Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Още малко цвят и форми от Killah за добър ден.

# 391
  • Кацнала на едно дърво.
Ау!
Наумила съм си да си купя такава капела.  Laughing

# 392
Случайно попаднах на тази много тематична, много "наша" фотосесия на хубавците от "Lost":

# 393
  • Варна
Василиса, успех с капелата, аз пък си търся това, но не ми се дават повече от 30  лв. Ако някой види такава шапка, моля да свирка!

# 394
Момичета, и двете сте се спрели на страхотни модели шапки. Дори ви завиждам лекинко, че носите шапки. При мен това е единственото, което не успях да си наложа да го употребявам. А все се заричам, особено зимно време, че ще се реша и ще си купя поне една. И все не го правя.
Днес разглеждах различни модели на рокли и се спрях на един, който искам да дам на моята шивачка да го ушие до коледа. Малко по различен е от досегашните ми, защото при мен всички рокли са с доста дълбоки деколтета. Може ли да ви пусна линка, за да погледнете роклята и да кажете мнение?

# 395
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Крейзи, невероятна фотосесия Heart Eyes. Харесвам ги и двамата, само да бяха добавили един Сойер за разкош Crazy...

# 396
Крейзи, невероятна фотосесия Heart Eyes. Харесвам ги и двамата, само да бяха добавили един Сойер за разкош Crazy...
Абсолютно! Heart Eyes

# 397
  • Sofia
Абсолютно! Heart Eyes
Да, липсва Сойер Sad

# 398
Да бе, липсва - и него е заграбила тая алчна мръсница  Crossing Arms

И пак

# 399
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аууу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И да си кажа, че Еванджелин за мен е идеалната кежо мацка- с тази елфическа красота и великолепната коса, тя е толкова прекрасна и свежа, че всякакъв макияж и барбенски дрешки само биха я загрозили.

# 400
  • Belgium
Ау!
Наумила съм си да си купя такава капела.  Laughing

Василис, има такава шапка в Reserved и не беше много скъпа  Laughing

# 401
  • Пловдив / София
Момичета, и двете сте се спрели на страхотни модели шапки. Дори ви завиждам лекинко, че носите шапки. При мен това е единственото, което не успях да си наложа да го употребявам. А все се заричам, особено зимно време, че ще се реша и ще си купя поне една. И все не го правя.
Днес разглеждах различни модели на рокли и се спрях на един, който искам да дам на моята шивачка да го ушие до коледа. Малко по различен е от досегашните ми, защото при мен всички рокли са с доста дълбоки деколтета. Може ли да ви пусна линка, за да погледнете роклята и да кажете мнение?

Пускай, ще кажем.  Simple Smile

# 402
Пускай, ще кажем.  Simple Smile
fam, благодаря ти Hug
Ето линка към роклите на enzoani -  http://lovebyenzoani.com/print/11e/10.pdf
Влюбена съм отдавна в неговите модели.
Досега давах приоритет на роклите на Anna Biagini и на Zara.
Но от миналата година като мина покрай магазина на enzoani, на витрината виждам само страхотни модели.
От този линк може да се пробва един и същи модел с различен цвят на плата - http://www.lovebyenzoani.com/main.html.
От всичките предложени, на мен биха ми отивали тюркоазеният цвят, лилавият и бледорозовият.
Аз съм все още със силен шоколадов тен от лятото, с тъмна коса. Затова се спрях на тези нюанси, въпреки че и маслено зеленото страшно ми ходи. Но вече имам една официална рокля в този цвят с перли. Или тъмновинено newsm78
Момичета, моля ви да подскажете мнение или идеи Praynig Благодаря ви.

# 403
  • В полите на Пирин планина
tzarina роклята е много красива и аз лично я харесах много в тюткоаз. Мисля си, че много голяма част от очарованието й се дължи на стилната бродерия / или апликация  newsm78 /.

# 404
супер е роклята наистина, но е много официална и не може да се облече навсякъде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт