Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 270
Моят ск пък от първата среща ми обяснява как ще се промени към по-добро /никога не съм го искала или очаквала от него/  Joy Иска му се да променя едно нещо в себе си, но то това от ревност го иска, иначе когато съм около него в мен остава едно специално чувство на собствената ми идеалност  Crazy , а не всеки може да ме накара да се чувствам така.
 За лош късмет се налага да прекара коледните празници далече и сам  Tired Много ми е тъжно за него, особено когато знам колко са важни за него тези дни, семейните сбирки, традицията. Всъщност вината да се случат така нещата е изцяло негова...а интересното е че го предупредих да не взима решението коетопровали план графика. Та...сега е тъжно ядосан, но се опитва да го приеме като мъж...че я ми се е изрепчил,я съм му казала " Нали ти казааах!"  Twisted Evil hahaha ...и без друго едвам се сдържам   Mr. Green

# 271
ve4e u4ebnik moga da napi6a za manipulaciite skorpionski. No ne im obru6tam vnimanie, zastoto taka nai lesno se gurmi. A az imam super uslovia za tova - muj skorp i dete rak (v pubertet). Trudno e ama... I moiat sam si e vinoven 4e e dale4e.  Kazva6e 4e ako sum bila sednala v kolata mu predi 10 godini sega e 6tialo da e drugo. Samo 4e sega me ima a ne se re6ava da opravi jivota i na dvama ni. No produljavam da se molia za koldno 4udo. Kogato go sre6nah ne spira6e da povtaria kolko e agresiven, a to ako vsi4ki muje biaha takiva agresori 6tiahme da vikame ura. No kaz 4e ste se promeni i go napravi. Dokato be6e v Bg biahme super semeistvo. Kato prikazka. S manipulaciite mai nikoga ne spria. Makar 4e v edin moment kaz 4e niama da go pravi, no mai e po-silno ot nego. Kakto i da e! Vesel praznik i mnogo podaruci Grinning

# 272
"тихо там,ако обичаш" и "ами такъв съм си" бяха редовни реплики при нас,май такъв си се харесва и не му се ще да се променя...манипулира ловко и дори жестоко на моменти...но сега май пее друга песен-времето ще покаже,дано съм права Thinking
идвайки си днес от Виена,заварих съобщение ,своеобразно продължение на разговора ни от преди командировката ми-'окончателно самичка ли си вече"Това ме озадачи много-очаквах ,че ще се цупи поне до края на годината,а също  и идеята,че той не се е оттървал от мисълта,че съм поддържала триъгълник-нещо което не съм правила и винаги съм била искренна с него ThinkingЗамирисва ми на скорпионска ревност-а това го подозирах още миналата седмица ooooh!не съм отговорила на въпроса-чудя се какво а го правя...така усложнява нещата до безкрай с тази игра на котка и мишка ...вместо заедно да сме по Коледа,всеки при родителите си се е отделил и дебне другия-почва да ми писва...Изобщо се чудя струва ли си да му отговарям,или да го оставя да се помъчи още малко,вече ме е страх да се отпусна и да му покажа какво чуствам-първия път направо мина през сърцето ми като валяк...
На всички пожелавам мирна,весела и изпълнена с любов Коледа

# 273
gotvia i 4akam i az ne znam kakvo. koleda e a nego go niama. Ani prosto mu napishi 4e si sama v o4akvane koga ste si subere uma i ste te vzeme. Koleda ste ima vinagi i bez tezi ujasni hora. Moia postoianno mi kazvashe da ne propuskam momenta, a sega toi pravi to4no tova. Otnovo mnogo stastie i kusmet dogodina, za tazi ve4er tolkova. radvam se 4e vi ima Cry

# 274
Здр, и честита Коледа! Имам проблем: ако наистина съм сгафила със скорп.-то как да се извиня. И защо истината я правят да изглежда лошо поведение от моя страна. Но като по-умна искам да се извиня. Помогнете ми: как?
А за промяната - той сам трябва да я поиска и тогава не го спирайте.  Моят ск. постоянно ме променяше и то в посока да съм жена. Това нещо го бях позабравила. Нали знаете понякога сме като роботи, или поне "аз". Но ми се ще сега да е тук, за да види промяната.

# 275
  • Варна
Ако наистина има за какво просто се извини, но да е очи в очи и нека не е "като по-умна", а защото съжаляваш за постъпката или там каквото е станало.Кажи си директно извинението без да увърташ.

Обаче, ако не смяташ, че трябва да се извиняваш и наистина няма за какво - тогава в никакъв случай не отстъпвай.Ск. ще реши, че може да те разиграва и лесно да те накара да се чувстваш виновна.
Когато си права не бива да отстъпваш само и само мир да има.После ск. има да ти танцува по главата ooooh!

Аз на моя все му викам, че като му подам пръст и ми отхапва ръката, а той се смее, но не отрича че е така.
Имам впечатления, че уважават повече хора, които знаят как да се отстояват.Или поне тези, които познавам, в т.ч. и моя са такива. Peace

# 276
Днес пак същото съобщение получавам-"окончателно ли","окончателно"-отговарям..предполагам  е като предния въпрос-за това сама ли съм-вече и в ролята на гадателка влизам с тия недомлъвки....Сега мълчи-мисли ли,проверява ли,само  то си знае...и какво да го правя сега,дами и на идея си нямам Thinkingмного ми е чуден-ако изпитва нещо,защо не сподели,ако не изпитва-защо пита...голяма драма,голямо чудо-като че сме на 15 Crazyидва ми да му забия два шамара ...докога ще чакам-да не е самолет #Cussing out

# 277
Днес пак същото съобщение получавам-"окончателно ли","окончателно"-отговарям..предполагам  е като предния въпрос-за това сама ли съм-вече и в ролята на гадателка влизам с тия недомлъвки....Сега мълчи-мисли ли,проверява ли,само  то си знае...и какво да го правя сега,дами и на идея си нямам Thinkingмного ми е чуден-ако изпитва нещо,защо не сподели,ако не изпитва-защо пита...голяма драма,голямо чудо-като че сме на 15 Crazyидва ми да му забия два шамара ...докога ще чакам-да не е самолет #Cussing out

Ти сама си го написала  Peace Питай го точно това.

# 278
Нещо май дискусията замлъкна. Само да видя добре ли сте? Като затишие пред буря? Дали? Според моя астлого аз като Везни скоро излизам и всички Везни от сатурнова дупка, но там скачат в дълбокото скорпитата. Чували ли сте подобно нещо? А тая дупка като съдя по себе си е ужасна?!

# 279
Нещо май дискусията замлъкна. Само да видя добре ли сте? Като затишие пред буря? Дали? Според моя астлого аз като Везни скоро излизам и всички Везни от сатурнова дупка, но там скачат в дълбокото скорпитата. Чували ли сте подобно нещо? А тая дупка като съдя по себе си е ужасна?!

Според кой?

Това за слънчевия знак ли важи само или примерно ако имаш меркурий във Везни(например)?

# 280
Ох не знам кой в какви дупки излиза и влиза, но ...за 4-5 години съвместен живот забелязах нещо интересно- моят ск всяка година от средата на декември до края на февруари ...как да го кажа възможно най- нежно...оглупява и си навлича неприятности...от наивност, от прекалена доброта, от желание да помогне на тези които не заслужават  ooooh! Що за качества имат тези мъже!!!! С времето се научих да не съпреживявам личните му драми и да мога да спя спокойно въпреки всичко, но понякога просто се чудя...защо?! защо не може да бъде една идея по- нечовечен?!

# 281
Моят казва, че вярва, че в предишен живот е бил френски благородник. И той е наивен до глупост /това от любов го казвам/ и го лъжат както си искат. Аз не мога да спра тези драми да ги съпреживявам и в резултат се будя в 4 сутрин, когато той става за работа. Сякаш имам будилник в себе си. Така че ти си с няколко гърди напред. Това е чудесно. Ама май си ги обичаме и такива.

# 282
С времето...с времето ще се научиш да се самосъхраняваш, но тогава неизбежно настъпва и момента, в който си задаваш въроса:  Аз наистина ли заслужавам да изстрадам чуждите грешки...и има ли смисъл щом човекът не си вади изводи, а повтаря ли повтаря... ?!
 Juliana...не знам колко време сте живяли заедно и колко пъти ти се е налагало да поемеш дълбоко въздух и да продължиш напред, въпреки разрушителното разочарование което чувстваш ... но е много трудно да се живее с такъв човек, ежедневието ти непрекъснато да е саботирано , а плановете вечно неосъществени... Толкова си положителна...дано си останеш такава...аз лично вече съвсем не вярвам в добрия финал...въпреки, че отношението му към мен и детето пък е ...най-доброто от най-доброто  Crazy И точно това прави всичко така трудно  ooooh!

# 283
Е глупавичък, но пък сметкаджия и егоистин.

# 284
Е глупавичък, но пък сметкаджия и егоистин.

Нито е егоистин, нито е сметкаджия, даже напротив. Още по-малко пък глупавичък.

Аз така и не разбрах, себе си ли описваш?

Общи условия

Активация на акаунт