Новите думи в българския език

• 200 645
  • 3 542
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Не бих могла да го измисля сама.

# 2 911
За мен дискусията е приключена.

И през ум не ми е минавало, че водя дискусия  Laughing
Това е тема за забавление с недомислици и безмислици, та били те и международно приети  Peace

А границите на собствените си принципи човек все още определя сам, та така, както няма да седна в ресторант, който ме приканва с табела "Peace of Pizza", така няма и да резервирам в хотел, който ме пита дали детето ми не е на 11:78:56 години.
Пък нека не съм класен турист и не ги разбирам "туристическите работи"  Wink

# 2 912
Аз бих седнала в ресторант, кръстен Peace of Pizza. Ще ме накефи рекламната стратегия зад името.  Mr. Green

# 2 913
Цитат
.....така както няма да седна в ресторант, който ме приканва с табела "Peace of Pizza", така няма и да резервирам в хотел, който ме пита дали детето ми не е на 11:78:56 години.

Относно принципите - няколко мисли по темата то мене.
Такива твърди принципи и често пъти надменно отношение към хора поради различни техни характеристики (в случая неграмотност) са ми много смешни и ще обясня защо.  Stop

Един от най-добрите детски сърдечни хирурзи в България ми е личен приятел. Та той има доста пропуски в правописа. Наскоро забелязах че не използва и кратко никак правилно особено в края на думата. Но занете ли колко това е без значение когато държи нечие детско сърце в ръцете си!  Peace

Хубаво е да се забавляваме в темата но подобни принципи е добре да лекуваме от характера си!  Heart Eyes

Подарявам ви един мой принцип - на който му харесва да си го ползва със здраве!  Wink
Колкото и някой да ме е подразнил (дори да ми се случва да си изразявам раздразнението видимо) никога не забравям че този човек някой ден би могъл да държи живота ми в ръцете си или при други обстоятелства би бил чудесен мой приятел!    Heart Eyes

# 2 914
Аз бих седнала в ресторант, кръстен Peace of Pizza. Ще ме накефи рекламната стратегия зад името.  Mr. Green

Пък ако е кръстен така неволно, може да я споделиш идеята със собственика, да му донесеш благополучие.  Grinning

В духа на спама, днес ми поискаха лична карта за валидиране на дебитната ми карта. След  Shocked от моя страна, момичето смутолеви, че така било по закон. Пак сме по католици от папата, ама в другите магазини владеят явно избирателния фейс контрол.

# 2 915
 Mr. Green

, днес ми поискаха лична карта за валидиране на дебитната ми карта. След  Shocked от моя страна, момичето смутолеви, че така било по закон. Пак сме по католици от папата, ама в другите магазини владеят явно избирателния фейс контрол.

Много се радвам всеки път като ми искат лична карта - или ми правят комплимент за възраст, или ще ми дават пари, или се подсигурявам (пък било и излишно предвид пина), че не биха дали моите пари на друг.  Mr. Green

# 2 916
 hahaha Да, ама аз не си я разнасям като съм без чанта, както в случая.  Crossing Arms

# 2 917
 hahaha Аз затова си я държа в бикините - да мога да я извадя при всяка необходимост.

# 2 918
 Joy Joy Joy Няма, няма, няма да питам какви бикини имаш предвид!

Я бързо да измислиш български вариант на фейс контрола (който да не е лицев контрол).  Mr. Green

# 2 919
Вардиянин?  Mr. Green

Из моите любими turn-of-the century автори.  Laughing

# 2 920
Не на човека, бре, на процеса.  hahaha

# 2 921
  • Казанлък of all places
Нещо от рода на фийчърс скрийнинг?   Mr. Green Mr. Green

Лицепроверка, примерно?  Mr. Green Mr. Green

# 2 922
То, то.  Mr. Green

Лицепроверка, примерно?  Mr. Green Mr. Green

Чудно. Балан-стайл.  Sunglasses

# 2 923
  • Казанлък of all places
Или хептен като един хардлайнер да предложа лицезрене Mr. Green

# 2 924
  • в сърцето на един мъж...
Джени, кафе ли не си пила, или не си спала сън от размисли върху принципите, ама нищо не ти се разбира от тях Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт