Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 760
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, вдъхновяващи дами Simple Smile
Много ми е хубаво да си седя тук и затова често го правя. Разглеждам, мечтая си, комбинирам и..така. Вие сте ми глътката свеж въздух за деня Simple Smile Та затова реших тук да питам. Сдобих се с ето този легингс на Страдивариус (хм, на живо е много, ама много по-симпатичен). Бях напълно убедена, че ще успея да намеря с какво да го нося, обаче засега нещо не ми се получава. Ще съм много благодарна за идеи, защото много си го харесвам и стои хубаво, но...
Приемам идеи и за това с какво върху него: туника, блуза риза, сако? А и за обувките. Изобщо всякакво комбинации ще са ми от полза.
Благодаря, много!
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/st … h%2Bsuede%2Bstrip

# 151
Аз се сдобих с подобен,на Caliope,но червен...голяма чуденка пада в къщи  ooooh!
Нося го основно с плетени рокли и боти.

Аз се чудя за един дънкен сукман,малко над коляното.Как да го направя по-кежо...отвикнах от дънкени поли и рокли и все не ги одобрявам,а седи много симпатично

# 152
Сдобих се с ето този легингс на Страдивариус (хм, на живо е много, ама много по-симпатичен). Бях напълно убедена, че ще успея да намеря с какво да го нося, обаче засега нещо не ми се получава. Ще съм много благодарна за идеи, защото много си го харесвам и стои хубаво, но...
Приемам идеи и за това с какво върху него: туника, блуза риза, сако? А и за обувките. Изобщо всякакво комбинации ще са ми от полза.
Благодаря, много!
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/st … h%2Bsuede%2Bstrip

И аз  имам нова придобивка от там...туника , идеално ще си паснат мисля Simple Smile... аз не мога да нося легингс, но на друг одобрявам. Тези с ефект кожа обаче ми се връзват най-вече с по-рокаджийски стайлинг... и колкото и хубаво да стои, някак не мога да го възприема с къса блуза/топ...

# 153
Такова кожено клинче аз бих носила с пуловер и кежо боти/ботуши. Тоест бих оставила видима възможно най-малка част от него. Не бих го обула с ток, нито с претенциозна блуза /щампи, волани, ресни и пайети/, щото границата между стила и кича при този артикул е тънка, и за да не се получи някой от тези кошмари  Mr. Green

Малко със закъснение да споделя тоталната си възхита от Нана - не бих сменила дори едно-единствено детайлче от снимката, на която я зърнах  Heart Eyes

А показаната по-назад жълта феерия не е популярна сред мен, нито като цвят, нито като комбинация, нито като нищо. Извинявам се  Blush

# 154
А как се сдобивате със Страдивариус?Харесаха ми някои неща,обаче доколкото разбрах,имат доставка само до You can buy online in Spain, Portugal, Italy, France, Germany and Poland. ??

# 155
А как се сдобивате със Страдивариус?Харесаха ми някои неща,обаче доколкото разбрах,имат доставка само до You can buy online in Spain, Portugal, Italy, France, Germany and Poland. ??

Имат магазини в мол Сердика и в мола на "Цариградско шосе", май и във Варна има магазин  Peace

# 156
devil_kin, irony, crazy chick - много благодаря за споделените идеи!!
Crazy chick, да, точно това е притеснението ми: да не изглежда като онези абсолютни кошмари! Аз съм голям почитател на converse - мислех си да го нося с кецовете, които имам, защото те не са от ниските, а от по-високите, нещо такова: http://www.converse.com/ - като вторите на заглавната им страница, но чисто черни, включително подметката. Имам и нещо като ботушки пак на converse, но там ме притеснява бялата подметка. Идеята с ботите наистина е страхотна, ще потърся такива - и без това вече е време да си купя Simple Smile
Малко се изненадах от себе си за тази покупка. Но харесах се на мига ииии... сега се мъча да комбинирам Simple Smile
Още веднъж много благодаря за мненията.
Видях и много вдъхновяващи неща. И се присъединявам към възхитата си за Нана - страхотна!!! Аз също съм късокоса и ми беше приятно да видя една кежо дама с такава прическа.
Поздравления за тази прекрасна тема и за всички, които пишат в нея с ето това:
http://www.youtube.com/watch?v=VWbdcNmGYJU&feature=share

# 157
  • Кацнала на едно дърво.
И аз много харесвам Нана! Hug
Благодаря, Ниста, за поздрава - падам си по ЗАЗ. Grinning
Твоя клин бих го носила с рокля тип пуловер, по-ажурена плетка (така ли се казва онази, на дупки  Laughing Thinking). С боти.
Бих го носила и със сако, по-дългичко (имам едно тип смокинг, яко е, на Калвин Клайн, но все не намирам повод и настроение) и с някава смешна тениска, сещаш се, с Мики Маус или нещо такова, дето са без ръкави и по-свободни. И с кецове.
От много време се каня да си взема и аз такъв клин, обаче се притеснявам, да не приличам на група "Фактор". Това му е лошото да си живял дълго. Видял си твърде много неща.  hahaha
Ово е стил!

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 09:54 от Василиса Умница

# 158
# 159
И на мен ми харесва.
Тази година пак няма хубави пуловери,а много ги тача,защото съм отвратително зиморничава.
Едни найлонести,дупчести,най-евтината продукция на  родна Азия,подарък за кризата.

# 160
здравейте дами,днес съм  в 4удесно настроение , благодаря за отговорите ,сега да питам с какво бихте комбинирали ниски сиви велурени ботуши,мисълта ми е за зимен аутфит,та коженото яке отпада Grinning идеи?

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 08:55 от ellzet1

# 161
  • Пловдив / София
elzet1, почти с всичко - дънки, панталони /по-тесни и прави също/, поли.

Тоя клин по-нагоре хич не ми харесва. Нещо не си падам по клинестата мода, та ако ще с каквото и да е съчетана.

Изобщо, се оказва, че съм консурвативна. Класика харесвам. Тук - там някой акцент, но да не е прекален.

Василиса, роклите от линка, който паказа са  Heart Eyes Започвам да следя и аз за намаления.

# 162
  • Кацнала на едно дърво.
Вдъхновена от Нана, се замислих защо нямам една снимка като за свят. Може би защото не обичам да ме снимат?  Laughing
И докато вчера размишлявах над този факт, видях, че милата ми сестра е качила на видно и публично място папарашка фотография. На която аз, модната икона, трендсетър, символ на стил и изтънченост, съм по домашно облекло. И то какво!  Shocked
Смешна снимка
На преден план е милата ми сестра (приликата е очевидна). За съжаление, аз не съм неприлично младата блондинка в розово, ами леля й - онази отзад със смешния гащеризон.

П.П. И все пак, едно мило чувство ме обзема. Тогава бях доста наляла снагата, сега съм далеч по-слаба. bowuu Уви, снимка няма, за да го докажа.

# 163
  • Sofia

Василиса, така хубаво ме разсмя днес   bouquet

Много красиви рокли и сетове  сте изложили, аз очаквам коледните намаления за да се поглезя, до настъпването им се утешавам с мисълта "Собствеността лишава от блясък" Grinning

# 164
  • Варна
Нана е с право никнейма ти е nana_cool възхитена съм!
Рокленото ми приключение май приключи с една зеленина, която
спечелих от ибей, ще покажа ,като дойде. Но пък предложенията
от Massimo Dutti изобщо не са подминаване, ще дебна и аз прИмоция.
И понеже ми е зиг-загъво /ако има такова настроение/ Малко Missoni
за разкош

Общи условия

Активация на акаунт