Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 756
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • София
много хубави сетове сте показали на последните страници  Peace

Аз да се похваля  Laughing, сдобих се с oversized пуловер -този в средата. Запалих се от вас, сега да видя с какво ще го съчетая.

И молба за мнение за тези ботуши . Не са много мой стил и доста им се чудя. Иначе са невероятно удобни.

# 436
http://www.polyvore.com/comfy_cozy/set?id=38780687  Heart Eyes
в настроение съм за нещо такова ...

# 437
много хубави сетове сте показали на последните страници  Peace

Аз да се похваля  Laughing, сдобих се с oversized пуловер -този в средата. Запалих се от вас, сега да видя с какво ще го съчетая.

И молба за мнение за тези ботуши . Не са много мой стил и доста им се чудя. Иначе са невероятно удобни.
Чудесен е пуловера,Farscape Grinning
Имам подобен с джобчета на Банетон от години и е много удобен,нося го със скини дънки,но пък ако не си им фен, може и с плътен клин,а за придобиване на истински гаменски вид може и с бойфрендки и кецове.
Сетих се,че не съм снимала моят oversize пуловер,този който последно придобих,а междувременно се сдобих и с дънки бойфрендки на Levi's.
За ботушите нищо не мога да кажа,защото не са мой стил.
А последните страници бликат с прекрасни сетове наистина,много вдъхновяващи Heart Eyes

# 438
  • Варна
Минавам да се похваля с нова кемъл филцова шапка от Ню Йоркър. Без снимка за съжаление.

# 439
  • Пловдив / София
много хубави сетове сте показали на последните страници  Peace

Аз да се похваля  Laughing, сдобих се с oversized пуловер -този в средата. Запалих се от вас, сега да видя с какво ще го съчетая.

От къде мога да си купя и аз такъв пуловер, без он-лайн пазаруване, защото не съм носила досега такъв и искам да се видя в огледалото преди това.
Иначе за съчетанието, аз мисля, че трябва да е нещо тясно надолу. Поне аз така почти винаги съчетавам.

Ботушите не са мой тип.

# 440
  • Belgium
Аз си поръчах вълнена шапка с периферия  Laughing

Да видим сега как ще ми стои  Laughing

Много ми хареса това палто, но си имам достатъчно зимни връхни дрехи.

http://www.viewsofia.com//upload/article_big/image_big_11317.jpg

# 441
  • Кацнала на едно дърво.
Аз си поръчах вълнена шапка с периферия  Laughing

Да видим сега как ще ми стои  Laughing

И аз съм хвърлила око точно на такава, но се колебая между тази и една с по-широка периферия.  Laughing

# 442
  • Belgium
Не смея да си взема с по-широка периферия, че съвсем ще се изгубя  hahaha

# 443
Лу, пробвах такава в H&M. Много добре стои, но с кежуъл дрехи просто не върви. Трябва си палто, ток, етц. Поносих я из магазина и я смених с една плетена Laughing Но сега пак ми се приноси, много е шик Wink

# 444
Много ми харесват този тип шапки, но предвид таланта ми непрекъснато да се спъвам и удрям някъде, не знам как бих се справила в условия на намалена видимост  Laughing

# 445
  • Belgium
Фелисидат, права си, но аз си мисля да я нося с палто, което е една идея по-елегантно.

С кожено яке определено няма да си отива  Laughing

# 446
Може и с кожено, защо, но трябва да е по-изчистено, тип сако.

# 447
Харесвам шапки, но по голяма част от тях /казвала съм го и преди/ ме карат да изглеждам точно като Слаш, в добрите години с Гънс  Wink
Единствената шапка , която изглежда добре на главата ми /неясно защо/ е една с козирка, с емблемата на Арсенал. Излишно е да казвам, че моментите , в които е подходящо да я нося, са крайно ограничени. Примерно, в понеделник сутрин, когато не съм имала време да поработя с пяната за коса и водя малкия на училище. Тогава охраната и шофьорите на училищните бусове ме приветстват особено сърдечно  Laughing

# 448
# 449
  • София
fam, пуловера ми е секънд хенд придобивка. Новичък  Crazy. Издирих го в нета, защото марката ми се стори позната и реших да проверя. Определено ще го нося със скини панталон и вероятно байкър ботуши. Ето тези:     И ми се иска някакакъв аксесоар, като етно обици например:

Иначе, доста време издирвах "голям" пуловер, но не успях да си намеря. После реших, че ще взема просто по-голям размер, но пък ръкавите ми идваха неудобни. Ако видя ще кажа непременно.

Общи условия

Активация на акаунт