Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 618
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, преди известно време тук коментирахме темата за "туту" , имаше и линк към онлайн магазин за изработването им, сещате ли се?   Това ли беше ?
Нуждая се от  черно туту за възрастен, за едно тематично парти ( много си падам по тематични партита  Laughing). Намерих този сайт, но ме смущава пълната липса на телефонен контакт. Аз като краен "олд скул" винаги предпочитам да има и някакъв телефон за връзка.
Питането ми е следното:
Някой поръчвал ли е туту от този сайт? ДОволни? Недоволни? Бързина, коректност? Такива неща....

# 586
Годесче, още в понеделник-вторник ще се понося с него и ще дам отчет, засега ще е точно в стила на сета от поливор, а днес му харесах и кожени високи кецки, но нямам обяснение защо не ги купих Confused За сметка на това стабилно изучих намаленията, свят ми се изви от толкова народ Confused

# 587
# 588
  • Belgium
Тай, точно това беше линка, но не знам някой да е поръчвал.

Фелисидат го беше дала, може тя да се включи с отзиви.

Ако не ти трябва точно копие на туту, мога да те посъветвам да вземеш дантелена пола тип туту от Теранова - не е скъпа и ще ти свърши работа за партито  Wink

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 15:39 от Лу

# 589
За туту-тата: поръчвах на дъщеря ми миналата година. Абсолютно коректни и бързи (мацката е във Варна, мисля, че поръчката беше 1 седмица), туту-тата са идеално изработени и точно отговарят на уговореното. Имат и Фб страница, до 12-ти са в почивка май http://www.facebook.com/#!/pages/Tutubg/369210344823

# 590
Благодаря, момичета.
Ще погледна и в Теранова.  Туту- то, ако и да е за парти, е една идея по ексцентрично, отколкото ми приляга на мен и затова още се колебая.

А с голямо удоволствие и без никакви задръжки бих носила такава пола, съчетана по този начин като на    Ейми Лий.
За нея обаче съвсем никаква идея нямам, нито откъде бих могла да намеря, нито къде мога да си я поръчам...

# 591
Благодаря, момичета.
Ще погледна и в Теранова.  Туту- то, ако и да е за парти, е една идея по ексцентрично, отколкото ми приляга на мен и затова още се колебая.

А с голямо удоволствие и без никакви задръжки бих носила такава пола, съчетана по този начин като на    Ейми Лий.
За нея обаче съвсем никаква идея нямам, нито откъде бих могла да намеря, нито къде мога да си я поръчам...

Имам такава пола,купувала съм я преди години,но всъщност е много лесна за изпълнение.
Моята е копринена,а отдолу е с онази мрежичка,която едно време ползваха за було на булките.В зависимост от това колко искаш да е повдигната,зависи и броя на пластовете мрежа.Моята е с един,но можеш да пробваш,ако не ти допадне само с един пласт,добавяш втори и така.Успех! Peace

# 592
Честита Нова година, хохохо  Mr. Green Днес е първото ми форумстване от почти месец и бързам да наваксам с пропуснатото. Да сте живи, здрави, влюбени, хармонични и красиви всички  Heart Eyes

За споменатото туту - моята племенница има точно такова и доколкото знам, сайтът за поръчки е надежден. Не помня колко и какви модели имаше поначало, но този, който е най-популярен, е прекалено бухнал и голям, и според мен не става за ежедневна традиционна употреба. Но иначе е разкошен.

И накрая ще поставя начало на приноса си за 2012 с малко от пролетната кежо-лукс линия на Дона Карън:

# 593
  • Boston, MA
Ох, цялата линия на ДК я взимам, много я харесвам, роклите са ми на пъпа излезнали! За цените няма да се разберем, обаче.  Grinning

Хубавици кежуални, искам да изчета цялата тема за вдъхновение, но нямам ич време, затова само бърз въпрос - онази, прекрасната чанта на Зара, отиде ли на намаление в БГ? Щото при нас свърши...  Моля, кажете, дали да пращам хрътки по следите й.

# 594
Не прибраха я сега за намаленията, тя никога не влиза в намаления тук.

# 595
Все си мисля, че в неделя мернах една в мола на Цариградско, светлобежов цвят/екрю,  но в сайта не виждам такъв цвят сега, сигурно е била друга.

# 596
# 597
  • София
Явно студът не предполага изобилие от модни вдъхновения Laughing.
Но тези сeсия ще ме накара да се загледам повече в reserved, който пропускам обикновено. Много приятни съчетания Peace
 Саша     Пивоварова   за    reserved

# 598
Момичета, не пиша (изобщо във форума), но ви чета и сте ми много свежи, но тъй нещо не ви виждам, ще се престраша да побутна Simple Smile Както се казва, ей това ме вдъхнови :

http://2.bp.blogspot.com/-yEMhrWQAuRs/TwKsQr6VrpI/AAAAAAAABe4/P3 … 1600/DSC_7315.jpg

Пък и госпожицата е българче.

# 599
 Hugверно темата замря нещо,
едно вдъхновение и от мен

Приятен ден,пожелавам усмивки на всички готини кежуълки

Общи условия

Активация на акаунт