Студът пощипва бузки зачервени на ЮНСКИТЕ ни слънчица засмени

• 31 041
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро момичета

Днес и аз имам специален ден...миналата година на тази дата видях  EFP  и разбрах, че малкото ми чудо е на път... Heart Eyes

Довечера имам важно представяне...стискайте палци!

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 10:11 от heberlea

# 451
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!
Мерси за закуската,а кафето ми е жизнено важно-будни сме от 5:00  Wink
nakri88 , разсмя ме с твоята случка  Laughing
silvia77 , успех с МТ и да кажеш как е минало, сега видях че си писала  Hug
Vache , браво на Саша, за мен хората,които им се отдава математиката са гении,аз едвам избутвах в училище  Wink
chin , много мил повод си имала, аз помислих, че учиш журналистика (например)  Simple Smile Сега разбирам,защо е толкова важен и специален ден за теб  Hug
Момичета,ще си позволя да копирам написаното от другата тема,за да кажа какво стана вчера :
Бях на частен преглед,останах доста доволна,човека ми обясни всичко,отговори ми на всички въпроси,решението е процедура с лазер,защото все още имам остатъци и той потвърди,че не са ме зашили добре,показах му какви вагинални таблетки са ми изписали,той ми каза:"както ги държиш-директно ги изхвърли в коша!",аз естествено питам "защо?" и той казва,че това са хормонални и влияят на кърменето,ама на кой му дреме какво лекарство изписва, както се досещате процедурата не е никак евтина,чакам да стане по-прилично време и да звъня отново на съдебния лекар,за да ми каже имаме ли шанс да се борим съдебно,защото си го заслужават-за много неща можем да се захванем.
П.С качих снимки в албумчето на бебчетата и в "да се запознаем" Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 10:07 от darka_

# 452
Добро утро Simple Smile

Мерси за кафенцето и закуската Simple Smile

Ваче, браво на тая Саша бе, страхотно дете е. Тук моята приятелка, дето излизаме с нея вече я знае и все пита "Какво прави Саша?"  Flutter Mr. Green. И аз като Дарка едвам избутах математиката, за сметка на българския език и литературата Simple Smile
Дарка, дано успеете в съда, много искам най-накрая да има наказани в тая област. Стискам палци и за теб - дано скоро оправиш поразиите  Hug
Силве, стискам палци за мъжа ти, дано всичко мине безпроблемно. Но и аз знам, че не е задължителен избора на екип  Peace
Хеберлеа, да видя двете чертички за мен беше най-голямото щастие  Hug
Кити, мерси за комплимента  Blush, как е Дара днес?

Нямахме реакция от ваксините, но ставам да го храня, че мрънка Simple Smile
Хубав ден на всички Simple Smile

# 453
  • Sofia
Чин, честит празник вчера!  Hug

Силве, обърка ни с Кити, нея я боли ръката, мен крака. Не знам дали е ишиас или друго, като бях бременна с дъщеря ми, лежах за задържане и ми биха инжекции бусколизин и явно са засегнали този нерв. Оттогава си ме боли, беше по едно време отшумяло, но сега пак се засили.
Чин, мажа с Волтарен сега и май има подобрение.

Дарка, супер гадория ти се е случила  Confused, ако там става номера със съденето на лекар - давай! Но най-важното е да те поправят!

Гледах, че някой питаше защо не се къпят бебетата след ваксина - на нас и двамата лекари не са казвали такова нещо. Май само за мантуто имаше да не се мокри 1 ден...

# 454
Добро утро!

ЧИН, страхотен повод- бъдете винаги задружни!

СИЛВЕ, ужас, дано се справите бързо!

ДАРКА,  #Crazy, нямам думи!

АНИ2, ти пък от какво точно по фигурата си се оплакваш newsm78

Дара продължава да е сополива..........

# 455
  • София
Добро утро!
Силве, не знам какво да ти кажа... Rolling Eyes При условие, че ми казват, че екипа е задължителен бих била особено подозрителна. Няма такова нещо като задължителен екип. Може да има нещо за доплащане, което не се поема от касата, ама екипа не е задължителен. Може ли мъжът ти мъничко да изчака. Да намерите лекар конкретен, пък тогава да плащате. Така някак ми изглежда че е отишъл едва ли не на рутинен преглед и са го хванали за операция  Rolling Eyes Не знам.. вие си решавате.. те мъжете са малко особени, ама аз бих те посъветвала да не бързате и да огледате нещата (лекарите и  болницата). Аз съм сякаш предубедена към първа градска, не знам защо...  newsm78

Хеберелеа, стискам палци за представянето! Hug Hug Hug

Малка Ралка много криво спа Confused Мрънка.. езика й е бял, лежа почти само по корем. Сега се хилка с някакви играчки, ама... Rolling Eyes Преди 2 дни я водих на доФтор заради езика, тя каза,ч е дъгите й са съвсем добре, няма зачервяване и че може да е от неакането. Вчера й дадох малко круша на Гербер. Акна мъничко, по-редичко. Днес ще й дам още, да видим..
Кой беше питал защо 2 дни съхраняваме в хладилника отворено бурканче. Силве, ти ли беше? Ами на бурканчето пише до 48 часа след отваряне, ч еможе да се съхранява в хладилник.

Чакам на Саша да видя класирането сега.. ама още не са го качили  Rolling Eyes Ана, не бях го разглеждала това й умение за мобилизация така сладко... като бонус  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тя е Овен, дано не блъска яко цял живот. Винаги съм смятала, че ако има една стена Овена ще блъска ако трябва и цял живот, за да я събори, а Близнака просто ще я прескочи  Mr. Green Сега си имам и Близнак, и ще видим... Обаче Ралка е с асцедент Скорпион, та не знам.. тази тиха вода, дали няма да се окаже по-опасна от бурните вълни на плиткото поточе Саша  Mr. Green

Вчера пропуснах да кажа на Чинче, че има най-прекрасните родители на света!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дарка, успех!Много гадна разправия беееее  Confused

# 456
Момичета по "На кафе" ще дават за светото кръщене. И ми дойдоха два въпроса за не кръстените още деца-мислите ли да правите църковно кръщене и кога?

Динора аз с парите от количката и от питката му купих една рамка,на която му слагам всеки месец по една снимка и един хубав дебел албум,в който слагам най-хубавите му снимки.А относно сребърната лъжица на нас ни подариха за Краси,но се съмнявам да го храня с нея,защото е от Божи гроб и е осветена.Знам ли не ми се иска да му давам с нея нещо.

# 457
  • Sofia
Хаха, тъкмо ида да пиша с почуда какво е това русо нашествие при Гала!  Laughing Поне мъъъничко кестеняво да бяха сложили за цвят или различни нюанси на русото...

Ние няма да кръщаваме, ако искат после, нека се кръщават сами.

С парите от погачата (половината) купих зимни дрешки, с останалите - каквото има нужда по-късно.

# 458
ШУНЧИ, как си днес?

ХЕБЕРЛЕА, ще се справиш, стискам палци!

# 459
Добро утро!
Благодаря Ви, момичета, за милите думи  bouquet
Благодаря и за закуската, и за кафето Simple Smile. Аз закусих, а капучиното - в парка, като излезем.
Силве, успех с операцията на мъжът ти. Но и аз мисля, че трябва да изберете най-добрите лекари. Не вярвам да не може да се изчака седмица, две, докато проучите къде са най-добри Hug.
Хеберлеа, имаш стиснати палци и от мен Hug.
Цвети, браво на Симонка. Много добре е наддала Simple Smile.
Шунче и Кити, бързо да Ви минават болежките. И Дара да се оправя Hug
Ваче, браво на Саша. Аз питах сестра ми как се е представил племенникът ми. Каза, че си изчислил 68 точки, но ще се види като излязат резултатите. Само че той е в 5 клас. Иначе, на него много му върви математиката, както и на всички в семейството ни. Аз съм завършила Математическата гимназия, но с българския и литературата съм зле. Като кандидатствах в езиковите гимназии след 7 клас, по математика изкарах 5,88, а по български - 3. Естествено не ме приеха и отидох в математическата.
Дарка, пак да ти пожелая всичко да се оправи при теб Hug
Накри, много сте хубави на снимките. А на теб въобще не ти личи, че си мама на 2 дечица Grinning.

Да Ви кажа, вчера като се чудих с какво да занимавам Теди в къщи, намерих едни книжки на Стефи. Те са за малки дечица, с твърди корици и очички. Четох ги на Теди и мърдах очичките. Много се забавляваше и се смя с глас. Ето такива са, само че ние имаме други. Като идейка за забавление:http://www.book.store.bg/p14273/knizhki-s-ochichki-diado-i-riapa-ran-bosilek.html
Лек ден и приятни разходки  bouquet

# 460
Ваче,разбира се че ММ ходи и при друг лекар(приятел от детинство на брат му)и той също е потвърдил диагнозата и горещо е препоръчал този специалист без да знае ,че ММ е ходил при него вече.Иначе схемата за източване на пари от здравна каса със измислени диагнози ни е ясна,че съществува.Незнам дали ти го обясних последователно.ММ отива точно при този лекар с уговорен от познат час  и се подразбира един вид ,че го е избрал вече. newsm78

# 461
Добър ден  Laughing Laughing Вие кога мислите да къстите децата си? Hug Hug Hug

# 462
  • софия
Здравейте,
Шунче да се оправяш, много неприятно
Ваче хайде чакаме и ние с теб класирането, на мен ми изписа нещо за пиене ако продължи да неака повече от 3 дни, но тя се изака днес по кашесто от крушата е. Ако искаш да видя какво е а за езика ми е казала ако е обложен и бял че е гърло, но да не е бял от кърмата. newsm78
Чин Hug
Кити казах ти го и докато беше бременна, на мен с някое килце отгоре повече ми харесваш Heart Eyes
Силве, дано всичко мине добре при мъжа ти Praynig
Дарка съжалявам че минавате през това Sad
Накри малката е страшен бонбон и бате също Hug
Хеберлеа миличко ми стана за теста, Белата на градина ли е оздравяхте ли вкъщи.
Сутринта започна при нас с водене на Дани на градина и вземане на секрет от нослето на Мона, дано всичко да е ок.
Вчера доки  ми каза че 1 килограм на месец е много и че рано съм започнала зеленчуковите пюрета  и май е права но няма връщан, мислех да въведа каша но ще поизчакам че нали я дават калорична. Тази нощ не съм цедила и се наспах, трябва да видя режима и храната на бебка какво ще правя искам да спра да се тормозя за тази кърма и без това ми е криво че не иска да суче вече само цедя.

# 463
Сега как ще си кръстим децата без толкова "джунджурийки"и "аксесоарчета" newsm78.Обичам предаването,но точно за това свято тайнство ми се струва прекалена тази показност и помпозност.(лично мнение) Peace

# 464
Привет мами и татко Simple Smile

Честити месечинки на всички пораснали сладури, които пропуснах и днес на Калоянчо на Бухта, Пламена на petrova_g, Ива на *Oryx*   bouquet

Силно стиснати палци на Силвето, heberlea, Дарка
Ние можем да се похвалим, че заместихме вече обедното мляко със зеленчуковото пюре  newsm44 Педи каза, че всеки нов зеленчук трябва да захранвам с по една - две  лъжичка, при баткото не  съм правила така. Веднъж захранен само добавях по един нов зеленчук към вече ядените, сигурно и сега така ще направя  Mr. Green

За кръщенето съм За. Баткото го кръстихме малко след годинка. Бела също ще я кръстя, но не съм решила кога  newsm78 Знам само, че ще е в “Св. Седмочисленици”.

Много ще пропусна, за което се извинявам, обаче с това хубаво време сме почти по  цял ден навън и нямате смогване  Laughing И сега грабвам каЙвето и се връщатам да си дочитам.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. ето за това говоря  Laughing

Хубав и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт