Направо полудявам. Захраних я с домашен картоф. Тц неще и неще плюе, мръщи се няколко дни така. Накрая й купих тикма и картоф, ей че ядене падна. А как гадно миришат купешките не е истина. Сега неще нито купешките, нито домашните. Направо незнам какво да я правя. Та по този повод да ви питам, ако я оставя сега пак няколко дни само на мляко на обяд, трябва ли после пак да я захранвам по малко или си давам колкото му се яде на детенце? 

. Всичко е наред, няма проблеми, даже доктора каза, че шевовете са много малки и перфектно направени. Матката се е възстановила напълно, корема се е прибрал, яйчниците са добре. Имам си цикъл, абсолютно безболезнен... Абе всичко щеше да е прекрасно ако не беше това бяло течение, значи много мразя
, но той каза, че често се появява след бременност, пуснахме изследвания, в понеделник ще видя какво е и да го лекувам, че полудявам така...
, от тази гледна точка не съм гледала
.
По тая причина спирам да пиша 
Надявах се да е така, тъй като си ми слабост...
Взех че помислих че ме не искаш вече.
Както и да е мин. заминало. Мнението си е мнение и обичам да казвам нещо, което не ми харесва без заобиколки и т.н. Директна съм, но не обиждам ( в никой мой пост няма обида), ще се стремя да съм по деликатна. 

Ама те бих по дължина на поста.
Винаги когато съм била в болнични съм била яко прецакана заради това изчисляване. Същото е и с майчинството. Колкото и да смяташ целта на държавата е да даде по-малко отколкото аз съм дала, защото чудно защо татковците никой не ги включва в сметките, а мъжете също внасят в тоя фонд 
Великденското е с текстови задачи вече. Айде пусни я малката Шунка. Даже ще ти кажа ние ходим в уилището зад кино Изток. Ще спретнеме дна срещичка и с Чинче
в сладкарница Неделя например

И когато си беше в БГ с детето (тогава около 2-3 годишен) някакви майки на площадката я изкоментирали "Гледай го колко е малко, а носи MEXX"

След малко ще направя и мед със сода. Аз няма сливици, та няма да стане ангина. Помня преди 1 г. пак бях болна и търсех дюли 

На 9 се хващаше за масата, дивана и т.н. и започна да използва и уолкър. На 10 проходи. Затова и се чудех дали Софи да не я сложа към 6, та да свикне, но сега като гледам и без проходилка да мине като батко си няма да е фатално... 
Тук на разпродажбите му ги взех за по 15 евро и вместо 1 чивт от БГ тук му взех и на трите марки за същата цена. За дрехи пак така, чакам намаленията и взимам маркови на цена същата, която сега ще купя от пазара.

Пращах Слав да дава кръв за нея, защото е била с рядка кръвна група 0-. Потресена съм от отношението в болниците.. до колкото си спомням при същата тази докторка (Ковачева) и mundi загуби бебето си. 
Винаги когато съм била в болнични съм била яко прецакана заради това изчисляване. Същото е и с майчинството. Колкото и да смяташ целта на държавата е да даде по-малко отколкото аз съм дала, защото чудно защо татковците никой не ги включва в сметките, а мъжете също внасят в тоя фонд
Също така на Семпер зеленчуковите явно са отвратителни (ама и аз му подбрах Пащърнак и Карфиол
), едно плодово има, което също ми гаднее, но го изяде. Гербер
- това е магазинът с безброй пюрета!!) и ще ги пробваме тези дни. Като изпразня и тези бурканчета, ще направя домашни картофено и ябълково пюре. Имам ужасно много ябълки и не знам какво да ги правя :/ Мързи ме да правя сладкиши, а и станах 100 кила, а пък не си падам да ям ябълки...