Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Привет и от мен. Записвам се и аз в темата да следя. Скорпион съм и станах майка на скорпионче Simple Smile
Jacquelline- давай напред без да го мислиш и чакаш. Ако той е твоя човек, сам ще те потърси

# 646
Привет и от мен. Записвам се и аз в темата да следя. Скорпион съм и станах майка на скорпионче Simple Smile
Jacquelline- давай напред без да го мислиш и чакаш. Ако той е твоя човек, сам ще те потърси

Мъжко нали?  Grinning Ти си от темата за жените Скорпиони. Simple Smile
Да ти е живо и здраво, и ние сме в тая комбинация... Laughing Whistling
Успех!  Hug

# 647
  • Пловдив
Привет Surela: ) Да и там следя и пак да- за малкия мъж. Интересно ми е как се справяте с инатливите най-сладки създания  Laughing
Благодаря за пожеланията. Нека всички да сме живи и здрави   bouquet

# 648
Привет Surela: ) Да и там следя и пак да- за малкия мъж. Интересно ми е как се справяте с инатливите най-сладки създания  Laughing

Трудно Whistling Laughing . Много стискане на зъби, броене до 10, до 20... Понякога го оставям да сътвори безобидна беляи след това го карам да си изчисти поразията.

# 649
Здравейте момичета кокичета, новичка съм тук,но нямаше как да не драсна няколко реда.Мъж скорпион-олеле мале !  Shocked Grinning #Crazy И аз си имам един от 2 годинки  (ЩЕ БЪДА ОТКРОВЕННА) и огън и лед  Crazy Няма по големи инати (или поне моето скорпионче)  Simple Smile При нас-когато е любов е голяма,когато е скандал- е грандиозен  ooooh! Аз съм Козирог и повярвайте ми..много ми е трудно да се примирявам  Rolling Eyes ,но с него....друг начин няма  Laughing Няма да ги хуля само скорпионите..но...немога да си обясня сама на себе си...как може...ей така,когато си решат да тръгнат и да не се обърнат  Shocked Повярвайте ми...ако не отстъпя аз-той  НЯМА !! #Crazy За 2 години до сега..подход немога да намеря,освен да се ПРИМИРЯ  Crazy Иначе се обичаме адски много Simple Smile но....ината е голям  ooooh! Praynig Mr. Green

# 650
За най-голямо съжаление с инат не се живее, а с хора. Но той е много определящ в тази зодия, и пагубен, ако не може да се използва за нещо креативно. Някои от мъжете стават, но повечето не. Момичетата, които имате добри отношения, радвайте се и запазете любовта между вас.

За децата е друга тема, с добро възпитание, има шанс да им се покаже кое е добре и кое не. И да няма тази зависимост от инат и самолюбие.

# 651

Трудно Whistling Laughing . Много стискане на зъби, броене до 10, до 20... Понякога го оставям да сътвори безобидна беляи след това го карам да си изчисти поразията.

Трудно. Wink Понякога и броенето не стига, трябва да е до 100. Grinning Пращам баща му да се оправя с него. Mr. Green

# 652
Честно казано се учудвам на връзката скорпион - инат. newsm78 Мъжът ми не е такъв. Или може би аз съм по-голям, щото съм лъв. Например мога да мълча две седмици ако се наложи и той е този, който ще се пречупи пръв. Склонен е да ми се извини даже да не е виновен, само и само мир да има. Thinking

# 653
Честно казано се учудвам на връзката скорпион - инат. newsm78 Мъжът ми не е такъв. Или може би аз съм по-голям, щото съм лъв. Например мога да мълча две седмици ако се наложи и той е този, който ще се пречупи пръв. Склонен е да ми се извини даже да не е виновен, само и само мир да има. Thinking

Joy Joy това ли е разковничето - да си по-голям инат от Скорпиона? Laughing

# 654

Ми не знам, но е факт, че вече 15 години си живеем. Както е писано неведнъж в темата - трябва да си му влязъл под кожата и да си му извадил душата с памук. Mr. Green

# 655

tooth  Има надежда значи.  Laughing

Ми не знам, но е факт, че вече 15 години си живеем. Както е писано неведнъж в темата - трябва да си му влязъл под кожата и да си му извадил душата с памук. Mr. Green

Супер.   bouquet  И аз това съм го забелязала при Лъвица-Скорпион. Simple Smile
С царя на природата нЕма лабаво. Mr. Green

# 656
 Hug

Ако ми позволите да ви дам нещо като съвет - независимо от вашата зодията, дръжте се като котенца. Оставете мъжете да са силните, нека ви галят и глезят. Heart Eyes

# 657
Аз и до сега не знам как се влиза под скорпионската кожа newsm78, а за инатлъка, не съм убедена. Те винаги си имат някакви планове, схеми и тактики за постигане на целта и отстъпването им е тактически ход по пътя към заветната цел- винаги победа. Confused Само дето лъвиците от време на време им объркваме плановете, или ги разгадаваме. Laughing

# 658
Lemy, толкова си права.
Аз доста време не успях да схвана, че някои странни скорпионски (без)действия са всъщност част от доста хитро построени схеми и стратегии. Чудех се и се маех, какво и защо се случва. Обратната връзка куцаше. И изведнъж ми светна лампичката, както се казва. Така или иначе, беше сериозно предизвикателство за търпението ми. Да спомена, че всички тактики бяха измислени с цел отмъщение и наказание. Наказание "за нещо, което се случи преди доста време" и "няма какво да се обяснява, няма значение". Е, как да няма, като ме печеш на бавен огън?! И действително, немалко усилия хвърлих да си спомня и да проумея кога и как точно съм се провинила... Теглим чертата и резултатът е демонстрация на изключително себелюбие и гордост. Трудно поносимо е. Не зная дали всички или повечето представители са такива. Споделям опит. Но може да се каже, че "моят" скорпион беше... незрял. Grinning

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 13:09 от Чарла

# 659
Lemy, толкова си права.
Аз доста време не успях да схвана, че някои странни скорпионски (без)действия са всъщност част от доста хитро построени схеми и стратегии. Чудих се и се маех, какво и защо се случва. Обратната връзка куцаше. И изведнъж ми светна лампичката, както се казва. Така или иначе, беше сериозно предизвикателство за търпението ми. Да спомена, че всички тактики бяха измислени с цел отмъщение и наказание. Наказание "за нещо, което се случи преди доста време" и "няма какво да се обяснява, няма значение". Е, как да няма, като ме печеш на бавен огън?! И действително, немалко усилия хвърлих да си спомня и да проумея кога и как точно съм се провинила... Теглим чертата и резултатът е демонстрация на изключително себелюбие и гордост. Трудно поносимо е. Не зная дали всички или повечето представители са такива. Споделям опит. Но може да се каже, че "моят" скорпион беше... незрял. Grinning
А, за отмъщението и наказанието е дълга тема и не ми се почва, но всичко което си написала е самата истина и си много права. И при зрелите скорпиони е същото, че и по зле. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт