Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 435
Скорпионите, ако не харесват някоя жена ако ще да си стъпи на главата няма да я огрее. Може и да е най-красива сред красивите, но ако тя ги преследва още повече губят интерес към нея. 

Това изобщо не е за хвалба, а си е отрицателна черта в характера. И на скорпиона може да му се случи жена да го хареса, и да иска да бъде с него. Не съм убедена че не харесват жените които казват явно че искат да бъдат с тях...по-скоро ги е страх от неизвестното и най-вече тези жени да не са постигнали доста неща самички и да са независими. Също и ината не е за пренебрегване, той ги държи на дистанция...от много важни моменти в живота им. Wink
Друга ми беше мисълта, ама не си я схванала. Исках да кажа, че те трябва да си харесат партньорката си първи, а не тя тях. Трябва да си я преследват и колкото повече се дърпа толкова по-интересно им става, не са от мъжете губещи интерес при няколко отказа и връзване на тенекии, напротив това ги подлудява и настървява още повече да те искат.

Аз да похваля моя ск вчера се беше постарал много да ме зарадва.  Направи ми романтична вечеря,  толкова свещи беше запалил из целия апартамент, че нямаше нужда от осветление, подари ми секси бельо и беше направил много вкусна вечеря. Определено ме очарова много.

# 436
Напротив, аз те разбрах, но ти мене не Wink. Трудно може някоя ей така от нищото да го хареса освен ако не и е даден нишан. Така че, колко преследват е една друга тема, по-скоро си мислят че преследват, а дали е така....? И примера който си дала говори за нееднократно познанство. Peace Нямат против да си поиграят на котка и мишка,де - това подклажда егото им.

# 437
Скорпионите, ако не харесват някоя жена ако ще да си стъпи на главата няма да я огрее. Може и да е най-красива сред красивите, но ако тя ги преследва още повече губят интерес към нея. 

Това изобщо не е за хвалба, а си е отрицателна черта в характера. И на скорпиона може да му се случи жена да го хареса, и да иска да бъде с него. Не съм убедена че не харесват жените които казват явно че искат да бъдат с тях...по-скоро ги е страх от неизвестното и най-вече тези жени да не са постигнали доста неща самички и да са независими. Също и ината не е за пренебрегване, той ги държи на дистанция...от много важни моменти в живота им. Wink
Че какво като жената е постигнала нещо сама и е независима?От това се страхуват,така ли?Или,че няма да имат власт над нея?

# 438
 Това значи ли,че и дори да имаме връзка,в моменти на мълчание от тяхна страна ,може да се подлуди по този начин,като не се обаждам и се дърпам?
Да, поне моят скорпион много драматично приема тези ми постъпки  Twisted Evil
 А за самостоятелността...не съм съвсем съгласна. По скоро според мен ги плашат жените, които ясно са очертали границата на личния си живот и по принцип си падат по живота с всичките му благинки. Плашат ги жените като тях - обичащи купоните, противоположния пол и секса без подбор на партньора. Иначе са лекинко измекяри /според мен/ и нямат нищо против жената сама да се издържа и да си самоосигурява различни женски глезотийки  Mr. Green

# 439
  • Варна
 Това значи ли,че и дори да имаме връзка,в моменти на мълчание от тяхна страна ,може да се подлуди по този начин,като не се обаждам и се дърпам?
Да, поне моят скорпион много драматично приема тези ми постъпки  Twisted Evil
 А за самостоятелността...не съм съвсем съгласна. По скоро според мен ги плашат жените, които ясно са очертали границата на личния си живот и по принцип си падат по живота с всичките му благинки. Плашат ги жените като тях - обичащи купоните, противоположния пол и секса без подбор на партньора. Иначе са лекинко измекяри /според мен/ и нямат нищо против жената сама да се издържа и да си самоосигурява различни женски глезотийки  Mr. Green
Много точно казано!
Аз имам наблюдения също, че си падат по силните и уверени жени.
Слабохарактерните не са им особено интересно или ако има интерес е за кратко.
Особено като слушам как коментират такива жени, просто не е за тях това.Няма я тръпката.

# 440
Ехо,девоики.......Избутаха ни на втора страница вече:)))

# 441
Темата е чудесна ! И аз имам един скорпион с който живея от 5 години... Но нямам намерение да го хваля, а да го  #2gunfire ... По - скоро искам да попитам, как можеш да се разделиш със скорпион твърдящ, че те обича и ти си жената на живота му...  newsm78  ?

# 442
..... искам да попитам, как можеш да се разделиш със скорпион твърдящ, че те обича и ти си жената на живота му...  newsm78  ?

Да не те разочаровам, но е почти невъзможно. Thinking

Моят се държи добре. Ама той си ми е добричък по принцип. Аз нали съм лъвица, та контролирам нещата донякъде. В лоши моменти като си извади отровата, става страшно. Но сме заедно от 14 години и взехме да си свикваме май. Twisted Evil

# 443
brinna, наистина е много трудна мисия това раздялата с тези индивиди. То са сцени, то са молитви, имейли, смси. Лека полека трябва да престанеш с вниманието и да си кажеш, ако има друг в живота ти....те никога не делят .........

# 444
Темата е чудесна ! И аз имам един скорпион с който живея от 5 години... Но нямам намерение да го хваля, а да го  #2gunfire ... По - скоро искам да попитам, как можеш да се разделиш със скорпион твърдящ, че те обича и ти си жената на живота му...  newsm78  ?
Ти наистина ли искаш да се разделиш с него?
Ако си го решила и го искаш ще трябва да си много, много категорична, всеки ден, всеки час, всяка секунда. Защото много ще го мотивираш ако те иска и няма да спре, може и с години да те преследва. Ще стои пред вратата ти, ще ти звъни денонощно, ще идва до работата ти, ще те преследва на всяка крачка. Трябва добре да си го премислила и наистина да е това, което искаш, за да не те разколебае набързо.

# 445
Здравейте,
искам съвет като от по-вещи в отношенията със скорпита...Имах връзка със такъв,много бурна,после обаче,по негово усмотрение се разделихме...Въпреки,че от 3 месеца ,не се чуваме ,или виждаме,той ми рови в профила-комп.спец.съм и знам кога някой го прави...Контакт не инициира,но и аз го третирам като умрял-не смятам да се предлагам на някакъв пръдльо,колкото и на сърце да ми е легнал...преди месец питал брат ми ,още ли съм разведена Confusedстранно поведение,за някой който не се интересува от теб-още повече ,че той не общува с брат ми,макар и да се познават..още от началото ми натякваше ,за това,че изкарвам по-добри пари,гледаше ми дрехите и обувките и отбелязваше,че са безсмислено скъпи-голям скръндзавелко беше-дразнеше се ,че пътувам и не криеше яда си ,че той не може да си го позволи...Грешката ми ,беше,че го допуснах да се качи на главата ми-докато го третирах като сексуален обект-беше по-нисък от тревата,щом проявих чувства-стана неузнаваем-чувствах се виновна ,че съм по -добре материално и преглъщах упреците от любов-за мен парите не са били от значение.Ще ми е приятно да ме посъветвате-същия курс на мълчание  и игнор ли да продължавам

# 446
УОУ, Мелинда...
Аз не можах да си изясне съвет в каква посока искаш - как да го забравиш или как да си го върнеш?
Изхождайки от моя опит със скорпиончета, мога да кажа следното: определено се побърква, когато му дадеш "игнор"! В общия случай изведнъж става супер мил и добър и се стрми всячески да ти угажда! От друга страна, обаче, си имат и забележителна гордост Simple Smile ако му дойде игнорът в повече, ще вирне нос /или в случая жило/, и колкото и да страда , и да те иска, според мен няма да се обади Simple Smile не знам доколкото това е съвет.. по-скоро констатация във връзка с въпроса ти. ти трябва да си решиш кка да постъпиш, защото няма всеобща "стратегия'. Успех!

# 447
Ами,нямам намерение да го забравям, Embarassed
просто исках да попитам,безразличен ли е,според вас?Защото ги познавате добре...Аз съм Рак-позната комбинация-рак-скорпи,няма да сведа глава...познавам се....можем да си играем на игнор до безкрай-в случая той е козирошки АС.-тоест вироглаво човече....Направи ми впечатление колко е дребнав...при наша среща,загуби цяла вечер да пресметне с колко мъже съм била Laughingнакрая ме попита директно-бях честна,а той на следващата сутрин ми вика"Сметнах ги-лъжеш"И изпраска някаква  бройка,от която само една  трета да беше вярна-име щеше да ми се носи PartyБоже,докато аз съм спала,човека през  смятал и ги разпределил по години Mr. Green...Засега ,няма да го търся,да видя какво ще прави-ама току виж съм подала

# 448
Честит имен ден на именничките, все ще има поне няколко тук Simple Smile, да сте живи и здрави и много обичани и подкрепяни от скорпионите и не само от тях Simple Smile.

С моя сме или скарани или разделени, никога не съм сигурна кое точно от двете е... Не че имаше голяма драма, от малко камъче той го направи грандиозно. Голяма параноя да не би някой да се опитва да го променя, вече дори не искам да го убеждавам в противното... Стана ми криво от една негова реакция и той веднага реши, че се опитвам да го променям, нацупи се, пак се изкара жертва, а аз исках просто човешка подкрепа и като не я получих ми стана още по-гадно. Какво според вас значи подобно поведение - твърди, че ме обича - той сам, не съм го притискала, разбираме се повече от чудесно, твърди, че аз съм единствения човек, който го радва и никога не го ядосва, държи се уникално добре, по-близки сме от всякога. И в следващия момент - не искам да се разочароваш, затова не искам да имаш очаквания към мен??? Аз му казвам, че ми е гадно той - както искаш, така се чувствай??? Снощи към 10 и половина някъде получи смс, обикновено той сам ми казва кой какво защо, днес го питах кой му е писал и той нали е жертва и трябва да си го върне и да ме заболи - обяснения ли трябва да ти давам???
Иска ми се веднъж завинаги да си изясня "какви очаквания да имам" и "обичам те" значи ли, че това не ми пречи да се виждам с други, искам просто да седна и спокойно да проведа един нормален разговор с него, а знам, че сега най-добре ще е да му дам пълен игнор. Не знам вече как да постъпя, дайте съвет...
Толкова хубави неща мога и искам да кажа за него, а пиша само когато ме нарани...

# 449
Здравейте момичета, явно скорпиончетата Ви слушкат щом не сте писали отдавна.  Лейди Валя и моя си има такива моменти, нищо не прави остави го да си троши главата и след няколко дни му минава и даже не помни за какво е бил кисел и се е държал така. Така като обясняваш имам усещането, че за моя непокист говориш.

Общи условия

Активация на акаунт