Американците! Американците! - Тема 6 - Best Movies and Actors of the 40's

• 20 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • срещу двата комина :)))
ми хич не е  Mr. Green хареса ми само пардесюто му, тип Матрицата  Whistling
и да предупредя НИКОГА не гледайте Войната на боговете , още ми ври и кипи от яд   #Cussing out

# 316
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мури, твоят отговор беше известен предварително Joy. Обаче за пардесюто тип "Матрицата" не знаех, още преди години, докато се потрисах от Киану, ми се искаше да видя някой убавец в такова Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 317
  • София
Та кво за пардесюто на Киану? Прилежно сгънато е в гардероба и са омачквам в него като ми примилее за старите дни...  Heart Eyes

# 318
 hahaha hahaha hahaha

# 319
  • Разпиляна във въображението
и да предупредя НИКОГА не гледайте Войната на боговете , още ми ври и кипи от яд   #Cussing out

Тъпо ли е?

# 320
  • Пловдив
Единственото хубаво във Войната на боговете е Тезей(въпреки че и Зевс не е никак лош) Mr. Green Иначе филмът е рядка фантасмагория.Вчера бяхме на кино,дори нямаше и кой знае какви ефекти.Очаквах доста повече.

# 321
Та кво за пардесюто на Киану? Прилежно сгънато е в гардероба и са омачквам в него като ми примилее за старите дни...  Heart Eyes
Веднъж месечно и аз се търкалям на него на задната седалка на метлата  Mr. Green

# 322
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha Ша умра! Joy

# 323
Ама той, Злате, не стига, че те удостоява с честта веднъж в месеца, ами и не се преоблича ли #Crazy?

# 324
Не беееее, специално за мен си облича коженото сетре, виж че при Ването стои в гардероба. А иначе за по веднъж в месеца ни е уговорката с Ването.

# 325
Ваньо, скръндзо такава Joy Joy Joy

# 326
  • срещу двата комина :)))
и аз вчера бях на кино  Mr. Green потресох се от филма, от историята от кастинга , но най-много от костюмите и от първоначалното показване на историята чрез икони и Зевс като Христос  ooooh!
иначе наистина най-хубавото бяха Тезей и Зевс ( него най го одобрих, въпреки че не е подходящ за тази роля ), както и Стивън Дорф  Heart Eyes

# 327
Муре, ти го оплю в де що има тема тоя филм  Laughing

# 328
  • Пловдив
Мен много ме впечатли броя на титаните Mr. Green Сякаш нямаха край,а в кутията изглеждаха 12 човека на кръст.Няма да коментирам Посейдон и странните му рогца Joy Общо взето след филма с приятеля ми много се смяхме,докато обсъждахме всички гениални идеи Mr. Green

# 329
  • София
Не беееее, специално за мен си облича коженото сетре, виж че при Ването стои в гардероба. А иначе за по веднъж в месеца ни е уговорката с Ването.

hahaha
Аз се чудих кой му го пере и сгъва прилежно!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт