Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 095
Четеейки, напараво се чудя дали да не пуснем по една снимка, че описанието е 1:1. Да не се окаже, че сме били всички с един и същ...  Mr. Green
То бива бива социопатия и изтрещялост, но това минава всякакви граници. Драма царе са тия!

# 1 096
Оооф при мен след студеното здрасти, сега ми се натриса сам идва и ми говори. Говори ми супер със супер невинен и мила усмивка, а от устата му излизат само злобни и иронични мнения, за всичко около мен. Избълва си цялата жлъч - от да речем гривната ми до това какви простотии гледам например по тв и си заминава щастлив. Тоя нормален ли е? Защо го прави? Нито го търся, нито нищо! Защо идва да ме унижава?

# 1 097
Захир вярно е,че тука последните няколко страници все едно описваме един и същи субект  Laughing Направо ми се иска някой да напише нещо хубаво. Някой да е попадал на влюбен ск? TheQueenK Misse кажете нещо положително за ск,че вече не се трае  Hug Laughing 
Justme12 направо ми се иска ск да се върне и да се опита да ми се прави на някакъв,сега след всичко,което знам,мисля,че ще успея да хвърля неговите камъни по него.Може би и ти трябва да направиш същото.Ако ти се занимава с него.Може би се изнервя,че не тичаш след него и иска да си го върне.Детинско е.

# 1 098
Да Ви кажа за моя шизофреник. Снощи късно ми пратил една песен, след като изрично го предопредих да не ми пише. Ставам сутринта и гледам, викам си абе що ли ти се връзвам аз на тебе. Пратих му и аз една и така засичаме се на работа той минава покрай мен засмян, поздравява и аз отвърнах ( възпитана съм) .... Това са те, важно да не им даваме са ни се качат на главите  Naughty

# 1 099
Захир вярно е,че тука последните няколко страници все едно описваме един и същи субект  Laughing Направо ми се иска някой да напише нещо хубаво. Някой да е попадал на влюбен ск? TheQueenK Misse кажете нещо положително за ск,че вече не се трае  Hug Laughing 
Justme12 направо ми се иска ск да се върне и да се опита да ми се прави на някакъв,сега след всичко,което знам,мисля,че ще успея да хвърля неговите камъни по него.Може би и ти трябва да направиш същото.Ако ти се занимава с него.Може би се изнервя,че не тичаш след него и иска да си го върне.Детинско е.
Ето да ви напиша нещо хубаво. 5 години сме с моя ск. И е правил много неща за мен. Романтични. Изненадващи. Мога да разчитам на него. Може да ми даде полезен съвет. Но ние от първия ден сме заедно.   Кара и ме взима с колата до работа и до къде ли не. Предпочита да е с мен вместо пред телевизора. Иска да гледаме нещо заедно вместо да си гледа каквото на него му харесва. Измисля различни занимания, в които да включа и мен. Много ми помага в къщи. Даже понякога той прави повечето неща. Съобразява се с всичко с мен. И да, може да се каже, че не може да диша без мен, както не мога и аз без него. Страшно интуитивен е, може да предвиди с няколко хода какво ще се случи и съответно да ни предпази от нещо. Въодушевява се от неща, които имат адреналин и да му "мърдат" мозъка. Ако иска нещо да скрие ще предвиди всичко и няма да усетиш какво става.

# 1 100
Wantmenow именно заради нещата,които говориш до последно вярвах в ск,че и още се надявам.Мога ли да те попитам коя зодия си, стана  ми любопитно  Thinking  В крайна сметка как разбираш тънкия момент със ск,че той те иска, но го е страх или че те разиграва?

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 23:49 от Aallexa

# 1 101
Аз съм Овен. Но скорпионите през целият живот са ми били любима зодия. Познавам ги до болка. Знам от какво имат нужда. От скорпиони съм получавала най-големите си изненади, които и до ден днешен не мога да обясня как са го направили. Ако скорпион те смята за приятел той ще влезе в огън заради теб. Но дори само веднъж леко да си го подвел или излъгал печелиш враг за цял живот.
Сигурна съм, че има и скорпиони, които не са стока. Хора различни.
За съжаление не познавам цялата история. И виждам само твоята версия. Не знам какъв човек е той. Има много объркани скорпиони - да като видят, че ти си стойностен човек, а те се смятат за боклук, ще си тръгнат, защото според тях не те заслужават. А това че днес ще ти говоря, утре не. Това е от безсилие и накрая, за да се изкарат, че те са добре идват и те нападат. Сякаш не е достатъчно да си ранена, трябва да си смазана. Най-добрата им защита е нападението. Във всички случаи, които ти би се свила на топка или би се чувствала гузна или виновна или нещастна, те ще излязат и ще започнат да воюват с кого ли не. Никога няма да ти покажат, че са наранени.

https://justawoman.wordpress.com/2008/02/03/%D0%98%D0%B7%D0%BF%D … 0%B8%D0%BE%D0%BD/

# 1 102
Благодаря ти  Hug
А за това:" Има много объркани скорпиони - да като видят, че ти си стойностен човек, а те се смятат за боклук, ще си тръгнат, защото според тях не те заслужават. " уви май сама съм си виновна,защото при последния ни разговор бях толкова ядосана,че наговорих всичко,което бях таяла в себе си и се изкарах мъченица,а него жив дявол,което не оставя място за съмнение,според неговата логика,че не ме заслужава.

# 1 103

Това е невероятно!!!!! Направо изтръпнах докато го четох! Благодаря ти,че го сподели   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 104

Това е невероятно!!!!! Направо изтръпнах докато го четох! Благодаря ти,че го сподели   bouquet  bouquet  bouquet
Много хубава изповед и ВЯРНА! Simple Smile Благодаря че сподели wantmenow

# 1 105

Много хубава изповед и ВЯРНА! Simple Smile Благодаря че сподели wantmenow
Аз от игрички толкова време стана спец по техните игрички и сега си ги играем заедно и дори ми е забавно хихи

# 1 106
Aallexa колкото са проклети, инатести, злопаметни, дребнави, манипулатори и т.н са толкова добри, всеотдайни, грижовни, забавни, когато нещо не съм в настроение винаги знае какво да каже и да ме накара да се усмихна, мога да му имам доверие на 100 %, и в 2ч. през нощта да му се обадя, имам ли нужда от него веднага ще се отзове, знам че за всичко мога да разчитам на него. Както и може да ти каже такива неща, които не са тривиални, а напротив поднесени по по-различен начин, но които да те накарат да се чувстваш супер специална и желана, едва ли не на пиедестал. Тези моменти са рядкост, определено не са от хората, които да ти свалят звезди всеки ден, но определено дълго се помнят. Но аз съм на принципа, че е по-важно човек чрез действия да ти покаже, че държи на теб, защото на думи наистина всеки е силен. А след като виждам от негова страна именно такива действия, не ми пука особено дали ще ми се обяснява колко съм прекрасна и т.н

Но каквото и да си говорим, всичко зависи от неговата нагласа. Дали ти има нужното доверие, дали наистина заемаш някакво място в живота му и държи на теб, а не си ей така междудругото. Но е факт че докато се стигне до този етап, си е доста мъчително.

# 1 107
Просто се съгласих с цитата на DessM,че виждам тези черти при "моя" ск. наясно съм и за хубавите страни,нали заради тях вярвах и се борех като луда. Просто при нас лошото явно надделя.

# 1 108
Здравейте и от мен. И аз се включвам с внезапна и неочаквана раздяла от страна на ск. Без обяснения,без нищо просто ми го каза и край,явно не подлежеше на обсъждане,събрах си нещата от у тях и вече почти месец мълчание. Нямаше никакви индикатори,че нещата отиват на там,но както са казали очаквай неочакваното...

# 1 109
Ех момичета, аз най-накрая разбрах истината.Събрал се е с бившата си.Красота.Аз съм замествала болката просто всичките тези месеци.И колко е грозно човек,за когото си правел всичко да те гледа от високо,все едно никога нищо не си значела за него....

Общи условия

Активация на акаунт