Мъж Скорпион - 2

• 201 155
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 150
радвам се, темата премина в нещо по-забавно. Ако ги имате - бъдете с тях. Ако не намерите нещо кротко и скучно, не като снимката, когато бе отворена темата. Иначе живота е скука. Не се сърдете!

Живота е такъв какъвто си го направим.

Не мога да кажа, че моя скорпион е скучен, като цяло, но на мен ми е скучно с него. Света се върти около приятелите му и аз не мога да променя това, не се и опитвам де.

В единственият ми почивен ден, ние пак ще сме с тях  Tired

# 151
Момичета, сетих се да ви питам как гледате на връзките между мъж скорпион и жена стрелец. Аз познавам много такива двойки, виждат ми се успешни, но те са двойки отскоро - 2-3 години, дългогодишни сякаш не познавам лично или поне не се сещам. Питам, защото рождените дни на скорпитата отминаха, сега властват стрелците. Wink

# 152
Стрелеца е много свободилюбива зодия, докато скорпиона е доста задушаващ и ревнуващ знак.

Но все пак само от слънчевия знак да се съди е доста глупаво. Много повече зависи от асцендента, Венера, Меркурий, Марс и най-вече Венера. Моята Венера е в скорпион, като от скалата от 1 до 10 по ревност съм 10  Confused Моя скорпион има Венера в стрелец  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 153
Може ли да се намъкна при вас? Flutter
Мъж скорпион, аз лъвица. Като цяло биваме. Имаме си сътресенията, но като бракувани от 13 години май взехме да си свикваме вече. Mr. Green
Не съм чела предната и тази тема, но ми е интересно да видя за какво пишете. Hug

# 154
ЗА ПАМЕТОВИТЕ СИЛИ НА СКОРПИОНА
"Представете си следната ситуация: вие сте наранили един Скорпион и след това сте изчезнали благоразумно, усетили сте се навреме и сте изчезнали. Тъй като сте изчезнали, болката при него е намаляла, защото той не ви визуализира и няма контакт с вас, съответно психиката му се е поотпуснала, нивото на болката му е намаляло и режимът да ви преследва не е унищожен, а е в сънно състояние, минимизиран. Обаче в него е останал душевен спомен за болката, която сте му причинили. Той е забравил как изглеждате и как се казвате, дори е забравил какво точно сте му причинили. След 10 г. вие решавате, че „радиацията” се е разсеяла и можете да се върнете. Когато влезете при него, той наистина не помни как се казвате и по какъв повод сте общували дори, обаче в него веднага се взривява неприязън. Събужда се чувството, че нещо сте му направили, след това веднага влиза в режим на бойна готовност и той се превръща в опасен за вас човек. Представете си, че после 3 пъти му спасявате живота, след което обаче той ви ликвидира и го съдят. На въпроса: „Защо утрепа човека, гледай колко пъти ти е спасил живота?”, отговора е: „Той ми е направил нещо!”. „Какво ти е направил?” „Не знам, обаче ми е направил нещо и не можах да се въздържа. Това, че ми спасяваше живота, аз го забелязах, но това не можеше да отмени убийствената програма, която беше стартирала”.

# 155
Аз пък съм чувала, че Скорпионите са неимоверно много отмъстителни на ниво дълбоко подсъзнание. Демек: не го правят нарочно, но се случва все пак и може да бъде даже смъртоносно. Rolling Eyes

# 156
Според мен, не всички Скорпита са отмъстителни и злопаметни. Но като тръгнат да отмъщават го правят целенасочено. Отмъстителността зависи от това, къде се намира Луната в хороскопа. При мен, Луната е в скорпи, но пък не съм злопаметна, напротив, лесно прощавам. За това допринасяше  там някакъв аспект с марс в лъв, ама не си спомням какво точно беше.

Не могат да се слагат под общ знаменател. Зависи, къде се намират другите планети, и най-вече какви аспекти правят Peace

polin_a , много са ми интересни такива връзки като вашата. Ние сме подобно на вас, но на мен слънчевия знак не ми е лъв , а асцедента Heart Eyes. С този огън и вода, доста пушилка се вдига сигурно Grinning

# 157
За отмъщението, моя ни най-малко не таи омраза, много е добричък и външно изглежда, че всичко прощава. Но пък пълна контра е майка ми Скорпион. Тя таи омраза от преди 30 години, към роднини и хора, които е срещала през живота си, все някой и е виновен, всичките *ще видят един ден*. Едно кълбо от нерви е, като някакъв скот е. Да не говорим за параноята, че всички я лъжат и крадат, дори аз, баща ми и сестра ми, а и нейната сестра. И после сме и били длъжни. Ама хайде спирам, че става страшно. Тя ми прилича на това, което е описано като Сив /черен/ Гущер. Да видим дали някога ще се осъзнае  newsm78

# 158
Със сигурност не можем да сложим всички под един знаменател. Зодията си е фактор, но също така е важно възпитанието, средата. Това за отмъщението го написах като наистина исках да подчертая, че не го правят нарочно, дори смятам, че е напълно несъзнателно. Явно обаче отровата им хвърля далече. Mr. Green

За мъжът ми също мога да кажа, че си е добряче. Е, всеки си има лошите моменти. Но е много състрадателен, грижовен. Трогва се от чуждите болки, може да плаче за дете, готов е да направи услуга винаги. Пали много бързо и още по-бързо му минава. Един познат казва спец. за мъжа ми - ядоса ли се, бягай нанякъде за 5 минути, а после ако щеш и в г**а му можеш за бръкнеш без проблем. hahaha Работата е там, че точно тогава аз подпалвам. Twisted Evil Та така, за баланс. На фона на всичките хубости, които изписах, да кажа все пак, че има и отрицателните си черти. Понякога се пери повече от необходимото, обича да го смятат за велик, обича комплиментите, предпочита да работи нещо, което не го товари физически. Обича лесните пари. Повече е мързелив, отколкото работяга. Тежка гемия е по отношение на домашни задачи, като например да поправи нещо развалено. Като почне пък да поправя, де що види всичко отремонтира. Crazy За сега се сещам за това, но доколко е от зодията му, ще разберем ако вие познаете в тези редове вашите мъже.

Иначе как се спогаждаме? Ами да не чуе дявола много добре.

.... С този огън и вода, доста пушилка се вдига сигурно Grinning

Има и такива моменти. Twisted Evil Доста време мина, докато си нагодим характерите. И още има да го правим със сигурност. Мисълта за развод също ми е минавала, но то на кой ли не е. Crazy Страхлива съм за такива неща, а и той май е така. И тук се сещам, че собственическото му чувство е доста развито. Заявявал ми е много пъти, че ако го зарежа, с друг няма да бъда. Twisted Evil Или ако направя нещо, дето не трябва, щяло да ни пише в Жълтият Труд /по-"зрелите" тук знаят, че това беше нарицателно за жълтите и криминални вестници, макар че в сравнение със сегашните жълтурковци си беше направо боза/. Joy Все пак да кажа, че никога не ми е посягал, докато аз съм му удряла шамар. Embarassed Много трудно ми купува подаръци, много трудно. Crossing Arms

Олях се. Embarassed Ще пиша пак по-нататък.
Лола, ще опитам да систематизирам по-сбито за хармонията в отношенията ни. newsm78

# 159
polin_a, с моето животно се покриват на поне 60% Laughing. Разликата е, че обича прекалено да се раздава в работата си - нещо, което много ме дразни Mr. Green и това, че вкъщи той основно готви. Обича да прави някакви ястия, да ги украсява и подрежда...и накрая естествено много да го похвалят Mr. Green Аз пък съм перфекционист и все му намирам кусури Laughing ooooh!

Дотук с хубавите неща Whistling.Мама не го е научила на ред и след него трева не никне. Хубаво е, че готви, ама после ми трябва 1 час, за да изчистя кухнята  chef
Забранила съм му да ми избира подаръци, защото за толкова много години, така и не разбра какво харесвам. Поръчвам си ги, а той ми ги подарява, като се прави, че е изненада - аз също Joy

# 160
За мъжът ми също мога да кажа, че си е добряче. Е, всеки си има лошите моменти. Но е много състрадателен, грижовен. Трогва се от чуждите болки, може да плаче за дете, готов е да направи услуга винаги. Пали много бързо и още по-бързо му минава. Един познат казва спец. за мъжа ми - ядоса ли се, бягай нанякъде за 5 минути, а после ако щеш и в г**а му можеш за бръкнеш без проблем. :hahaha..... обича да го смятат за велик, обича комплиментите, предпочита да работи нещо, което не го товари физическ: /моя преди се е товарел по 18ч, сега вече работи, по-спокойно/  Тежка гемия е по отношение на домашни задачи, като например да поправи нещо развалено. /моя още нищо не е поправил/.

И моя не ме е удрял, аз да... /ле леее физически тормоз/

А и майка ми приема всичко много лично, постоянно е сърдита и влиза в ролята на жертва.

# 161
Виждам, че много от Вас четат доста и са наясно с астрологията. Затова моля за помощ - моя ск. е с няколко астроточки във Везни, вкл. Венерата. А аз съм Везни, затова ли знам почти винаги какво ще го зарадва. Странна  компилация сме. Аз неглиже и не се вълнувам от хорското мнение. Асцендентът ми е ск. , а той се кипри до последно пред огледалото. Много ми  е странно. Ще помогнете ли?  Моля!

# 162
 Моят ск пък изобщо де е злопаметен ... на моменти е чак наивно добър  ooooh! Ако някой го ядоса или обиди може да бъде адски ... взривоопасен  Mr. Green но след като си изкара всички лоши чувства на показ и все едно случилото никога не се е случвало  Crazy Прощава на хората неща, които аз дори като наблюдател не мога да простя...но...такъв е. Понякога се усещам, че толкова наивно добродушно го раздава, че се налага аз да влизам в ролята на пазител. Аз че съм си мнителна-мнителна съм, но това неговото е прекалено   Crazy Той казва, че именно затова сме се събрали-за да има равновесие  Joy Само че пропуска неудобството все аз да го играя лошото ченге  Twisted Evil И като чета за злопаметните ви половинки...чак ви завиждам  Crazy

# 163
juliana_83, защо не си направиш една синастрия, за да се видят по-точно нещата. С тази информация, може да видиш само някакви рамки, но общо взето нищо, което да е точно определено за вас. Венера във Везни -  Grinning, затова така се кипри Laughing. А това, че ти не се вълнуваш от хорското мнение, според мен ти е от асцедента, не от везните.
Аз също съм везни и съм кипра  newsm03 Joy

Моят ск пък изобщо де е злопаметен ... на моменти е чак наивно добър  ooooh! Ако някой го ядоса или обиди може да бъде адски ... взривоопасен  Mr. Green

Моят е същия. Може да бъде безумно добър, грижовен и състрадателен, до момента в който не го ядосат. Тогава небесата се отварят и това, което предстои не е за хора със слаби сърца ooooh!

# 164
И моя е с Венера във везни и е кипра безподобна  Joy
juliana_83, да не говорим за 1 и същ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт