Новите думи в българския език

• 200 631
  • 3 542
  •   1
Отговори
# 3 240
Ох, разревах се от смях с Вас.

Малко дъвка за ума:

Eхааа! Много яко!  Grinning

# 3 241
Е, обаче не сме само ние явно  Joy

Днеска ходихме в руския магазин тук (в един немски град). Където се озовех в един момент пред една въз-голЕмшка кутия, пълна с очевидно някакъв полуфабрикат, който се казваше "БИГ ЛАНЧ", точно ей така написано, на чист руски. Трябваше да го снимам направо...  hahaha

Това горе е много готино, да...

# 3 242
При вас е весело  Mr. Green
Видях табела на витрина: XOT DOG  Joy

# 3 243
От едно списание (забравих му името - мъжки еквивалент на космополитън) - "инвестицирайте в себе си".... ЖДНБ

# 3 244
"инвестицирайте в себе си".... ЖДНБ

Еее, пак с грешка - трябвало е да е "инвестицирайте се в себе си".  hahaha hahaha hahaha

# 3 245
"инвестицирайте в себе си".... ЖДНБ

Joy Joy Joy Joy

Поздрав с едно лично инвестигейшънче от близкото минало, га бяхме млади:

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 11:31 от big pufana

# 3 246
 Laughing Оф... Пиша си аз някакви неща, пък на телевизора глупости дрънка Гала със събеседничките си и без да искам чувам някоя и друга глупост  Mr. Green
Говорят си за сватби и тинтири минтири и изведнъж чувам "цвят Тифани"  Crazy
Уот дъ хел е цвят Тифани? Ще да е някакъв диплитчинен  Laughing

# 3 247
Говорят си за сватби и тинтири минтири и изведнъж чувам "цвят Тифани"  Crazy
Уот дъ хел е цвят Тифани? Laughing

Ми виж си ника. Диамантено синьо е. Heart Eyes

# 3 248
Оууу  reverance
Благодаря, Пуф! Синьото вече е архаизъм. Вива ел тифани! Трябва да инвестицирам малко повече в диамантеното си образование  Mr. Green

# 3 249
Включвам се с втора вноска в инвестицията. (после ш'чакам да м'съ възвърне минимум двойно, mind it).

# 3 250
Ето на това му се казва високообразователна тема. Колко неща научих от нея сама не вярвам.  Mr. Green

Не ме кефи тоя цвят.  Crossing Arms

# 3 251
Ето на това му се казва високообразователна тема. Колко неща научих от нея сама не вярвам.  Mr. Green

Не ме кефи тоя цвят.  Crossing Arms

Нали, нали?! Зависи кой пише в темата ... И мен не ме кефи цветът, ама диамантите са друг въпрос ... Ти ми дай диамантче, па Тифани блу ли е, ич няма да го гледам ...  Joy

# 3 252
  • гр. София
Пуфи, викаш, зарад едно такова нещо можеш да си позатвориш едното око по отношение на цвета, а?  Laughing

# 3 253
  • Mars Hotel
Light medium robin egg blue colour? Shocked
Това ако тръгна да го обяснявам на продавачката, ще й свърши работното време.

# 3 254
Розé, веднага вземам пръстенчето от картинката, но ми се струва, че не е тифани, а по-скоро френскосиньо.  newsm78

Све, пробвай със "светло към средно червеношийково-яйчно синьо". Mr. Green Ти че ще го кажеш преди края на работното и време, така е, ама дали тя ще те разбере преди края на трудовия си стаж не е сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт