Новите думи в българския език

• 200 593
  • 3 542
  •   1
Отговори
# 2 925
Или хептен като един хардлайнер да предложа лицезрене Mr. Green

Туй не включва ли наслада от страна на лицезреещия?  hahaha

# 2 926
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Thinking фейс контрол не е ли да да овладееш своя сурат в екстремна ситуация?

според мен не е потвърждаване на самоличността, ама к'во ли зная аз  ooooh!

веднъж в банката за основание за транзакцията казах репарации, а момЕто, без да се поколебае, започна да го въвежда и после извинително ми каза, че нещо се е прецакало, системата не го приема и затова ще напише захранване на сметка  Whistling

# 2 927
  • в сърцето на един мъж...
Ами едно време по дискотеките се казваше фейс контрол - ако не те хареса бодигарда на вратата, не те пуска да денсиш Mr. Green

# 2 928
Thinking фейс контрол не е ли да да овладееш своя сурат в екстремна ситуация?

според мен не е потвърждаване на самоличността, ама к'во ли зная аз  ooooh!

Това, което си описала е фейс-сейвинг, сейнт Добри.
А ФК-то дори не е потвърждаване на самоличността, 'ми установяване дали личността е достойна да пристъпи прага на повереното заведение.

Пуц, вземам си бележка, но за процеса нямам предложения засега.  Mr. Green Анджи, твоите радват, подкрепям с две ръце.

# 2 929
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ами едно време по дискотеките се казваше фейс контрол - ако не те хареса бодигарда на вратата, не те пуска да денсиш Mr. Green

Joy Joy личи си кой денси и кой пропуска таз' височина  Hug

# 2 930
  • в сърцето на един мъж...

Joy Joy личи си кой денси и кой пропуска таз' височина  Hug

Било то, преди време, ма поне това не се е променило като израз Mr. Green

# 2 931
  • n/a
веднъж в банката за основание за транзакцията казах репарации, а момЕто, без да се поколебае, започна да го въвежда и после извинително ми каза, че нещо се е прецакало, системата не го приема и затова ще напише захранване на сметка  Whistling

Ето това е супер начало на седмицата! Благодаря.  Hug
За по-несериозните неща - после.

# 2 932
  • n/a
Хубаво е да се забавляваме в темата но подобни принципи е добре да лекуваме от характера си!  Heart Eyes
Подарявам ви един мой принцип - на който му харесва да си го ползва със здраве!  Wink

Жени, човек трябва много, ама много, ама страшно много да е фен на отвъдморската лексика,
за да успее да изстиска от тези изречения капчица разумна мисъл.
Защо ни е да получаваме в дар един твой принцип, ако от подобните нему ще трябва да
лекуваме характера си? Ам'чи имаме си достатъчно такива - който и да хванеш, все не се вписва
в повелите на време днешно, все не сме угодни за лице-и-дупезрене от брата задокеански.

Брях, май съм понеделнишка  Joy Така е след луйкента  hahaha

# 2 933
Може ли да присвоя дупезренето? Чудничък неологизъм.  Grinning

не мога да се изказвам по темата, тия дни не срещам нови думи.  Rolling Eyes

# 2 934
  • n/a
Разбира се. Присвоявай. По-малко е нео-, повече е -логизъм  Joy

Предадох на Сюзън каквото имаше за предаване.
Срещата бе кратка, но съдържателна.  Mr. Green

# 2 935
 Mr. Green Ех, тези срещи винаги са кратки, колко жалко.

# 2 936
Защо ни е да получаваме в дар един твой принцип, ако от подобните нему ще трябва да
лекуваме характера си?

Защото моят принцип е здравословен и никак не е подобен а напротив - диаметрално противоположен е на принципите които съм цитирала и поради които коментирах!  Wink

Хубава седмица на всички!  Heart Eyes

# 2 937
Защото моят принцип е здравословен

Твоят принцип може да е здравословен за теб, моите принципи са си здравословни за мен.
Доколкото и двата не влизат в противоречие със закона, морала и добрите нрави, опитите да бъдат изтъкнати едни принципи за сметка на други, говорят само за известна неувереност и дори незрялост на изтъкващия.

Лека седмица и на теб  Simple Smile

Извинявам се за отклонението.

# 2 938
  • гр. София
Защото моят принцип е здравословен

Аааа, не така. Това ще го приема само, ако го е диагностицирал лекар. По възможност не психиатър  Naughty

# 2 939
Реших да ви споделя това тук, а не в правописната.

Цитат
нуждата от това е необходима, факт е!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

По възможност не психиатър  Naughty

Какво им е на психиатрите?  Crossing Arms Ей, не остана авторитет непоруган в тая държава!

Общи условия

Активация на акаунт