Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  • София
Човекът иска да бъде с теб, което значи, че те приема с децата ти.
Там е работата, че не съм сигурна, че ще успее да приеме децата ми... Прави усилия, не го отричам, но сам признава, че е егоист, че го боли от факта, че никога няма да съм САМО негова, че никога нямало да бъде на първо място за мен, защото то е заето от децата... Опитах се да обясня, че това е различен вид любов, която с нищо не ощетява, а само обогатява, че дори да нямах деца, или да имахме свое, пак би му се налагало да ме дели, както и аз него, това не значи, че се обичаме по-малко... Не знам, ще видим. Времето ще покаже. Само знам, че той ме кара да се чувствам жива и че от години не съм била толкова щастлива и спокойна, както когато съм с него.

# 737
Сега разбирам. Но все пак в любовта няма делене, в истинската такава де. Няма калкулатори за прекарано време и по принцип няма място за ревност, особено що се отнася до деца. Разбирам , че си нащрек, може би е по-добре да си останеш така. И все пак както казваш времето ще покаже.  Peace

# 738
Здравейте момичета ,тъй като ви направих съпричастни с моята история реших че е редно да напиша развръзката след всичко което се случи ,както писах и преди с моят ск бяхме сгодени ,плануваме брак тази година ,преди 2 седмици се видяхме за последно,той дори започна темата за деца как ще си ги гледаме .....в неделя на 16.06 разбрах че се е оженил за друга в събота ....ето така,докато плануваме нашата сватба....изгубих любовта на живота си ,за която жертвах толкова важни неща ,изгубих смисъл да живея ,чувствам се опустошена ,нищо вече не е същото .Предателството толкова боли ,когато те изиграят по такъв начин и се подиграят с чувствата и емоциите ти.

Не бих искала повече да бъда с мъж скорпион ,много горчив опит събрах който никога не бих забравила .

Пожелавам ви всичко най-хубаво ,дано да има по-малко наранени и ужилени от мъж скорпион.Наистина болката е непоносима.

# 739
Scorpionlover, радвай се че така се е случило. То беше повече от ясно че този човек играе задкулисни игри и не те обича. В добавка и религиозния оттенък смятам че развръзката е нормална.

Седни, отърси се от случката и виж какви са ти приоритетите. Не си ли се замисляла да отидеш в друга държава?

Не се ядосвай, така е по-добре за теб. Успех ти пожелавам.

# 740
  • Варна
Здравейте момичета ,тъй като ви направих съпричастни с моята история реших че е редно да напиша развръзката след всичко което се случи ,както писах и преди с моят ск бяхме сгодени ,плануваме брак тази година ,преди 2 седмици се видяхме за последно,той дори започна темата за деца как ще си ги гледаме .....в неделя на 16.06 разбрах че се е оженил за друга в събота ....ето така,докато плануваме нашата сватба....изгубих любовта на живота си ,за която жертвах толкова важни неща ,изгубих смисъл да живея ,чувствам се опустошена ,нищо вече не е същото .Предателството толкова боли ,когато те изиграят по такъв начин и се подиграят с чувствата и емоциите ти.

Не бих искала повече да бъда с мъж скорпион ,много горчив опит събрах който никога не бих забравила .

Пожелавам ви всичко най-хубаво ,дано да има по-малко наранени и ужилени от мъж скорпион.Наистина болката е непоносима.
Много съжалявам, че те е наранил толкова много!
Но всяко зло за добро.Откровено ти казвам, че пак навреме си се отървала.
Още като разказваше и на мен някак не ми хареса, заради характера, но това което е направил е  още по-неприятно.
Знам, че сега си наранена много, но повярвай ми - станало е по-добре така, просто не е бил твоя човек.
Поплачи си и продължи напред. Hug

# 741
Biskara, mmilityy  Hug  bouquet Благодаря ви за отговорите и на двете ,да трябва да продължа напред ,лошото е че не знам на къде в момента ,започнах бизнес тук който върви успешно ,и с който трябваше да се издържаме със ск,хвърлих много средства и сега ми е жал всичко да зарежа с лека ръка ,отделно имам няколко човека персонал които разчитат на мен ,от друга страна ми се иска да съм си в Бг след преживеният кошмар тук.Объркана съм,не знам какво да предприема.След 5 дни си пътувам за Бг ,ще остана месец и половина ,през това време дано ми се избистри главата и Бог да ми помогне да поема правилният път и да преодолея болката която ми причини човека когото обожавах.

# 742
Скорпионловър, много мъчно ми стана от това, което прочетох... Hug , но по-добре така, от колкото да те разиграва и да не знаеш какво се случва.

Колкото до бизнеса - обмисли вариант при който да си живееш в БГ и да си го ръководиш от тук. Не знам в твоя случай дали е възможно, но не бива да се отказваш от успешен бизнес, който си създала от нищо.

От сърце ти пожелавам да намериш човека, който истински да те обича и цени!  bouquet

# 743
Scorpionlover, този мъж не те заслужава! Щом един път така с постъпил не може да му имаш доверие никога! Времето ще излекува болката  Hug Сигурна съм, че рано или късно ще срещнеш истинската любов, която заслужаваш  Hug

# 744
hailie , XXX_ ,благодаря ви много за милите думи ,наистина имам мужда в такъв тежък момент ,още ми е като сън ,не мога да го асимилирам ,живея като по инерция,нямам желание за нищо,нищо не ме радва ,дори това че си идвам в Бг,преди броях дните ,тичах купувах подаръци,сега ми е все тая ,той се опита да се свърже с мен ,каза че НИКОГА не ме е лъгал ,не чувства вина,просто така се получило ....казахме си сбогом ,на следващият ден пак ме е търсил ,не знам какво иска,нали вече си има жена ,да си я гледа.

# 745
Хахаха - не чувства вина - нещастник ,радвай се че си се отървала от него ,скорпионите са хора без принципи ,или само един ( да изживеят емоциите и чувствата си,независимо от всичко ),смотани егойсти и страхливи,незачитат чуждите чувства

# 746
Хахаха - не чувства вина - нещастник ,радвай се че си се отървала от него ,скорпионите са хора без принципи ,или само един ( да изживеят емоциите и чувствата си,независимо от всичко ),смотани егойсти и страхливи,незачитат чуждите чувства

Telio87 ,напълно съм съгласна  Peace

Той не обича и нея,ако я обичаше какво търси при мен 2 седмици преди сватбата си ,правихме луд секс ,правеше се на ревнив че ме бил подозирал че си пиша с някой друг ,говореше ми за бебе последният път ,в същото време той си аранжира женитбата с нея ,толкова е долен и мръсен ,просто чак не ми се вярва как съществува такова същество ,а нищо лошо не е видял от мен ,може би там ми беше грешката,трябваше да го мачкам за да тича след мен,но аз добра душа не мога да понеса някой да страда и да си играя с него ,затова сега той ме разби .

# 747
Да ,скорпионите и жените и мъжете съм ги признал за най долни и мръсни ,тях ги влече тръпката и моментното изживяване на собствените си емоции ,парите също доста ,общо взето нямат голяма ценностна система ,в секса са добри ,просто щото искат много секс Simple Smile ,иначе могат да са доста подли и лицемерни (щото ги е страх) ,могат да са безрасъдно смели ,много обичат да побеждават независимо от средствата
Много са непостоянни  и за приятели не стават  ... Ти нали си водолей и са ти най важни Simple Smile

# 748
Да тръпката е водеща ,всичко биха направили да я изживеят независимо какво ще им струва,не жалят сили и средства ако искат нещо силно ,биха минали през ада да го постигнат премахвайки всеки от пътя си .

Аз съм водолей да ,и за мен приятелите са моят живот,без тях не мога дори за миг ,ако не са до мен да ме подкрепят губя почва под краката си,в този тежък момент също се държа благодарение на малкото ми приятели в тази държава ,дават ми кураж ,посочват ми предимствата да не съм с него ,колко бих била нещастна ако останем заедно,сигурно са прави ,любовта още замъглява умът ми,дано да ми мине по-бързо ,и да срещна човекът който ще ме обича искрено и ще ме направи щастлива .

# 749
според мен се допълвате със скорпиона  водолейте , те имат нужда от свобода , с малко приятели са ,но не държат и на тях  Simple Smile ,и водолейте сте смели, може би сексуално  не сте толкова съвместими ,незнам за сексуалното  Laughing и водолейте сте найвни като скорпионите ,кви приятели кви 5лв Simple Smile ...
Живей за себе си и за човека с който се обичаш ,приятелите са  важни ,но не по важни, само за тва не ща да си хвана водолей Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 18:08 от Telio87

Общи условия

Активация на акаунт