Мъж Скорпион - 2

• 201 155
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 180
Да ви питам, вашите скорпиони имат ли си приятелки, с които ходят по кафета и си споделят туйти-онуйти?

не, няма. Не знам дали бих имала против за кафе...по-скоро не. Виж ако тръгне да споделя, вече ще яхна метлата.

# 181
Имам имен ден ,но моя си отиде на фитнес човека понеже гледа малчо втора седмица  и едвам ме дочаква вечер  Rolling Eyes

# 182
Имам имен ден ,но моя си отиде на фитнес човека понеже гледа малчо втора седмица  и едвам ме дочаква вечер  Rolling Eyes

Ми да си жива и здрава!  bouquet
 Crazy

# 183
Да ви питам, вашите скорпиони имат ли си приятелки, с които ходят по кафета и си споделят туйти-онуйти?

не, няма. Не знам дали бих имала против за кафе...по-скоро не. Виж ако тръгне да споделя, вече ще яхна метлата.

И моя няма (или поне нито знам, нито подозирам)... а като го знам по принцип колко е по споделянията съвсем нямам притеснения и си живея блажено вярваща Simple Smile
Все пак всеки понякога има нужда да сподели нещо с някой и този някой понякога не е удачно да е човека до него. Това е теорията поне, ама на практика всяка от нас би я ударило по егото, ако си споделят не с човека до тях, а с друга жена.

И честито на именичките!! Simple Smile

# 184
А, моят и да ходи на кафе, няма да тръгне да споделя лични неща. Не е такъв човек просто.

# 185
Все пак всеки понякога има нужда да сподели нещо с някой и този някой понякога не е удачно да е човека до него. Това е теорията поне, ама на практика всяка от нас би я ударило по егото, ако си споделят не с човека до тях, а с друга жена.

Въпроса е, че моя не споделя някои неща дори с мен. Ако тръгне да го прави с друга жена, значи определено нещо липсва във връзката ни. Това имах предвид.

Пък и зависи, какво споделя. Ако разкаже на  приятелка, че има проблеми в работата е едно, друго е ако тръгне да разказва за проблеми в личните ни взаимоотношения ...примерно Crazy. Понеже съм била свидетел на подобна история, бих взела много кардинални мерки. Иначе, да си ходи по каквито кафета иска  Peace

# 186
И аз съм ревнива, но се дразня когато ме пренебрегва за сметка на приятелките си. Първо ще се обади на приятелката си да и каже, че си е взел изпита /примерно/ и после на мен. И като му кажа, че се дразня и не ми е приятно, той започва да се оправдава, че му е просто приятелка и няма никакви сексуални апетити към никоя и едва ли не аз съм виновна в цялата работа, защото съм го дразнела и съм му нямала никакво доверие.  #2gunfire

# 187
О, да имат този навик. Моят ск. колкото и да се криеше, все го хващах как коментира какво и как правим. Ама със заобикалки, а пък си е казал всичко. Дори ми е разказвал за негови бивши гаджета. Само да знаеш как да го подхванеш и ще си разкаже и майчиното мляко. Но те пък май всички мъже са такива.
Но пък ако обичат, обичат яко. newsm78

# 188
Мъжът Скорпион- ох или ах? Кара ме да се чувствам точно като героинята от приказката за щъркела  и чаплата. Ужасно, влудяващо, не се трае.

# 189
 Вашите скорпита, взискателни ли са към външния ви вид. За моя това е болна тема, иска да съм като от списание постоянно, държи да съм слаба и ме кара да си пусна много дълга коса и още куп изисквания. А в същото време казва, че се е влюбил в мен заради супер естествения ми вид, и лъчезарното излъчване. Ала подозирам, че не е това скорпионите харесват жени около които се въртят много ухажори а аз съм точно такава. Твърдо му заявих, че няма да му ходя по свирката за тези неща. Сега му е хрумнало, че трябва да сваля килограми, според него 5-10 кг надолу и ще изглеждам перфектно. 
И на ден по 5 пъти си сменя мнението, дали да сваля килограми или да си остана такава newsm78 Хубаво е че държи да съм красива, и не пропуска да ми каже и покаже че към красива ама защо пък иска да се променям външно #Crazy

# 190
Вашите скорпита, взискателни ли са към външния ви вид. За моя това е болна тема, иска да съм като от списание постоянно, държи да съм слаба и ме кара да си пусна много дълга коса и още куп изисквания. А в същото време казва, че се е влюбил в мен заради супер естествения ми вид, и лъчезарното излъчване. Ала подозирам, че не е това скорпионите харесват жени около които се въртят много ухажори а аз съм точно такава. Твърдо му заявих, че няма да му ходя по свирката за тези неща. Сега му е хрумнало, че трябва да сваля килограми, според него 5-10 кг надолу и ще изглеждам перфектно. 
И на ден по 5 пъти си сменя мнението, дали да сваля килограми или да си остана такава newsm78 Хубаво е че държи да съм красива, и не пропуска да ми каже и покаже че към красива ама защо пък иска да се променям външно #Crazy

ужас, 1 към 1 - и той и твоята реакция!! Аз съм 172 и съм между 57 и 60 кг максимум, в този интервал и си изглеждам много добре на тези кг, явно харесва скелети, а като е така - да си намери, какво прави с мен  Sunglasses така де! И не пропуска да ми огледа маникюра и педикюра, прическата и как съм с грима. Не че съм се запуснала или не си обръщам внимание, но ако ще си седим вкъщи не виждам смисъл да се гримирам по повода. Има някакво вманиачаване по темата, ако е с някоя с ниско самочувствие съвсем спокойно може да я депресира  Joy Иначе наистина забелязва и прави комплименти, не е неблагодарник.

# 191
И моето животно обича слаби жени. Аз съм под нормата си , но миналата година бях качила няколко кила отгоре и веднъж той изтърси, че съм имала голям задник Shocked...е, и тогава си бях под нормата, ама той си обича тела като след Аушвиц ooooh!...баси идиотщината Crossing Arms.  Ей, изкарах му го през носа, не за друго, а защото той направи шкембе последните години и само говори за фитнес, ама още не е тръгнал. Днес отиде да си купува екип, пък ще видим докаде ще я докара Crossing Arms.
Държи да имам дълга коса, ама хич не ме пита как се подържа коса до кръста.

За дрехи не ме притиска, защото няма никакъв вкус, даже се съобразява с мен. Ако го слушам  ще ходя само с анцузи и маратонки:lol:

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 10:52 от loca

# 192
Ъ, таковата....вие сериозно ли? Shocked Учудвам се много. newsm78 Моят никога не е имал претенции към външният ми вид. Вярно, не съм дебела или зле изглеждаща, скорпионът грозна жена до себе си не би държал. Naughty Но и да кача някое кило, все му е тая.

# 193
 Успокоих се, явно има и други мъже скорпиони с мания жените им да са перфектни. Забелязва всичко така е, до най-малката подробност. Много мъже дори не знаят какво е целулит, ама скорпионите са в час Laughing
Хубавото в случая е като имаш такъв мъж до себе си, няма начин да се запуснеш. Улисани в ежедневните си грижи и проблеми, понякога не разбираме кога сме изгубили блясъка си... С такъв мъж винаги ще блестим.
 И друго казва, че не е ревнив, но ми прави забележка ако деколтето ми е прекалено голямо или роклята прекалено къса Laughing
Не е никак стиснат, някой беше казал, че били стиснати скорпионите. Моето екземплярче изобщо не е стиснат иска да му купи нова кола,  защото смята старата за неподходяща за мен, вече ми е направил доста скъпи подаръци а сме заедно от скоро.
Голям домашар е готви, пазарува, ремонтира разни неща и мисли само за ремонти и мебели и ми обяснява всичко в детайли как ще го направи.

# 194
А на моя му харесвам точно това, че не забелязва много-много подробности. И въобще не харесвам много "забелязващи" мъже, даже ненавиждам. Sick

А когато ремонтира нещо, умира да съм край него. ooooh! В краен случай може и някой друг, но не и да го прави сам. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт