Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Street of Dreams
Важен е часът на раждане.

Ето и линк към сайт: http://www.cafeastrology.com/ascendantcalculator.html

Скрит текст:
Не знам в колко часа съм родена - загубих майка си рано, а баща ми не знае...

Има ли друг начин?

# 1 171
Има начин ако се обадите или отидете в ГРАО в общината на населеното място, в което сте родена. Малко вероятно е да обърнат внимание и отговорят, но в регистрите тези неща са записани и служителите са наясно, че ако им се зададе този въпрос, е с тази цел. В последните години регистрите се дигитализират и няма нужда да ровят в архиви.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 07:10 от Coolmummy

# 1 172
  • Street of Dreams
Не живея в БГ, но някой път може да си пробвам късмета по телефона. Не очаквам друго, освен грубо отношение, типично за българските институции. Благодаря ти. bouquet

Поне изчислих асцендента на моят г-н Скорпион - Водолей. Но до тук каквото чета - няма съвпадения... Rolling Eyes

# 1 173
Мале, аз съм тоталноо объркана, как може да е тоооолкова сляп, милия.  Има една фуста в тяхната компания, където го използва и го върти така умело, че не знам, сигурно свят му се е завило вече..  Не знам искам да му кажа, да бяга от тая и изобщо да не и се доверява, т'ва е бахти подмолното, лицемерно същество, кара го да идва да я взима, да си я кара до тях, да я разкарва ся ще си помислите, че ревнувам, ама всъщност го съжалявам, щото е сляп, пффф, ядосвам се как може да и се  връзва, виждам я просто, че въобще и 5 пари не дава за него и просто ей така да има кой да я разкарва, ама в момента, в който и омръзнат, ще ги зареже..   #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 1 174
 Grinning Не е важно какво ще си помислим ние тук, а какво ще разбере той от думите ти.
Кажеш ли му тези неща, правиш сцена на ревност... С всички последствия от това. Които може да не са непременно неприятни, но си помисли все пак.

Скрит текст:
Извинявам се за въпроса, но на колко години сте?

# 1 175
Той е на 22,а аз на 18, малки сме знам, ама.. Просто искам да му отворя очите, защото преди това и той ми помогна, каза ми неща за хора, на които вярвах, първоначално не му повярвах, ама се оказа прав, та искам и аз да го предпазя от тая хиена..   #2gunfire

# 1 176
Той е на 22,а аз на 18, малки сме знам, ама.. Просто искам да му отворя очите, защото преди това и той ми помогна, каза ми неща за хора, на които вярвах, първоначално не му повярвах, ама се оказа прав, та искам и аз да го предпазя от тая хиена..   #2gunfire
Аз бих те посъветвала да му кажеш нещо завъртяно " Внимавай с кой си приятел" . " "Пази си гърба. Ти си знаеш най-добре" "Имай едно наум" " Дръж враговете си по-близо". И да те пита - няма да му кажеш имена, нека бъде нащрек. "Искам да ре предупредя, защото ти ми помогна веднъж" Толкова.
Всякакви такива подмятания и в никакъв случай - "Тази те върти на малкият си пръст, не виждаш ли , отвори си очите" - НЯМА да те чуе. Гаранция ти давам. Още по-зле - той ще я защитава и ще каже, че ти ревнуваш. И ще стане и скандал.

# 1 177
OnDiNe, заповядай в сайта за изчисляване на часа на раждане. http://astrology.org.ua/rectification.htm

# 1 178
Не си говорим, само на "здравей" и "чао"  сме.  Той каза, че че няма да ме потърси повече, едва ли, ако си оправим взаимоотношенията ще говорим за това, пък и сега като се замисля сам си го е направил, аз веднъж го предупредих за нея и той каза, че я е знаел, каква е, ама май-май не я знае, щом, каквото иска тя, той и е като кученце.. 

# 1 179
оххх, момичета, момичета.. стаа въпрос за абсолютен подлизурко , в пълния смисъл на думата Grinning Grinning Grinning какво по-точно да му отварям очите, като той сам се вре в нея? хахахахаха , на рождения му ден трябваше да му подаря каишка, че само т'ва му липсва Grinning

# 1 180
Здравейте момичета!
Прекратих моята скорпионска драма! От едно дребно нещо стана огромен скандал по време на който чух много грозни думи от неговата уста. Как съжалявал че изобщо се занимавал с мен и т.н.
И всичко това от факта, че той е вечно недоволен, все го ядосвам, все аз имам вина, че не върви..
Уморих се. Успя да ме накара да се чувствам виновна, че съм го обичала и че е бил единствения - това най-много го подтискало каза.
Изтрих го от фейсбук от всякъде и се надявам да не ме потърси никога повече, защото ми причинява само болка. Заяви , че дори не искал да останем приятели, което най ме обиди.
Сега възнамерявам да го наградя с такова безразличие, че да се усъмни в собственото си съществуване.
На всичко вас които им търпите подобните драми - СПРЕТЕ!Не си го причинявайте повече, накрая вие ще излезете виновни за всико и ще си тръгнете с наведена глава и без самочувствие..

# 1 181
Успя да ме накара да се чувствам виновна, че съм го обичала и че е бил единствения - това най-много го подтискало каза.

Хах едно към едно съм го чувала това  ooooh! ужас! Горе-главата.
"Сега възнамерявам да го наградя с такова безразличие, че да се усъмни в собственото си съществуване." - Това го правя от как се разделихме и да ти кажа има голяма полза  Peace

# 1 182
Не си заслужава да потъпкваш самочувствието и достойнството си, заради него.  Crossing Arms

# 1 183
Успя да ме накара да се чувствам виновна, че съм го обичала и че е бил единствения - това най-много го подтискало каза.

Хах едно към едно съм го чувала това  ooooh! ужас! Горе-главата.
"Сега възнамерявам да го наградя с такова безразличие, че да се усъмни в собственото си съществуване." - Това го правя от как се разделихме и да ти кажа има голяма полза  Peace

Много се надявам да не ме потърси скоро, защото винаги го прави мине ли известно време и се държи всякаш нищо не се е случило

# 1 184
Не си заслужава да потъпкваш самочувствието и достойнството си, заради него.  Crossing Arms

Знам благодаря ти Simple Smile и това ще мине! Просто като си давал всичко за един човек се чувстваш някак изцеден, недооценен и така....

Общи условия

Активация на акаунт