Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 834
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • Варна
Да, баретата е много сладурска. Heart Eyes

Аз пък искам такива очила:

# 302
  • Варна
Ха дано Peace
Аз пък без малко да си купя лисича яка днес...още я искам
Нямаше муцуна и очички  Crazy слава богу. Луднах нещо?!

Почерпете се за здравето на 2 годишното ми момче.

# 303
  • Варна
evil, да ти е жив и здрав порасналия юнак!

Идва 8 декември, има ли студентки тук? Как смятате да се облечете за празника?

# 304
Да е жив и здрав рожденика! newsm59 newsm59 newsm59
Искам да помоля дамата, която каза, че ще даде отзиви за репликата на чантата на Зара да пише, ако вече я е получила. Не ми излиза тази чанта от главата, а сега има и нови цветове. Искам ако може да чуя сравненията, преди да я купя.

# 305
# 306
evil, да ти е жив и здрав порасналия юнак!

Идва 8 декември, има ли студентки тук? Как смятате да се облечете за празника?

Сложна работа, нещо нямам настроение за последния 8-ми, пък и това е най-некежо празника на света Laughing Представям си риза и къси панталонки, в стил костюм, днес си харесах една прекрасна sheer с красив принт на рози в един от индийските магазини...както винаги голям номер....

Винаги съм се възхищавала на красиво женско лице в черно-бяла фотография

# 307
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на малкия рожденик Hug

# 308
тенденции при бижутата
харесах си викторианската Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 17:28 от selikon

# 309
  • София

Аз пък рокерските  Wink

И цветове от мен:

# 310
# 311
  • София
Момичета, честно, постарах се , но не можах да разбера за какво точно е тази тема  Rolling Eyes Blush Blush

Обаче, тъй като видях доста познати лица, се присъединявам и аз към клуба , дето не го разбирам още  Crazy Hug Hug

# 312
  • София
crazy chick, в бершка мернах eй това космато палто - ако все още не си попаднала на нещо за онез ботуши  Wink.

Момичета, честно, постарах се , но не можах да разбера за какво точно е тази тема  Rolling Eyes Blush Blush

Ооо, при мен беше като любов от пръв поглед  Twisted Evil. Вярно, че преди това съм отвинавала темата като заглавие, но като я отворих... друго се получи.
Така, че важно е да ти е удобно тук и да се чувстваш в кожата си - или поне аз така го усещам.

# 313
# 314
  • Варна
Здравейте кежуълки  Hug  Редовно ви наблюдавам  Crazy И аз в стремежа си за по-кежуъл стайл взех че се сдобих с това http://www.theshopforshoes.com/shop/t-romika-milla65-220.jpg .....сега им се чудя с какво да ги комбинирам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт