Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 615
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • В полите на Пирин планина
Добро утро от мен:

# 601
така ми се иска вече:

# 602
Имам ново мото- ``...а е едва януари...``

За да сме по-бодри все пак: eдин забавен пуловер с дупчици за риза  Simple Smile

Новото ми вдъхновение в борбата със сивата и скучна зима е ефирна пола до коляното+груб пуловер, тези дни ще изпълзя така в борбата с белите мечки

# 603
Явно студът не предполага изобилие от модни вдъхновения Laughing.
Но тези сeсия ще ме накара да се загледам повече в reserved, който пропускам обикновено. Много приятни съчетания Peace
 Саша     Пивоварова   за    reserved

Много добре си аранжират , поне в каталога , и заснемат дрехите , но само толкова . Няколко пъти съм се опитвала да си избера нещо , е,  не и не - материите са просто отвратителни .

# 604
  • Belgium
nice, подкрепям изцяло мнението ти за Reserved.

Ето две снимки от шоурума на H&M в България, които дават идея какво да очакваме на 10ти март:

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/427300_3555749444 … _1421239211_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/406405_3555569744 … _1092987624_n.jpg

# 605
Лу, тъкмо влизам, за да ги постна и аз Grinning За мен от първата снимка полата, която се вижда и на постера и може би един ментов блейзър!

# 606
  • Belgium
Да, ментовият блейзър и мен ми допадна  Wink

Най-много се радвам, че колекцията е с много цветна  Laughing

# 607
Бях на откриването на PR Showroom-a на марката. Много свежи, светли, бонбонени цветове, изчистени кройки. Набелязах си няколко неща, особено от аксесоарите Simple Smile
И, моля ви, не зацикляйте пак върху спора готини ли са или не H&M Laughing

Вместо картинка - една прекрасна кежуъл фотосесия от едно страшно талантливо момиче Heart Eyes
http://svetlanastoyanova.blogspot.com/2012/01/rosisako.html

# 608
  • София
Относно чантата на Зара , както каза Денси , "прибраха я". Tired Много и се бях наточила, макар да е големичка за ръста ми. В момента я има в Мола на Цариградско на стандартната цена от 199 лв. (бежово и синьо зелено, извадиха ми първата  от склада )

Искам да попитам, дамите ,които я притежават - кожата омеква ли с времето. Хубава е, но доста дървено изглежда, леко груба.  Thinking

# 609
Не не омеква.

# 610
  • София
Благодаря, ти Денси!  Heart Eyes

И за да не чист спам. Днес настроението ми се припокриваше с =}  http://www.polyvore.com/forever_for_you/set?id=42429208

# 611
Здравейте кежуълки Simple Smile
аз още вчера се бях засилила да пиша, но от заплес всичко се изгуби  ooooh!
Сега накратко!
За H&M - добре звучи, ама съвсем не знам дали ще се вредя, че живот и здраве вталеният силует може да не ми е по мярка тогава Whistling , което ме хвърля в други кежуълни размисли, ама по-нататък...
По същество-  Mr. Green - от намаленията си закупих ей таквоз шапо . Знам, че вече са обсъждани в темата, ама на... сега се присетих аз, а и още май не са демоде  Joy В показаната комбинация и изобщо с палта и обемни връхни дрехи ми идва "тежко", та си мислех по-скоро като се запролети да я нося с нещо по-лежерно например  Thinking

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 19:00 от irony

# 612
  • София
Здравейте кежуълки Simple Smile
 че живот и здраве вталения силует може да не ми е по мярка тогава Whistling , което ме хвърля в други кежуълни размисли, ама по-нататък...

ах, че хубаво  Hug.

А, тези шапки ги виждам в най-различни комбинации, а това ми е любмата     Wink

# 613
Боже, какво жабешко зелено се разпльокна на екрана ми, когато реших да се разпиша и аз най-сетне  Mr. Green

Миналата седмица се завърнах от Рим и искам да отбележа, че основният моден тренд там е... шалът. Чанти, цветове, материи, кройки, нищо няма значение, когато имаш шал! С тениска, с риза, с потник, с костюм; в бензиностанцията, на улицата, в магазина, в метрото, в музея; деца, тийнове, баби, чичовци - всички, ама всички са опасани с ШАЛ. Такова шално находище не бях виждала в живота си. Другото, което ми направи впечатление, са хубавите коси на италианките. Не видях нито алени, нито пембени, нито изрусени италианки, нежели на кичури - повечето са очевидно боядисани, но дискретно, близко до естествения нюанс. И гримът, ах, гримът им! Лек, хем видим, хем невидим, подчертани очи и почти безцветни устни. Може и да не е такава общата картина, а моите очи да са гледали селективно, но такива са ми впечатленията - изключително стилно облечени хора, семпли, уханни, с хубави дрехи, обувки и чанти. И акцент - ярко червени очила например, ярък или свръхобемист шал, гигантска чанта с висулки, цветно палто или смахната прическа. Рапорт даден  Crazy

# 614
Крейзи, явно ти е за първи път в Италия, там шалът е нещо като документ за самоличност - никъде не се излиза без него Wink За мъжете италианци са важни - часовник, обувки, прическа, силует. за жените - аксесоарите като цяло, добре поддържаната подстрижка и кожа, материите.
Като цяло черното в облеклото и обувките е заместено с кафяво и синьо и наистина рядко се срещат екстравагантни цветове в косите и грима. Рим обаче е златната среда, на Юг и Север можеш да видиш разнообразни неща;-)

Приятно облечени мъже Winkhttp://www.thesartorialist.com/photos/on-the-street-leaving-lanvin-paris/

Общи условия

Активация на акаунт