Новите думи в българския език

• 200 593
  • 3 542
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Разревах се.

# 1 006
# 1 007
фьешън гърлите, освен че се гримирват, обикновено са облякани куул, щото правят шопинг в мола

# 1 008
  • гр. София

Е що така?!
Я да ви почерпя с по едва МУФТА - "меки, уханни, фантастични тортички-асорти", с други думи къп-кейк (или мъфин, както ви се харесва).  Sunglasses

# 1 009
фьешън гърлите, освен че се гримирват, обикновено са облякани куул, щото правят шопинг в мола

На галено им казват - МОЛци. Joy

# 1 010
  • София
МУФТА ли е, не отказвам  Mr. Green Joy Joy Joy
 Hug

# 1 011
МУФТА ли е, не отказвам  Mr. Green Joy Joy Joy
 Hug

И аз.

Много ми е добре така - ходя след Атти и си пестя писанетоhahaha

Joy

# 1 012
  • гр. София
Заповядайте на МУФТИТЕ:

smile3532 Това трайно ми влиза в речника вече!

# 1 013
  • София
Шъ умръ!!!  hahaha hahaha hahaha

# 1 014
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Този път просто имах късмет, че не бях с кафето в ръка, иначе пак щях да шприцовам по ПУЩИНАТА  hahaha
Аз немах твоя късмет Joy Joy Joy
Всичките сме фенки, фенки newsm18 newsm18 newsm18

# 1 015
  • Mars Hotel
Докато пътувах в ОВУЛАЦИА (овехтели возила, управлявани от луди, авантюристи, циници и идиоти, амин!), познати също и като маршрутки, си мислех за Атти и за оплютата ѝ с кафе ПУЩИНА и се сетих, че и кафето плаче за промяна. И тъй като имаме КУЧИНЦИ за 'апване, предлагам едно КОНЧЕ за пийване - кафява ободряваща напитка с чудодеен ефект. Така, според вкуса, може да си поръчате дълго КОНЧЕ, двойно КОНЧЕ или КОНЧЕ с мляко.

Помислили сме за всякакви потребители - на безкофеиновото КОНЧЕ махаме чудодейния ефект и става просто КОН, а инстантното кафе става КОНОП (КОН, одма готова).

# 1 016
  • срещу двата комина :)))
ахахахахах, ама тук било много забавно  Joy

# 1 017
  • София
Значи съм оцвъркала ПУЩИНАТА  с КОНОПЧЕ (да не забравяме за чудодейния ефект)  Peace Благодаря, вече ми се изясниха нещата   bouquet

# 1 018
инстантното кафе става КОНОП (КОН, одма готова).

Joy Joy

Рекламата следва да си промени джингъла от "Три в едно" на "Нонстоп, нонстоп, индийски..."

# 1 019
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Рекламата следва да си промени джингъла от "Три в едно" на "Нонстоп, нонстоп, индийски..."
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт