще не е стигнала до там. Като започне да чисти, дори не чисти до края, понеже 5 часа не й стигат за апартамента, а се умаря. От 3 седмици идва у дома, а още прах в хола не е бърсала, тука ще се удуша.

# 85
Бъга, може да нямаш такт,ама  търпение имаш-триседмично Sad. Мене ме дразнят принципно бавните  хора.А и да плащам за това си е живо прекарване. Казваш й какво искаш, ако не вдене-сбогом.

# 86
Бъга, нали каза че плащаш на час, тя затова се бави, смени и заплащането на посещение или намери друга, за съжаление и моята не става, та се оглеждам за една друга, но тя е толкова заета, че сега я навивам да ме включи в графика поне за 1 ден от седмицата и чисти за по 30 лв на посещение, което мисля е добра оферта, за 100 м 2  newsm78

Момичета, уж нямаше да пиша, но като затворя компа, и почвам да чупя пръсти и да си гриза кожичките, а не го бях правила от години, така че ще ме изтърпите, прегледа е в 15, ще тръгна към 14 и нещо #Crazy

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 13:17 от silvergreen

# 87
Момичета, тръгвам за преглед, стиснете по едни палчета и за нас, моля Praynig Praynig Praynig

# 88
  • София
Стискам!
 силвър, още час остана Simple Smile

# 89
  • Варна
Марти, Силвър - стиснати палчета  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт