Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 780
Lemy ,чудесна е притчата и толкова вярна ,знам че ще мине ,само време трябва и дай Боже една нова любов   bouquet

HAPPY_QUEEN , не са добре ,не са  Laughing в момента му липсва емоцията ,страстта,стана му скучно много бързо с доброто момиче на 18г. ,за което се ожени ,може пък да я научи след време как да го задоволи знае ли човек но се съмнявам като знам какви желания има ,а пък тя е религиозна и не става да се разкрие ,сега се прави на божа кравичка пред нея но в душата му бушуват други мисли и страсти които аз вече няма да изпълня колкото и усилия да ми коства.

# 781
Lemy ,чудесна е притчата и толкова вярна ,знам че ще мине ,само време трябва и дай Боже една нова любов   bouquet

HAPPY_QUEEN , не са добре ,не са  Laughing в момента му липсва емоцията ,страстта,стана му скучно много бързо с доброто момиче на 18г. ,за което се ожени ,може пък да я научи след време как да го задоволи знае ли човек но се съмнявам като знам какви желания има ,а пък тя е религиозна и не става да се разкрие ,сега се прави на божа кравичка пред нея но в душата му бушуват други мисли и страсти които аз вече няма да изпълня колкото и усилия да ми коства.
Само така! Тия мъже ни немат за нищо. АМи и ние няма да ги имаме за нищо. Да не сме на повикване, ааааа!  Crossing Arms

# 782
  • София
Scorpionlover, това да се обаждат, когато почти си ги забравил имам чувството, че си им е запазена марка. Стотици пъти съм взимала вътрешно решение да приключа всичко (когато не го виждам е далеч по-лесно да взема това решение) и макар нищо да не съм казала или направила до час вече пише и звъни... В крайна сметка миналата седмица писа и то защото вероятно съм му наранила егото, обяснявайки, че се държи като пубер и е страхлив. Ами бил взел решение да промени живота си, знаела съм  какво искал, а с мен имал чувството, че не може да го получи, та на този етап да сме прекратили отношения, за сега да не сме се виждали...  Laughing На този етап и за сега, което ми говори, че след време, ако не се получи с промяната (а знам, че няма как да се получи) пак ще опре до мен... Какъв оптимист е... Предполага се, че аз трябва да го приема с отворени обятия и да го утеша, че не е сполучил... Странно от къде идва тази увереност, при положение, че още преди време си му казах, че ако на мен ми каже "не те виждам в живота си" (както каза на бившата си), то наистина повече няма да ме види...

# 783
момичета помощ!
Преследва ме скорпион.Вече една година не се отказва.
Много го уважавам ,имам огромен респект към него като професионалист ,и тъй като разботим заедно не искам да се замотавам в любовни игри.
Помогнете как да спра атаките безболезнено и да не се озлобява да продължим сътрудничеството.
Странно е ,че когато работим по никакъв начин не показва интерес - държи се сдържано,хладно ,делово.
А в скайп и фейсбук ми праска директни неприлични предложения.
Моят асцендент е Скорпион и общо взето ми е ясно ,че иска да си направи живота по-интересен ,но не ми се ще да се забърквам в подобни каши.Имам си мъж и дете ,по-дърта съм от него с цели 10 години,мързи ме ,не ми се занимава с глупости.
как да го накарам да престане с тия директни изявления ,че иска секс.Определено ме смущават.Има си жена по дяволите.Не съм на вълна секс-авантюри ,но не иска да го проумее.Явно отказите го абмицират и имат обратен ефект...незнам кво да правя с него.

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 13:01 от css5

# 784
Махни го от Скайп и Фейсбук.

# 785
Махни го от Скайп и Фейсбук.
Направо го блокирай. Иначе, ако някой иска да задържи вниманието на някой мъж, това е успешната тактика:
Явно отказите го абмицират и имат обратен ефект...незнам кво да правя с него.
 Wink

# 786
Здравейте....дами...не бях чела от доста време какво се случва с темичката и признавам си...разбихте ме.Точно това което ми е на главата описахте.Скорпитата оправия нямат.Не го ли искат сами,и с адски молитви не оже да го постигне друг. ShockedС какво ли не пробвах:скандали,заплахи,молих се,търсих средниварианти(всичко което може да пробва един отчаян  човек) и без резултат.От там човек започва да си вади изводи,че не държат никого освен себе си. #Crazy Докарвал ме е моето скорпионче до кризи. #Cussing outТу да не казвам думичка,ама то ме гризе и от там СКАНДАЛА в кърпа вързан.Никога не е ВИНОВЕН! Rolling Eyes Лелееее изяжда ме това.А доколкото до изпитанията: НЕ НЯМАТ КРАЙ! Все някой трябва да им доказва.Затова просто оставям нещата по течението и каквото стане.Аз не мога дапремислям всяка моя стъпка или дума. #Crazy

# 787
Аз не разбирам що се тормозите толкова много за един мъж, дето не ви цени? Като все нещо му е криво - шапката, вратата, и кой от къде е  Peace

# 788
  • Варна
Аз не разбирам що се тормозите толкова много за един мъж, дето не ви цени? Като все нещо му е криво - шапката, вратата, и кой от къде е  Peace
Peace
Абсолютно си права!

Стели, честно не те разбирам, защо му играеш по свирката и търпиш.Ти си жената, не той.
Какви изпитания, какви 5лв..
Моя се беше пробвал в началото да ми ги прилага такива.Ами не му мина номера, няма и да му мине.Обичам го, но да се правя на маймуна заради мъж  - никога.Какво да му се доказвам.Или е с мен и се държи като мъж на място или пътя да хваща.

Аз съм много директна, а и тактиката със скорпиона не е такава да се молиш, да търпиш.Той ако иска, ще направи каквото трябва да е с теб без тези неща.
Продължавам да твърдя, че обичащият ск. не е такъв.
Момичета, ама дръжте се на положение.Как им позволявате така да ви се правят на ощипани моми.Ама дайте да се разберем, кой ще е жената - той или аз?

Ние скоро направихме 7г.  заедно, др. седмица правим 6г. брачен живот.И без ни най-малко да преувеличавам, но обичаме се както в началото и още ме "носи на ръце".

# 789
И аз така викам ама не щат да разберат някои личности.  Laughing

# 790
steli03, ако нямате брак и деца, отдръпни се. Отдалечи се от този човек, за да видиш какво ще направи. Ако те иска, ще тръгне по теб, ако ли не - за какво ти е?

# 791
  • София
 mmilityy, напълно споделям мнението ти:)
 С моето момче сме вече 11 години заедно и от 5 години сме съпрузи, живеем заедно от 7, не ме е носил никога на ръце, но не е имало изпитания, вярва ми, обичаме се, подкрепя ме във всичко, помага с детето, с домакинството, малко са мъжете като него. Изключително всеотдаен е.

# 792
При мен в началото имаше изпитания, вкарваше ме в някакви негови игрички, сякаш ме проучваше. Дразнех се много, търпях, качи ми се на главата... Като тръгнах на нож обаче, видя че тази няма да я бъде и се успокои.

steli03, и моето мнение е, че трябва да се отдръпнеш, колкото повече го притискаш -  толкова повече ще се прави на интересен Peace

# 793
  • София
Е моят скорпи е тотално различен ...кротък, мил, с железни нерви и никаква ревност(чак малко ме е яд)  Joy
Вече 9 години ме търпи Simple Smile)

# 794
Благодаря ви много....ще пробвам и ще пиша за резултата Simple Smile #Crazy Дано имам напредък  Rolling Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт