Плевен - 149

• 75 992
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Валенце никва паника, щом си се обринала значи няма да е на умиране. Избило ти е демек! Grinning
Ей хора, една американка си имаме и не се сещате - Бенсън честит ви ден на благодарността! То вече вечер стана ама не пречи. С най-добри пожелания за всички ви там за здраве и изобилие! - http://www.pilgrimhall.org/hpbrowns.htm
Ди без да искам съм те пропуснала и теб в честитките - лека и безпроблемна бременелост!

# 256
Ди, хайде и една писмена честитка  Laughing
Лека и безпроблемна и здраво бебе на финала!

Честито на Кати и малката Катерина! Живи и здрави!   bouquet

Валенце, както казва Номадка, ще живееш, може и да го изпикаеш  Laughing
Само обрива не ми се връзва. Да си взимала някакви лекарства?

Номадка, да оздравите Кирчо скоро!

Тани80, каква специалност има съпругът ти? Питам от чисто любопитство, може и да се познаваме  Simple Smile

Бенсън, честит ви празник и успешни покупки от утрешният черен петък. Не знам за вас, но аз го чакам с нетърпение, заредила съм картата  Grinning

# 257
Що пък черен и от де ще се пазарува, и има ли общо с ония дето чакаха на палатка пред един американски магазин, чакайки намаленията? Ти за Коледа ли ги почваш вече Дикси?

# 258
Ооо, Ди! Честито и лека!

Люси, няма ли баби да помагат поне с готвенето, с каката? Да ти е жива и здрава малката именичка! И болестите да минават бързо!  Hug

Валенце, дано не е нещо сериозно.

Кати, честито!   bouquet Заради тия бонбони сега отивам да отворя шоколада.

И вкъщи гледам до десет да са по леглата, Х фактор и бг-сериалите ни развалят дисциплината, но тичаме да правим тоалет, да мием зъби по рекламите, обличат се пижами и максимум 22 и 20 са легнали и обичайно за 10 минутки заспали. Сутринта Тео направи рекорд, събуди се в 10, аз бях оправила, наготвила, пила кафе и чела списание, голям рахат.

Да се похваля - като се прибрах от форумската среща Тео беше заспал с баща си. После му се случи два пъти и през деня да се приспят, а преди две вечери приспах девойките, а мъжете са си заспали заедно, гледайки мач. Голям кеф да не търси да суче за заспиване, ще мога да си излизам вечерно.
Елена взе да свиква с градината, но пак са си пазърлъци. Онзи ден баба и я пита - "кой искаш да те води утре" и тя върти очи и казва - "ми този, който ходи най-бавно".. и така...

# 259
Ех, номадка! Heart Eyes Благодарности на теб и Дикси! Hug

Аз съм се омъжила за най - нетипичният американец- нито пуйка яде, нито барекю прави, та днес е нормален ден за нас. Simple Smile Бяхме канени на гости, но решихме да си седим у дома и мързелуваме.

Ау-у, в черен петък никъде не излизам, страх ме е. Първата  година като дойдох, решихме с мъжа ми вечерта да разгледаме, такава лудница беше, направо минаваха през теб, а повечето намалени стоки-боклуци. Принципно в Петък вадя коледната музика и украси.
Някои магазина още тази вечер отварят, други в полунощ.

Дикси, в понеделник е cyber monday.

Ди-п, честита и безпроблемна!

Честит Рожден Ден на Миша!

Честито на именниците! Болните да оздравяват!

Ние в крайна сметка записахме Ейдж на училище и започна да си ляга към 7.30-8 вечерта. С новия режим е много по-разбран сутрин. Принципно за него всичко е игра, като е изморен е направо ужас, двама възрастни не можем да се приборим с него.

# 260
Бенсън, то пък имало кибер понеделник...благодаря за ценната информация  Grinning
Колко ли е прекрасно децата ти да са в 19.30-20.00 по леглата. Това няма начин да го разбера  Laughing

Номадка, лятото мисля да стегна, от към обувки за цялото семейство. Друго не щА  Crazy

# 261
Добро утрооооооо!  Coffee

Добра новина - чичковците, които се грижат за сметосъбирането най - накрая започнаха да обират есенните листа, които са прилежно събрани, край гюмовете от лелките с метлите. Вече бях изгубила надежда, че това ще се случи. Чувалите с листа вече се бяха изпокъсали, а вятърът отново разнасяше листата по улиците. Въпреки това, край гюмовете има тонове листа, които са започнали да загниват. Е, вече няма да ги има. Браво на новия кмет.

Снощи толкова късно заспах въпреки усилията, които положих, за да заспя 1countingsheep, но тази сутрин съм бодра и в настроение!

Хубав и усмихнат ден желая на всички вас! Аз се връщам да ви чета.

# 262
Не мога да не го пусна Simple Smile

http://www.youtube.com/user/realitychangers#p/u/2/JtawDJtcRg8[/video]

# 263
  • София
Фталл,и аз бях впечатлена вчера, когато някъде из фейса го слушах това девойче.
След няколко от най-кошмарните часове в живота ми, прекарани днес в онкохематологията чакайки консултация с доцента, мога да кажа, че съм здрава. Искренно се надявам никога повече да не ми се случва да изживея днешния ад.

# 264
.
След няколко от най-кошмарните часове в живота ми, прекарани днес в онкохематологията
Уау! Сериозно място. Валенце, и аз ти го пожелавам от сърце!  Hug
Ние казахме ли ти снощи, че ще оцелееш, а? Grinning

# 265
Валенце честито! Кофти е да се чака в отделение с такова име.

Абе Дикси дай някой линк бе душа(ако не пазарим поне да сме в час), дано си насмогнала с пазара, че сега чета американците за първи път отворили още вчера евтиния шопинг щото ги е страх от рецесия.
Деси Тео ли се кърми още?

Няма начин просто - това Рич Форестър е извънземно - 20 години вече този сериал и не е мръднал пича! Heart Eyes

# 266
Благодаря ви за хубавите пожелания    bouquet 

Валенце,радвам се,че всичко със здравето ти е наред  Hug 
 Аз пък не разбрах какъв е този "черен петък"  Crossing Arms  И въпреки,че днес пазарувах в Кауфланд,не забелязах фрапиращи промоции.
  Малката ме е юрнала от днес да украсяваме елхата,мисля,че още е рано .

# 267
Четвърти ден никой не се появява в темата,къде се дянаха всички  newsm78

# 268
  • София
Аз съм тук bowuu. Надявам се черната ми серия с изследвания и потресени от резултатите ми доктори да е свършила. Crazy Вчера си пуснах една пълна, май най пълна ПКК и резултатите ми са си перфектни. Прословутите моноцити са си на мястото  Laughing. Ох, сега ми е смешно, ама що рев изревах....
Ди, как върви бременността?
 Люси, а твоите болни как са? Чакаме обещаните снимки на малката Катерина!

# 269
  • Плевен
di_p Честита бременност! Да е лека и безпроблемна и с най-прекрасния финал!  Hug

Валенце като те знам как се притесняваш за болести ... добре, че всичко е наред и дай боже да е все така  Hug.

Люси, а твоите болни как са? Чакаме обещаните снимки на малката Катерина!
Каката е на градина от вчера, че хич не я свърташе у нас, дивее й се и се надявам да се чувства добре там. Таткото вече е о.к. сега тъкмо излезе уж по задачи, но май и едно кафенце с приятели ще му удари ... аз смятам да компенсирам напролет с количката  Wink.

Ето малко снимки на мармозетката:
http://lusmar.snimka.bg/baby/katerina-2011g.637369.25720768.big

Общи условия

Активация на акаунт