Успешно "олежани" бебета / или продължението на Лежащи бъдещи мами/

• 33 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Хахахаха Деската,  прекрасна е малката щуретина HugПу-пу  да е жива и здрава   bouquet
Слави ,малката фога ще се оправи и без АБ сигурна съм PeaceСега ще заглади косъма, както казва Q-T Mr. Green Да я цункаш по гушката  Laughing

# 721
  • Бургас
Деска,Йони е страхотен бонбон! Grinning
Сладурана голяма,но пази компа,че да не пишеш дипломната без някои клавиши.

# 722
Благодаря Ви момичета. Аз още не съм успяла да изчета всичко пропуснато, но утре обещавам да съм в час.

Славче, той този е на Марти. Аз на моя не я допускам  Mr. Green После той да му мисли. Аз съм го предупредила, че тя е като един опустошител  Joy

# 723
  • Варна
Ехо, супер е като има оживление в нашата темичка!

Слави, толкова се радвам, че се разбра защо не иска да яде малката Криста! Hug Hug Hug Малка душичка, дано сега се поокръглии направи бузки и гънчици, а ти да се успокоиш. Hug А за зъбите си права - то тези пущини какви ли не други проблеми предизвикват. ooooh!

Декската, ама толкова е сладка Йоанка, че ще я изям тази хакерка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мноого сладка и лъчезарна усмивка! А на теб успех с дипломната работа! Hug

Шоколадово бонбонче, добре дошла с бебе Лъчезар! Hug Аз също имах рагади и мазах С ЛАнсинох. На мен обаче най-ми помогна оставянето на капчици кърма да засъхнат на зърното. Правех го постоянно между кърменията в един момент и така зарастнаха много бързо. Peace

Мото, радвам се , че напредвате. Всяка малка стъпчица е голям успех. Hug Ще ви стискам палци да продължавате все така! Приятно изкарване на купона! Hug

Заза, мерси, за споделеното инфо. Ще потърся този сироп, ако не спре кашлицата. Радвам се, че имаш добри новини. Целувки на сладък Иво. Heart Eyes

Мила, далеч съм от мисълта, че няма да гледа ТВ, защото си права, че е като магнит, ама докато мога да я ограничавам, ще го правя, че после... ooooh! Whistling

Дид, той Жорето сигурно е загладил косъм, ама ти душа чувам се топиш.  Naughty  Само пържолки хапваш, а не качваш - хабиш матрЯла направо. Mr. Green Hug

Ди_ ва,  Hug Hug Hug

Мацки, нали си говорихме за среща тази година на лежанки и бебета. Аз много ще искам да се случи наистина. Искате ли да почнем да мислим в тази посока, че то колкото сме докато се уговорим за мясти  време на всички да е удобно и сигурно ще дойде средата на годината.

# 724
К-Т  Hug

Славче, сега прочетох за ушето на малката. Много неприятно, дано се оправи бързо. И аз все дърпам шапката надолу или слагам една дето ги покрива, че по себе си съдя, ако ми замръзнат ушите и съм болна после.  Hug

Шоколадово бонбонче, добре дошла и от мен. За рагадите можеш да питаш в кърмаческия. Освен ланолин за мазане, може и бебчо да не захапва добре и от там да се получават.

Мото, радвам се, че Ники напредва. Не се притеснявай за главичката, ще започне да си я държи. Йоана на 3 коригирани не можеше да си я държи стабилно. Ела сега да я видиш каква е фурия. Иначе за захранването - аз захраних на 5 навършени (3 коригирани). И на мен някъде ми казваха рано е, други - време е, но аз бях решила и вече почнала. Щом Ники се чувства добре и хапва не виждам проблем.

Диана Валчева, питай за захранването, ще помагам.

Май ще лягам вече, че цялата къща спи. Обещавам да намирам време да се разписвам по-често и тук  Hug

# 725
ЕЕЕ четах,четах и наи-много ме грабна поста на Q-T Laughing аххаха и то последните няколко реда...Хаиде дружина стягаите куфарите...Q-T аз съм твърдо ЗА.... PeaceМного искам да се запозная с вас и бебоците...Много от вас се познават вече лично,а аз бедната душица Laughing изолирана в тоя тъп Пловдив...Сега шегата настрана,хаиде наистина да си организираме една среща всички...Ще го направим във време удобно за всички и ще измислим едно компромисно място...Кои е с нас?
Слави Hugеи браво на малката душица и бузки вързала HugМного е неприятно с тези уши...Много ме е страх особенно сега в това студено време,гледам да не го изкарвам много много,ама все някока се налага...Винаги слагам дебела шапка,ама моя разбоиник се научи да си я маха и познаите какво се случва...Обръщаме го на игра...Слави надявам се бързо да изчезне това възпаление и да не се налага да прибягваш до АБ,но важното е Криста да е добре,да хапва Praynig Hug
Мото как изкара на купона?Надявам се да си се позабавлявала и поне за миг да си опуснала душата Hug
Деска малката е страхотна Hug
Дива какво се случва с теб?Защо си така натъжена?Надявам се да не е нещо сериозно Praynig Hug
Ох още щях да пиша ама някои се наспа тоооолкова бързо LaughingХаиде лек и спокоен мразовит ден Hugпри нас е много студено и въпреки всичко продалжава да си вали сняг...

# 726
Не, Зази, всичко е наред с нас. Кофти ми е заради това, което стана в групата във ФБ. Ние тук не можем да се разберем и се изпокарваме пък вие за реална среща говорите. Не съм оптимист, чесно Sad
Лек ден ви желая. И топъл, че е ужасен студ. 

# 727
  • Бургас
Добро утро или то добър ден вече станало!
Благодаря на всички за отговорите на въпросите ми!
Славка, сега видях, че си от Бургас, тук съм омъжена аз, иначе родом от Свиленград Simple Smile
И сега да попитам друго -ревнуват ли ви по-големите дечица от бебетата и как изразяват това?
И някоя бебче имаше ли жълтеница, как я лекувахте и за колко време мина?
Ставам сега, че бебче е гладно през час, да видим докога така.
Спокоен ден на всички от нас!

# 728
  • На един клон
Шоколадово бонбонче,а пробва ли да кърмиш със силиконови накрайници за зърна?Дано бебчо само да не е против...
За хемороида чувала съм че помагал много "бял крем рачев".Не съм ползвала.

# 729
Недеите така момичета NaughtyОт толкова много време сме заедно,преживяхме много-и болка и радост,дори и виртуално...Скандалите не са хубаво нещо...Сигърна съм че никои не е искал да засегне някоя от нас,просто всяка изразява мнението си така както го вижда тя самата...Еи аз толкова много ви обичам и ви чуствам близки...КОКЕТКА моля те върни се в групата HugХаиде имаме задача-трябва да стягаме среща...
Хаиде малко да разведрим обстановката...Я всяка от вас да напише кога и къде предпочита да се срещнем?????
Пу първа... ThinkingИскам да е лято,да е топло,мразя студа...Не бих отказала и среща на морето...Да си лежим на плажа с някоя Маргарита в ръка,да си клюкарстваме и децата да щъкат покраи нас(маи ще трябва да си водим и гледачки,ми че аз след първото питие и съм под масата Joy)

# 730
  • Бургас
Какво става във ФБ? Някой може ли да ме осветли?
Ей,изтървах ви,ей калпазанки!!!
Пишете,че се притеснявам.Някои хора нямат регистрация и им остава само чуденето и притеснението. Sad
За срещата съм ЗА естествено! Трудно ще е с организацията,че имам абитуриент,матури,родителите и на давамата не живеят в Бургас,но ще се постарая.Ще замъкна и оная калпазанка Керал.
Не знам какво става,но ще ви дърпам ушите ако се скарате! Heart Eyes

# 731
Слави никакво дърпане на уши NaughtyНаправо бой Laughing

# 732
Момичета, нормално е да прехвърчат искри тук-там. Хормоните си правят лоши шеги понякога с нас, а и форумното общуване е по-трудно, отколкото човека да стои срещу теб  Peace

За среща, аз не мога да ви кажа, дали ще се включа. Сигурно юни месец ще се върна на работа, а Йоана ще я гледа гледачка от програмите на бюрото по труда, а в краен случай на ясла. Хич не ми се иска да се отделям от нея, но като свърши голямото майчинство ................ Въобще не знам как някой друг ще ми я гледа, след като аз си я познавам и знам кога какво й трябва, но няма как.

# 733
  • Варна
Момичета Simple Smile и аз съм ЗА срещата Simple Smile))  моите предпочитания - вттората половина на Юни - защото края на Май , ако Макси е ОК и мога да го оставя с бабите съм на о-в Сардия, после на сватба и след това съм фриии Simple Smile)) а и той да е малко по- голям Simple Smile))

Славче - дано мине ушето по- бързо Praynig

Q-T - а аз даже съм против ТВ-то Simple Smile)) преди да родя развивах теории как ще го опазя, докато не го оставих на мъжо да го гледа някъде втората седмица, когато ходих при Давидков на контрола и той открил как Макси се успокоява от Планета пайнер Wink)))  (нямам нищо против поп-фолка, но и двамата  не сме фенове, та не знам как е стигнал до този извод) и така - образователната ми анти ТВ програма отиде Simple Smile))  та вие за бейби ТВ си говорите - Макси директно на каките Simple Smile)))  много е сладък - на  по- младите се хили , а като пуснат някоя от по -дъртичките се цупи Simple Smile))) хахаха - мале, мале Simple Smile)) в моя защита въртележката е с музика на Бах, Моцарт и Бетовен  Joy Joy Joy

За силиконовите зърна -  не ги хареса максим - сега използвам по - големия размер да му ''затапвам''  чурката, за да не ми мие очите

Хари - а заради АМ, което даваш вечер - налага ли се да даваш на Изи и вода? или да коригираш дозата вит. Д?  знам че в адаптираните има витамини.  Но предполагам 60 мл е много малко, за да изискват такива корекции...

# 734
Здравейте!
Изкарах чудесно и на купончето и днес на погачата, Ники си хареса тяхната активна гимнастика, макар нашата да е по голяма и по шарена, ама ако я купя същата сигурно няма да я иска магарето такова Wink
Аз добре съм направила, че не съм се появила във фейса, че ще видите вие, толкова се подкрепяхме и продължаваме, а вие да намерите за какво да се сдъвчете, хайде извинете се другарчета едно на друго и всичко да си е като преди Laughing
За сбирка много искам, но ще видим с нашите рехабилитации дали ще ни огрее Wink
Гушкам ви и до скоро, че героите са уморени Wink

Общи условия

Активация на акаунт