Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 615
Да, така изглеждат нещата отстрани, но само изглеждат отстрани и пред хората. В къщи изобщо не е така Confused

Ами не зная при вас  Rolling Eyes, но при моите познати наистина е така. Примерно днес жената е решила, че ще си смени лака на ноктите, и съответно след 3 пласта/ с топ лака/ трябва да чака , казва на мъжа си - и той без одумване готви и мие чинии. Или пък утре е на тренировка / по желание/, звъни и му казва какво да напазарува и сготви, и той пак го прави без одумки. И куп други `незначителни` на пръв поглед неща, които обаче нея я правят щастлива, а пък мъжът й прави жестове. Почистването на дома е също под нейни наставления- каквото му каже той изпълнява.Евала както се казва. Peace
Laughing Това съм аз, все едно мен си описала Laughing Само дето не съм лъв, а една много гадна риба явно Laughing
И с разликата, че мъжа ми също готви и пазарува, но той обожава да готви/ това му е професия/, а и пазарува по-добре от мен.Аз хващам първото в магазина и хайде.Не гледам цени, срокове, нищо Embarassed Той обаче всичко гледа и си прави добре сметката, затова го оставям той да пазарува , аз само казвам какво ми трябва конкретно.

и  аз съм същата  нали съм   лъвица  и обичам да командоря.Моя  ск не готви, не че не може, готвил е, но  на мен това ми е стихията в готвене  и съм го освободила от тази длъжност.Иначе,той пазарува  по списък,хвърля боклука,за чистенето  ако му кажа  помага,но това е рядко.Храни бебето,сменя  памперси ,абе  златно си ми е ск,   bowuu поне в моя лоши черти  не съм видяла.много е добричък.

# 616
Явно Ск са подходящи за домакини  Joy И моят ск е в клуба "практична домакиня"  Mr. Green Чисти повече от мен, подрежда, отпадъците да контейнера, мие чинии /при напомняне/, готви по молба /но не му е богато менюто/....но пък колко НЕ е майстор  ooooh! Ама няма идеални хора  Mr. Green Този вариант по- ме устройва, че домакинската работа е всеки ден, а пък бойлер се разваля един път на три години  Crazy
Бъговете няма да повтарям....не мога да си изкривя душата, много бъглива зодия са  Joy

# 617
Готини сме, спор няма, работливи, себеотдаващи се.... Laughing Стараем се.  Wink

...Бъговете няма да повтарям....не мога да си изкривя душата, много бъглива зодия са  Joy

Шшт  Mr. Green, то кой няма...Ама ние хапим, само когато `някой ни настъпи по жилото`.  Joy

# 618

Може, не сме еднакви.  А може и после в къщи да и опява, но ти да не знаеш Simple Smile

Различни сме, така е, познавам ги и двамата, с нея работя. Whistling Властна си е. Simple Smile `Съчувствам` му.  Laughing Laughing Laughing
Чак пък да му съчувстваш....по скоро май завиждаш на колежката Wink Хващай тогава някой скорпион щом толкова ти харесват Peace Wink

# 619
 В отговор на един от въпросите на предната страница- "как се справихте със скорпиона":    Понякога началото на връзката може да е мъчително. Не се обезкуражавайте. Със скорпиона е нужно да имате търпение.

# 620
В отговор на един от въпросите на предната страница- "как се справихте със скорпиона":    Понякога началото на връзката може да е мъчително. Не се обезкуражавайте. Със скорпиона е нужно да имате търпение.
Да да....цъ. Като знам какво е продължението си е грехота да се мъча и в началото  Mr. Green Това съвсем в кръга на шегата, но абсолютно извън кръга на шегата- изобщо не мога да приема , че в началото на връзката хората трябва да полагат усилия, да се оплитат един друг в мрежите си и т.н. ... всякакви безумни /според мен/ стратегии. Няма вариант да чакам някой си да си идва и отива от мен и да се напъвам да съм търпелива, нито пък да се чуди иска ли ме или не...пък видиш ли аз да чакам. От толкова милиарда хора по света....баш пък този ли да го чакам. Ако иска... На мнение съм , че така или иначе никой мъж не заслужава и минутка женска тъга и старание ....освен синът ми разбира се  Mr. Green и ще му търся добра жена  Joy

# 621
Да да....цъ. Като знам какво е продължението си е грехота да се мъча и в началото  Mr. Green Това съвсем в кръга на шегата, но абсолютно извън кръга на шегата- изобщо не мога да приема , че в началото на връзката хората трябва да полагат усилия, да се оплитат един друг в мрежите си и т.н. ... всякакви безумни /според мен/ стратегии. Няма вариант да чакам някой си да си идва и отива от мен и да се напъвам да съм търпелива, нито пък да се чуди иска ли ме или не...пък видиш ли аз да чакам. От толкова милиарда хора по света....баш пък този ли да го чакам. Ако иска...
Точно така, защото представете си нещата след още 10 години например, ще са още по-зле. Simple Smile

# 622
При мен стана обратното, в началото имаше повече трудности, често и двамата се движихме в крайности. Ама то Господ е събирач Mr. Green. Постепенно изпилихме ръбовете и сега мога да кажа, че взаимоотношенията ни са доста спокойни Grinning

# 623
  • Варна
Да да....цъ. Като знам какво е продължението си е грехота да се мъча и в началото  Mr. Green Това съвсем в кръга на шегата, но абсолютно извън кръга на шегата- изобщо не мога да приема , че в началото на връзката хората трябва да полагат усилия, да се оплитат един друг в мрежите си и т.н. ... всякакви безумни /според мен/ стратегии. Няма вариант да чакам някой си да си идва и отива от мен и да се напъвам да съм търпелива, нито пък да се чуди иска ли ме или не...пък видиш ли аз да чакам. От толкова милиарда хора по света....баш пък този ли да го чакам. Ако иска... На мнение съм , че така или иначе никой мъж не заслужава и минутка женска тъга и старание ....освен синът ми разбира се  Mr. Green и ще му търся добра жена  Joy
Подкрепям те изцяло! Peace

От къде-на къде аз ще съм търпеливата и ще се мъча с връзката.
Такъв филм няма!
Ако иска да е с мен ще е с мен, каквато съм - такава.
Ако ли не - да не е единственият мъж на света.

Обичам го много, но ако в началото бяхме имали мъчителна връзка и да ми се налага да съм търпелива, съвсем откровено си казвам, че нямаше да сме заедно.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 17:42 от mmilityy

# 624
Аз като момиче, което се измъчва заради скорпион и вие дами като специалисти и познавачи на зодята се обръщам за помощ към вас! Нашите взаимоотношения са изключително оплетени. Първоначално той ме гонеше беше ми в краката, след това аз споделих за всичките ми изневери..абе изобщо тоя човек адски много ми е простил..Напоследък обаче стана страшно студен..Казвах му обичам те а той благодаря...почнах аз да му ходя по гъза като глупачка.. плачех тръшках се а той като че ли от камък направен. На 1ви катастрофирах и бях зле той дойде в болницата няколко пъти накрая се скарахме както всеки ден става и той избесня просто чашата му преля..излезе и повече не се върна. Приятелки и аз му звънях молех го да дойде защото имам нужда той не дойде..Аз му казах че няма да се откажа щом има шанс той неперстанно говореше как трябва да се променя и тогава можем да се оправим..много е егоистично от негова страна но наистина го обичам.. постарах се да оправих някои неща в себе си но той едвам ми пишеше по 2 реда.. нямаше особени изгледи да се оправим.. накрая той качи полуголи снимки с приятели и някакво момиче ги беше снимало в този момент нещо умря в мен как човека който се кълнеше в любовта си ходи при други... страшно се обидих написах си нещо на скайп и тои ме премахна.. аз като видях се ядосах и го блокирах разбира се.. той веднага ми се обади с предтекст че някой си идва да му вземе една забравена шапка от вкъщи аз я върнах както и другите му неща от тогава ни вест ни кост.. Знам че ви се струват абсолютни глупости.. знам просто нито една приятелка не и се слуша вече нито има какво да ми каже.. всички казват че той е продължил има си други момичета и няма никакъв шанс за нас ..а само господ знае колко аз го обичам и какви неща съм правила за него.. изкажете мнение Дали според вас скорпионите се връщат и ако да КАК ЗА БОГА?

# 625
 Hug

На колко години сте?
И още един въпрос, понеже не споменаваш никъде - как протичаха разговорите ви, след като отношенията ви започнаха да се влошават?
Да плачеш и да се тръшкаш... Това никой мъж не го заслужава. Но те разбирам, безсилна си се чувствала...

# 626
Аз като момиче, което се измъчва заради скорпион и вие дами като специалисти и познавачи на зодята се обръщам за помощ към вас! Нашите взаимоотношения са изключително оплетени. Първоначално той ме гонеше беше ми в краката, след това аз споделих за всичките ми изневери..абе изобщо тоя човек адски много ми е простил..Напоследък обаче стана страшно студен..Казвах му обичам те а той благодаря...почнах аз да му ходя по гъза като глупачка.. плачех тръшках се а той като че ли от камък направен. На 1ви катастрофирах и бях зле той дойде в болницата няколко пъти накрая се скарахме както всеки ден става и той избесня просто чашата му преля..излезе и повече не се върна. Приятелки и аз му звънях молех го да дойде защото имам нужда той не дойде..Аз му казах че няма да се откажа щом има шанс той неперстанно говореше как трябва да се променя и тогава можем да се оправим..много е егоистично от негова страна но наистина го обичам.. постарах се да оправих някои неща в себе си но той едвам ми пишеше по 2 реда.. нямаше особени изгледи да се оправим.. накрая той качи полуголи снимки с приятели и някакво момиче ги беше снимало в този момент нещо умря в мен как човека който се кълнеше в любовта си ходи при други... страшно се обидих написах си нещо на скайп и тои ме премахна.. аз като видях се ядосах и го блокирах разбира се.. той веднага ми се обади с предтекст че някой си идва да му вземе една забравена шапка от вкъщи аз я върнах както и другите му неща от тогава ни вест ни кост.. Знам че ви се струват абсолютни глупости.. знам просто нито една приятелка не и се слуша вече нито има какво да ми каже.. всички казват че той е продължил има си други момичета и няма никакъв шанс за нас ..а само господ знае колко аз го обичам и какви неща съм правила за него.. изкажете мнение Дали според вас скорпионите се връщат и ако да КАК ЗА БОГА?
Доколкото знам, скорпион не прощава! Така, че го остави и продължи живота си.

# 627
Доколкото знам, скорпион не прощава! Така, че го остави и продължи живота си.
АЗ  БЯХ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ, ПРЕДИ ДА СТАНЕМ СЕМЕЙСТВО С МОЯ СКОРПИОН.ТОЙ СИ ТРЪГВАШЕ, АЗ ГО ГОНЕХ, ПОСЛЕ АЗ СИ ТРЪГВАХ ТОЙ МЕ ГОНЕШЕ..при нас е нямало изневери, той ми каза че чувствата му охладнели и нямало смисъл, разделихме се, ама само аз си знам колко много го обичам и след 2 седмици ми се обади и се събрахме, малко след това бях бременна с първото ни дете.Съгласна съм, че Скорпионите не прощават-особено лъжа и изневяра, те нали се славят като най-сексуалния знак, може би за туй не прощават знам ли.Но ще ти кажа едно бори се до последно.При мен свърши работа.Надеждата умира последна.Но никога не лъжи Скорпион, има такива който прощават, но после си отмъщават, имам прителки,който са имали такива гаджета, слава богу моя СК-е добричък и настина се примени страшно много откакто станахме семейство-дет се вика Господ си знае работата кой за кой е роден .Щом твърдиш, че толкова много го обичаш-бори се ! Успех !

# 628
Valeria84, след като при вас не е имало изневяра, не сравнявай двата случая. Скорпионите изневяра не прощават, а ако случайно решат да останат във връзката, така ще ти стъжнят живота, че ще ти се иска да сте се разделили. Да си продължи живота момичето и толкова, още повече, щом му е изневерявала, значи е имало нещо което куца във връзката им.

# 629
Аз по каквото разбирам за зодията от вас, един СК може да реагира в двете крайности, според зависи от ситуацията, обстоятелствата, и т.н.  Общо взето като всяко живо същество. Аз бих посъветвала девойката да послуша сърцето и мозъка си. Те най- добре биха я посъветвали, да се бори или не.  Да го забрави или не е дошъл този момент. Simple Smile)  Аз направих няколко опита да спечеля вниманието на един такъв младеж, но уви! Явно неуспешно. Сега чакам да видя дали той ще се сети и дали седи зад думите си...  в което СИЛНО се съмнявам. Успех, момичета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт