Американците! Американците! - Тема 6 - Best Movies and Actors of the 40's

• 20 584
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • София
Бумър, това къде го има за теглене. Нещо напоследък хч не съм отваряла замунди и подобни, а и на работа са забранени.

# 197
Бумър, римейка изглежда много добре и бих го гледала, но не мога да се прежаля за оригинала. А и римейка май е по-близък до книгата.

Драмата на Джъстин Бийбър ме покруси.  Joy А и таз смотла (ако е истина, де) га е яла кифтета не се е дърпала, сега решила да се жалва.

ох!
ама по - тихУ, че Злата утре като ни прочете да не вземе назаем от винкелине на Зиса!  Mr. Green
Хич не ми трябват  на Зиска винкелите, я прочети внимателно от къде съм  Laughing.

Доказателственият мат'рял беше от "Цвят на нощ", младежки години, не искам да мисля какво ще е сега, ако се е спаружил с възрастта Joy.
Е бива ли така грубо, бе, Джой! Той само като го прочете това и ще се спаружи  Laughing. Ама като го гледам как се развява с разни мацки два пъти по-млади от него явно още има ляб у него, че и салам  Wink

# 198
Горкичкият Бийбър, каква драма  Joy  Joy

# 199
Бумър, това къде го има за теглене. Нещо напоследък хч не съм отваряла замунди и подобни, а и на работа са забранени.
Стария филм
http://www.kat.ph/mildred-pierce-1945-dvdrip-sirius-share-t771203.html

Новия ТВ сериал
http://www.kat.ph/mildred-pierce-hbo-2011-kate-winslet-complete- … ies-t5904929.html

Бумър, римейка изглежда много добре и бих го гледала, но не мога да се прежаля за оригинала. А и римейка май е по-близък до книгата.

Насила хубост не става  Joy,
но за отбелязване е, че в стария филм Джоан Крауфорд прави ролята на живота си, това е един от най-безспорните Оскари за цялата история и то не при липсата на достойна конкуренция!
Всъщност и затова се забави толкова римейка, в него и Evan Rachel, и Guy и особено Kate са на ниво, като Кейт си получи и Емито, но не е Джоан, която по спомените на съвремениците и е най-голямата кучка сред холивудските лъвици!

# 200
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, да, Кейт не е Джоан, може да е и по-добра Wink. Това дали си кучка надали влияе на актьорския ти талант Laughing.

# 201
В нейния случай има пряка зависимост  Mr. Green

Кейт е по-добра още от 14-годишна, но тази конкретна роля за мен си е на Джоан

# 202
Аууу, красива е Heart Eyes.

# 203
  • срещу двата комина :)))
аууу, каква дискусия съм изпуснала  hahaha
и Джой, кастинга беше за татьо на Джо-то  Joy, ако беше на Сашко досега щеше да има изпоумрели в темата  Mr. Green

# 204
Ахахаххахха, вярно така беше, Мури hahaha

# 205
  • София
Оххххххх, Златееееее! Имаш си собствени  hahaha hahaha hahaha

# 206
  • КиТ
Какво му харесвате на тоз newsm78 ?

Не, нееее, ще пукна вече, чухте ли за казуса Бийбър, забременил бил фенка  rotfImbo rotfImao rotfImbo?
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2057692962
Най-интригуващ е този пасаж hahaha
Медиите предполагат, че певецът ще заведе дело за изнасилване, защото по време на сексуалния акт е бил едва 16-годишен.
 rotfImbo rotfImao rotfImbo

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Задавих се докато ям чак  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 207
  • София
Днес Джо-то се скатава! А Матю има рожден ден, на който аз случайно се оказах поканена!  Whistling

# 208
Баа, няма да черпя, остарява милото Confused. Като почне да назадва с годинките, тогава ще черпя, много даже Mr. Green

# 209
Таз пък Джой каква е скръндза, хм  Crossing Arms. Айде аз ще ви онагледя рожденика

цък

Общи условия

Активация на акаунт