Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 621
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
А цените на Зара, сравнени със тези в Щатите са направо смешни.

Разликата в зареждането на ХМ за мен е най-осезаема между флагшип магазин и по-провинциалните, съобразяват се с публиките си мисля, аз която много трудно излизам от техен магазин без покупка съм попадала на магазини, забити в по-малки градове с доооста постна селекция. Този в София ще  е все пак флагшип за цялата страна, и освен капсуловите колекции, си мисля че другото зареждане ще си е ок.

# 571
# 572
ЧНГ! Бъдете здрави, щастливи и винаги толкова креативни!
Аз ви поизоставих, но като цяло намалих посещенията си във форума. Но напоследък някак си ми домъчня за уютът в нашата тема и за всички мацки, които срещнах тук. Имам да чета, чета, чета.
Много успешна година ви желая!

# 573
  • София
 Хубава година на всички  bouquet
Едно  любимо съчетание от мен.
Обещала съм си, при започване на намаленията, да се сдобия с качествени uggs и приемам всякакви препоръки. 

# 574
Момичета, честита нова година  Hug

Обзаведох се с  блуза с червена китка, имам и червени обувки пак с цветя, ама се чудя мога ли да ги нося заедно, дали да станат много цветята?
Как го виждате вие?  Thinking

# 575
Честита Нова 2012, мили дами! Да ни е спорна, красива, изпълнена с вдъхновение! Много, ама много искам да се понося ей така по улиците тези дни, но е твърде студенооо

И да се оплача, че вече хванах цаката на ибей, даже спечих един дантелен топ и животът вече няма да е същият Laughing И да споделя, че успах да докопам един от клиновете на H&M The girl with the dragon tattoo Embarassed

# 576
За много години! Бъдете здрави и много щастливи!

Ред, страхотни са обувките.  Пасват ти  Laughing. Аз бих ги носила като акцент, с високо черно поло, прави дънки и ако може лак в същия цвят.  Или пък, ако е в комбинация с блузата, бих избрала бели прави дънки - много свежо ще стои на крака.

На мен зимата и снега започват сериозно да ми омръзват. Особено сега , когато празниците преминаха и се прибрахме обратно в града.  Мечтая си за слънце и кецове...

# 577
Valandin точно същия сет гледах в лукбук и си мислех, абе тея хора къде живеят Laughing

red shoe
ако всичко останало е много обрано, може и да се получи.

# 578
# 579
  • Бургас
Ехооо,защо чак сега ви откривам? Grinning
Може би,защото рядко влизам в Красива мама.
Може ли и аз да се включа? Това е моят стил.
Ще ви прочета и пак ще пиша!

# 580
  • Варна
Честита Нова 2012г. да Ни/Ви донесе много красиви неща в гардероба  Laughing
Добре дошла на slavka70.
За пролетта на 2012 г. хит било червеното пишат насам на там...та по темата:

# 581
Дъжд=гумени ботуши и милитъри палто при мен днес Grinning Добре дошла на slavka70, веднага да ни покаже какво харесва и какво не  Wink

И да ви покажа най-любимата ми и вдъхновяваща комбинация- красива ефирна риза с принт и вълнен шал-ето това е моята униформа и ризите в гардероба никога няма да си достатъчно!

# 582
  • София
Дъжд=гумени ботуши и милитъри палто при мен днес Grinning Добре дошла на slavka70, веднага да ни покаже какво харесва и какво не  Wink

И да ви покажа най-любимата ми и вдъхновяваща комбинация- красива ефирна риза с принт и вълнен шал-ето това е моята униформа и ризите в гардероба никога няма да си достатъчно!

Тази комбинация и на мен ми е хубава, но много трябва да се внимава в цветовите съчетания и самите материи тук , че стават и много смешни работи - на снимката, която си показала е уникална  Peace Heart Eyes

# 583
  • Бургас
Здравейте отново!
Благодаря за посрещането,аз успях да прочета темата.Страхотни линкове,идеи имате,всичко ми хареса.Наистина имате страхотен вкус и защо ли се учудвам,че тук открих най-готините мацки от форума! Grinning
Още не съм намерила снимки,но ще напиша съвсем накратко какво ми харесва.
За лятото обичам ленени панталони с широки крачоли,но тесни в ханша.Широки,но не от най,най-широките.Комбинирам ги с нежни блузи,широк колан и грубо сабо или сандали кожа с каиш с леко равно токче.Чантата ми също е естествена кожа,но прилича на мъжка.За моя радост скоро си купих нов такъв панталон-тютюнев цвят.
Сега залагам на полукласическо-полуспортно палто,отровно зелено и ботуши,които ги влача две години,но не ги оставям.
Никога няма да ме видите нацапотена,с дрехи изкуствени материи и сложна прическа.В косата си освен гребен нищо друго не слагам.
Това съм аз най-накратко. Heart Eyes
Не знам в какви сайтова влизате,маже ли да ме упътите?Направо се влюбих в моделите,които показвате.Ако копна нещо интересно,веднага пак съм тук!
Хубав ден и уикенд от мен!
Така се радвам,че ви открих!
Чесито ако има именници,че с тези никове,човек не знае!  bouquet

# 584
Valadin,за H&M-ската придобивка ти препоръчвам дълга плетена жилетка или oversize пуловер от дебела прежда,но рехаво плетен или пък някакъв с плетеници/май са доста актуални в момента/,за да се създаде баланс и да не изглежда пошло.
Нещо такова имам предвид https://lh3.googleusercontent.com/-jBmCQGX4_Yc/TWr3ugSWb6I/AAAAA … s640/IMG_3376.JPG http://3.bp.blogspot.com/-tzB8u_qIi_E/TtGaHyMCBeI/AAAAAAAAFpY/ZH … 1600/IMG_9708.jpg или като снимката от polyvlore,която си показала.
Честит и после да покажеш какво си сътворила.
Ще те помоля и да споделиш,спарва ли това чудо,че и аз го заглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт