Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Хич не съм наявсно планетите ми къде са Crazy , ама връзката върви добре Laughing

# 841
Здравейте

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 12:25 от Sisi3030

# 842
  • sofia
Не го търси, ще се появи сам, ако реши. Типично поведение:) И аз съм скорпион, та знам за какво иде реч Wink

# 843
Здравейте,
Може ли да се включа към вашата тема и да ви помоля за съвет. Виждам, че добре познавате представителите на тази зодия, най-вече от личен опит и съжителство с тях.
Накратко, запознах се с мъж Ск, много си допаднахме, излизахме 5-6 пъти, и в един момент той просто изчезна, въпреки че имахме уговорка да се видим на следващия ден /той предложи/, но така и не се обади. Търсих го 2 пъти, но не отговори, след седмица му изпратих смс и го попитах какво е станало, каза ми че имал проблеми ... и пак мълчание.... след още 1 седмица си разменихме няколко смс-а, държи се любезно, но не ми предлага да се видим и не се обажда.
Не знам какви са тези проблеми и дали въобще ги има /въпреки, че останах с впечатление, че е искрен човек и не лъже/, но може ли един ск толкова да се вглъби в проблемите си, че да не иска да се вижда с никого, още повече, че отношенията ни са в началото и би трябвало да иска да ме вижда.
От срещите ни мнението, което си създадох за него е, че е сериозен, сякаш гледа по-сериозно на нещата по-принцип. на 34 год. е, замислял се бил за женитба и т.н. Аз също съм сериозен човек. За протокола - не сме правили секс, за да си мисля, че е било само това.
Как да постъпя според вас, дали да го търся от време на време или пък въобще да не го търся. Изчетох доста от коментарите в темата, но сякаш повече се обърках. Ще се радвам да ми отговорите...
възможно е да си има изгора, още повече, че не сте правили секс. въобще стигали ли сте до такъв момент?

# 844
а, жена  Рак и мъж  Скорпион също ги дават,че  се разбират.

Аз съм  Лъв  с асцедент  Рак, а Той  Скорпион  с асцедент  Козирог.
Луните и Планетите, хич не знам. Laughing
като цяло са си странни  същества  тея Скорпиончета Blush

# 845
Благодаря ви за отговорите. Няма да го търся, пък дано се обади...  Sad 

bomboto интересно ми е какво всъщност мисли ск когато се отдръпне - взема решения ли или пък просто иска да остане на спокойствие или да се чувства свободен. Сигурно е тъпо да питам, но се опитвам да го разбера ... ако въобще имам някакво бъдеще с него.

la vie est belle казвал ми е, че няма друга и аз не мисля, че има друга. Според мен нещата си вървяха съвсем нормално и всичко предстоеше...

# 846
 Отдръпват се, за да обмислят всичко, не са хора „ на педали„ да взимат бързи решения или да реагират моментално . Имат и удивителната възможност да се измъкват от наглед безизходни ситуации. Да имаш Скорпион си е истинско предизвикателство. Хватката е да му разчиташ сигналите, да му уважаваш желанието от време на време да остава сам, без да досаждаш, хубава храна, качествен секс. Това в най-общи линии. И не всеки Ск е сексуален маниак  Laughing
Има видове Скорпиони, вашият от кой вид е?

Характеристика на  еволюционните нива на знак Скорпион

І ниво Сив гущер – енергията на скорпиона е насочена навътре към самия човек, действа саморазрушително. Той е затворен, емоциите и желанията са подтиснати дълбоко, изглежда студен, неемоционален, неприветлив

ІІ ниво Скорпион – енергията е насочена навън, срещу целия свят и най-вече близкото му обкръжение. Отмъстителен, не остава длъжен никому, девиза му е “Око за око, зъб за зъб”. Използва сексуалната енергия за манипулация на партньора. Изразява чувствата си (положителни и отрицателни), като с гнева си наранява хората

ІІІ ниво Орел – енергията е насочена за защита на кръг от хора около него( семейство, приятели, общност). Безстрашен, готов на саможертва за приятелите си. Интересува се от окултизъм, тайните и загадките го привличат, запознат е с въпросите за прераждането и кармата. Много добър психолог, вижда проблемите, тайните на другите хора.

ІV ниво Гълъб – използва енергията си за добруването на всички хора, не ги дели на свои и чужди, служи на Цялото. Окултист, обладаващ психически способности, без да злоупотребява с тях. Не използва физическа сила за да въздейства .

И ако искате да знаете повече за връзката си с него - направете си синастрия при професионалист. Така ще се запознаете с психологията на съвместимостта и поведенческите модели във връзката. Ще видите силните и слабите си страни, на какво да обърнете внимание и как да развивате и градите взаимоотношения.
За Фокси само да отбележа, че без точен час на раждане ще е абсолютно неточна прогнозата. Казвам прогноза, защото каквото и да говорят звездите, всички наши действия са плод на личен избор. Но хубавото е, ако можем тези действия да ги съчетаваме със заложеното в нас в момента на появата ни на бял свят.

Скорпион, Риби и Рак си подхождат, защото са една стихия - Вода. Подобното привлича подобното.

Положителни и отрицателни прояви на знака
(+) проницателен, самокритичен, магнетичен, изследващ, чувствен, невъзмутим, любознателен, загрижен, отдаден

(-) безмилостен, ревнив, властен, подозрителен, саркастичен, отмъстителен, нетолерантен

ето един мой личен Скорпион (един от многото, освен този в кревата ми)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=535713416459348&set= … ype=3&theater

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 22:24 от zorita

# 847
Хаха гадното ми скорпи беше ниво 1... Simple Smile И все още настръхвам докато чета описанията. Simple Smile

# 848
  • sofia
Нито аз мога да се разпозная в тази горепосочена схема, нито пък човекът , когото безумно обичам толкова много години...

Sisi, чака да му изкрисализира в главата, няма начин да реагира моментално или, ако го направи - после за секунди може да си промени идеята. Чувството за лична свобода е нещо много съкровено предполагам за всички - без значение на зодията, но при скорпионите това е болестно състояние, включително и при мен. Нарушаването на границите е способно да изкара и най-черните ми дяволи Laughing

# 849

la vie est belle казвал ми е, че няма друга и аз не мисля, че има друга. Според мен нещата си вървяха съвсем нормално и всичко предстоеше...

Аз досега съм била с два Скорпиона, с първия, дори не може да се каже "била", аха, да стане нещо и той се измъкна от леглото (естествено е имал друга). Сегашният- секс преди Коледа и за Коледа изчезна, а преди това смс-и, обаждания. Само че аз съм подозрителна и веднага си казах в прав текст, че явно крие нещо. След Коледа дойде да ми каже, че съм права, и т.н.... Ако съдя по моя Ск и неговото отношение с жените- спира, защото и когато е решил, че няма да я бъде.

# 850
Ами дано по-бързо си изясни нещата и да звънне... Ще ви държа в течение за развръзката  Wink

zorita има черти на III ниво, все помага на разни близки хора, грижовен е.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 12:27 от Sisi3030

# 851
всяко ниво има по 7 поднива

и не е задължително да се разпознавате в нивата, много често собствената ни преценка за нас се отличава от преценката на другите

баща ми например беше един много гаден Ск - ревности и скандали в къщи (между 1 и 2 ниво го слагам), но за него това си беше най-нормалното нещо на света и никога не би се разпознал в някое от нивата

мъжът ми е определено най-вълнуващият мъж, който съм срещала до сега
достатъчно е само да ме погледне с онзи пронизителен поглед и аз съм се предала веднага
много е романтичен, чувствителен и нежен
рядко се нервира, но ако се случи се чува в долния край на махлата
 него го слагам в началото на 3 ниво

имам и един познат 4 ниво, той е публична личност

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 20:09 от zorita

# 852
...

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 12:27 от Sisi3030

# 853
Здравейте,
бързам да ви кажа, че скорпиончето даде признаци на живот Simple Smile макар и не с обаждане, а с смс. както винаги много любезен, но не повдига въпроса за среща... аз пък го раздавам непукист... разменихме няколко смс-а.
някой има ли идея как да разбирам това ... дали да продължавам с игнора... не мога да го разбера този човек, вече съм на път да се откажа Rolling Eyes
Ще се радвам да чуя вашето мнение, отстрани понякога нещата изглеждат по-ясни  ... newsm78

Отказвай се. Представи си я тая ситуация години наред. Ужас!
Една потребителка се жалваше по-напред, че и нейния така, като му накривее на шапката и си хваща пътя. С дни го няма. Можеш ли да понесеш подобна ситуация. За мен такива взаимоотношения за обречени, освен ако не си краен непукист и имаш голяма полза той да е в живота ти. Ти си решаваш, ама тия емоции дето сега ти придизвиква след 3-5-10 години ще са те изморили и ще ти е дошло до гуша. Мое мнение. Ти си решаваш Hug

# 854
  • София
...някой има ли идея как да разбирам това ... дали да продължавам с игнора... не мога да го разбера този човек, вече съм на път да се откажа Rolling Eyes
Ще се радвам да чуя вашето мнение, отстрани понякога нещата изглеждат по-ясни  ... newsm78
Аз не се отказах и не съжалявам, да, малко е изнервящо на моменти, но аз гледам на нещата и от друга гледна точка, пък и при мен положението е друго. Направи това, което чувстваш, че искаш да направиш, а не това, което мислиш, че е редно.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт