Плевен - 149

• 75 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Почти няма градина, в която да не е много топло, докато при училищата не е така навсякъде май

# 661
  • Плевен
Мира, във Вазов със сигурност ще има такава ПГ. Миналата година имаше.

Ваканцията е за цялата страна. Навън не е толкова студено, но вятърът влошава обстановката и създава усещане за много минуси.

Абе щом затвориха пътищата за големите камиони (над 10т) ... сериозна е пътната обстановка. ooooh!

# 662
Тес, това дете нали трябва и да го закараш до градината по някакъв начин.
То не е въпроса дали вътре е топло, или не, а че трябва и да се придвижват хората и децата до там.

valка, то със сигурност ще има, но от колко години? От 5г или от 6г?

# 663
Така е  Peace Ама в нашата група се готвят за ретро парти, почнали са репетициите и Кари не ще да ги изпуска  Sunglasses Та ще я караме, къде ще ходим...

Аз точно в най-студените дни постоянно обикалям града пеш и много добре ми се отразява, не знам какво ми е станало  Crazy

# 664
И аз да се оплача, че моят мъж утре тръгва към БГ от Полша. И то с кола и каравана  ooooh!
Къде го намерих този луд човек не знам... Crazy
Уф.

Иначе и Митко не е на градина, ама щото кашля. Другата седмица за РД-то.

# 665
Дикси, какво ще правите за това РД...нали вече нищо не дават да се носи  Rolling Eyes

# 666
Аз не знам дали съм на работа утре. Ще ходя, ако вървят автобусите, пък ако ни върнат - още по-добре.

Силви,стягай се  Hug

5 годишните са в градина, Мира, но другите вече са писали Simple Smile

# 667
Atrakcia, е то тези които ходят на градина е ясно, че ще са в градина.
А тези които не ходят? Какво правят? Стоят на улицата, или си плащат родителите глоба?
Защото училищата не могат да поемат и тях.
Тогава за какъв дявол е този закон? Като няма кой да го спазва?

# 668
  • София
Дикси, мисли за лятото, за караваната в някоя горичка , за масата с ракийка в пластмасова чашка Mr. Green ....и ще ти олекне!  Hug
Мира, аз вече трудно разбирам тая гимнастика с петгодишните и кое е задължително, кое не е...то луд да стане човек с тия промени, дето не са ясни и на онези, които ги измислят, та камо ли на родителите! Crazy
За ваканцията- аз съм доволна. В градината можже да си спреш детето ако поискаш и когато поискаш. В училище не е баш така и затова там обявяват ваканция според мен.

# 669
Дикси, какво ще правите за това РД...нали вече нищо не дават да се носи  Rolling Eyes
Плодове и торта от хартия  Laughing

За 5 годишните не знам. Митко ще навърши 7 в градината  Mr. Green

Валенце,  Joy

# 670
Валенце, абе и аз съвсем не им разбирам щуротиите. Просто днес реших да мина през училище и да попитам и там ме гледаха като изкопаемо. )
Утре ще седна да прочета закона за народната просвета, там е отразена промяната.

Иначе ето го самият член.
Чл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 90 от 2002 г., в сила от 2003/2004 учебна година;
доп., бр. 86 от 2003 г., в сила от 01.01.2004 г.; изм. изцяло, бр. 78 от 2010 г., в
6
сила от 05.10.2010 г.) (1) Предучилищната подготовка на децата две години
преди постъпването им в първи клас е задължителна, но не по-рано от
годината, в която детето навършва 5-годишна възраст.

Дикси, или подписа ти не е в ред, или Митко трябва да стане на 6г. сега. )

# 671
Аз не знам дали съм на работа утре. Ще ходя, ако вървят автобусите, пък ако ни върнат - още по-добре.

Всички училища затварят. ) Що ще се разкарваш? Звънни на директора.

# 672

Дикси, или подписа ти не е в ред, или Митко трябва да стане на 6г. сега. )

Да, другата седмица става на 6. Исках да кажа, че и 7 ще направи в градината (ще е 4-та група), а някои 5 годишни вече са в училище  Grinning

# 673
Дикси, в училище ако ги пуснат. )))) Има ли училище в Плевен дето да приема 5годишни?

# 674
  • София
Мира, отиди в РИО, аз бих отишла. Попитай ги точно тези неща, които пишеш тук. Много ми е интересно какво ще ти отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт