Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 215
"Моя" вчера ми каза, че е добро скорпионче.  hahaha

# 1 216
Късметлийки ;д и ''моя'' е добър с хората даже много. Обаче такъв путкороб , не съм очаквала , че е..

# 1 217
Още малко оплаквания от скорпионите  Sunglasses

http://vbox7.com/play:bcb2f23d05

# 1 218
Знаете ли до какъв извод стигнах днес.. мисля, че си е тръгнал, защото му казах ''обичам те''. Мисля, че целта му е била аз да го заобичам , а не той мен, искал е да бъде обичан (както всеки човек), без той да обича, защото най-вероятно е смятал, че ако ме обикне ще бъде наранен. Тоест, постигнал е това, което иска и най-спокойно е решил да офейка, хах  newsm78

# 1 219
Знаете ли до какъв извод стигнах днес.. мисля, че си е тръгнал, защото му казах ''обичам те''. Мисля, че целта му е била аз да го заобичам , а не той мен, искал е да бъде обичан (както всеки човек), без той да обича, защото най-вероятно е смятал, че ако ме обикне ще бъде наранен. Тоест, постигнал е това, което иска и най-спокойно е решил да офейка, хах  newsm78
Не, просто си е намерил друга.

# 1 220
С други думи - да Grinning

# 1 221
Знаете ли до какъв извод стигнах днес.. мисля, че си е тръгнал, защото му казах ''обичам те''. Мисля, че целта му е била аз да го заобичам , а не той мен, искал е да бъде обичан (както всеки човек), без той да обича, защото най-вероятно е смятал, че ако ме обикне ще бъде наранен. Тоест, постигнал е това, което иска и най-спокойно е решил да офейка, хах  newsm78
Не, просто си е намерил друга.
+1
И аз като Алкател мислех, но Уонтминау е права.   Confused

# 1 222
Няма лошо, всеки каквото си надроби. Интересува ме дали ще съжалява след време за избора си.

# 1 223
Според мен ако се опита да се върне, значи нещата не са му се получили и съжалява за теб. Попринцип така става  Laughing

# 1 224
Не ме интересува дали ще му се получат, все някоя ще му върже нали?  Въпросът ми е, след време, след като приключи с определен брой момичета дали ще ме оцени.   #Crazy

# 1 225
Според мен няма да ме потърси повече, няма значение колко време е минало, но съм сигурна, че някъде дълбоко ще го гризе, заради това, което е направил.  Simple Smile 

# 1 226
Alcatel, дали ще го гризе или не, няма значение за теб. Обърни внимание на себе си, забавлявай се, учи, работи. Пусни го от себе си, както се казва, иначе само ти се гризеш, нищо друго.  Peace

# 1 227
Чета темата от много време, писала съм, самата аз имам връзка със Скорпион. Но моето мнение е, че далеч от зодиите и спецификите им, които са несъмнени, има и неща като.. съвместимост, допадане, любов, неща, неподвластни на поставянето под общ знаменател. Ако един човек срещне половинката си, ще направи всичко. Не виждам смисъл да се насилват нещата за някой, който не Ви приема за нещото, което е той за вас. Вярвам, че щастието идва при тези, които го пожелаят и са готови за него, и в тази връзка.. по-скоро пуснете от Вас това, което не можете да задържите, за да дойде нещо по-добро. Защото, незамисимо дали човек е Скорпион, Овен или какъвто и да е друг зодиакален знам, преди всичко стои любовта. А като я няма, всичко друго е вятър.

bouquet bouquet bouquet

# 1 228
Да, така е, прави сте. Просто не знам какво си мисли, липсвам ли му, съжалява ли, мисли ли за мен и ей такива работи.. Предполагам, че ще се осъзнае, когато другото момиче му покаже, че той не означава нищо за нея, не знам. За сега мога само да гадая, пък и са минали по-малко от 2 месеца..

# 1 229
Алкател, самозаблуждаваш се и то яко. Пропускаш нещата около теб и така прецакваш себе си. Трябва ти време и ще ти мине.  Hug

Леми и Захир са прави. Пусни го от себе си!

Бившият Ск казваше, че човек реши ли да си тръгне, нищо не може да го спре. Той си тръгна от много жени.
На мен вече злорадството ми помага - той с никоя няма да е щастлив. Човек, който не обича себе си, никога няма да е щастлив. Пак са негови думи, но се отнасят и за него.

Вярно, в живота се случва всичко. Ако бившия Ск се върне, ще поискам от него невъзможното, за да бъде с мен. Няма да успее да го изпълни и пак ще си тръгне. За мен е пак ще стане минало, свирено е вече.

Общи условия

Активация на акаунт