Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 345
Ти как мислиш Мила ,щом  му се извиняваш и той не ще да преглътне "честолюбие" ,обича ли те тоя човек aaaa.За мен отговора е ясен.Не обърщай нищо ,ами бягай на далече .Колко мъже биха те обичали повече ,биха се грижили повече за теб и няма да правят детски сръдни и да те разиграват ,като тоя ... Помисли си... Миличкото "чувствително" скорпионче,ти как мислиш ,мисли ли  за теб  как се чувстваш,като те остави да чакаш и те разиграва  ,аз смятам че НЕ

# 346
lola2 виждам че си чела и писала одавна в тая тема ,ако проследиш какво стана с  juliana_83 ,дето неиният остави запетая НЕ точка или отворена вратата и я разиграваше.Незнам какво ви става ,хем знаете за шибаният характер на ск. ,хем ви е кеф  да се въртите - жалка гледка.За мен лъвовете имате качества ,много давате и по малко взимате ,докато при скорпитата е обратното.

# 347
Аз, понеже също съм лъв, да ви кажа как моя ск. го накарах да ме иска повече от всякога. Започнах да излизам с друг. Twisted Evil

# 348
Съгласна съм с теб, и знам какво става с момичетата  от форума.Да,ние лъвовете много се раздаваме ако има за кои и си прав за ск,макар че аз не съм усетила моето ск да ме използва(защото няма как)напротив,прави всичко само и само да не ме загуби.Но повярваи ми,ще си взема поука от твоите думи и на другите момичета и дори и с цената на Краи,аз ще обърна нещата в моя полза,защото знам как:)Стига само тои да подаде.Ако не,както каза ти,има други:)

# 349
Аз, понеже също съм лъв, да ви кажа как моя ск. го накарах да ме иска повече от всякога. Започнах да излизам с друг. Twisted Evil
хаха:) е как го направи?а ти какво мислиш по въпроса?                                                                                                                                                 

# 350
Аз ти го говоря,точно щото си ЛЪВ и ви смятам за доста по-силни и смели от скорпитата и не смятам, че трябва да страдаш заради такъв човек.Ако беше някоя безхарактерна зодия ,нямаше да пиша ,щото ще знам че нямаш сила ,ама мисля че имаш ... Според мен не става дума за кой - кой  е  в тази връзка и да се борите ,а дали си заслужава .Освен тва  честно казано скорпитата не ви харесват достатъчно ,точно заради понякога властния ,нарцистичен ,по-силен характер от техният .А и да  си го кажем честно ,те обичат да командват,ама нямат таш''и за тая работа и опита за командване бива отбиван и почват манипулациите им (несъзнателни)

# 351
Точно така Grinning

# 352
Що не вземе да му отмъстиш ,така по скорпионски ,нали са злопаметни и отмъстителни ,са да му е гадно smile3508 newsm62
А и така като ви знам лъвовете ,обичате игричките ,ама не обичате да ви разиграват smile3521 newsm53

# 353
хаха:) как ? с друг ли? Аз затова харесах ск,защото трудно друга зодия би ни впечатлило от самото начало.Не крия ,че са доста настоятелни,упорити и предизвикателни:)Направи това ,което ми харесва.Не се спря пред нищо:)Ск е добър опонент в отношенията,и за това ми харесва:)И дори и сега:)

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 22:39 от lola2

# 354
Не бе шегувам се ,е сега ако много те е наранил - ти си знаеш-  деиствай,ако трябва с друг ,както се вика не може да ти плюе на любовта все пак.Аз мойта бивша скорпионка с удоволствие бих и отмъстил ,са ,нема да се подиграват с мене  яяяя smile3511 smile3514 ,нищо че съм телец newsm62 мразя да ме ебават,а аз да давам всичко от себе си ,не е честно

# 355

Ами как. Така се случи. Ск. имаше приятелка, аз бях другата. Влюбих се, започнах да се дразня от положението. Той не искаше да я нарани и зареже. Или просто не ме искаше достатъчно. Whistling В момента, в който ме видя с другия, всичко се промени. Усети явно, че има голям шанс да ме загуби, макар че аз буквално му натривах носа и нямах чувства към другия, но ск. това не го знаеше. Twisted Evil

# 356
Има ли нещо което да накара мъж ск. да поднови прекратени отношения по негово желание? според него са прекратени завинаги...

# 357
Да ,като му кажеш е''и си м'''та и той те заобичва повече и се връща при теб завинаги

# 358

Ами как. Така се случи. Ск. имаше приятелка, аз бях другата. Влюбих се, започнах да се дразня от положението. Той не искаше да я нарани и зареже. Или просто не ме искаше достатъчно. Whistling В момента, в който ме видя с другия, всичко се промени. Усети явно, че има голям шанс да ме загуби, макар че аз буквално му натривах носа и нямах чувства към другия, но ск. това не го знаеше. Twisted Evil
 Леле,историята е почти същата,но малко по сложна...Аз нямам възможност да ме види в такава ситуация,и какъв е извода?Какво трябва аз да направя в случая?

# 359
Да ,като му кажеш е''и си м'''та и той те заобичва повече и се връща при теб завинаги

е това е много хард изпълнение, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт