Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 495
Колко ви мразя простиите скорпионски ,незнам  обаче вие по рождение сте сбъркани .А другият ми проблем е че все ми се лепят скорпиони ,запозная се  с някой ,заприказваме се и се окаже скорпи.
Направо се чудя аз ли ви привличам или вие мен  Laughing

# 496
Колко ви мразя простиите скорпионски ,незнам  обаче вие по рождение сте сбъркани .А другият ми проблем е че все ми се лепят скорпиони ,запозная се  с някой ,заприказваме се и се окаже скорпи.
Направо се чудя аз ли ви привличам или вие мен  Laughing
явно те привличат,но те е срам да си признаеш bowuu

# 497
И преди съм го писал,аз ги привличам първо - после те мен - после ме отблъскват, и знам защо - вечно забравят,не се съобразяват ,като цяло им липсват малко морал и възпитание ,а не го компенсират с други качества.Когато са на кеф (весели) е готино с тях ,ама иначе с тая тъпата физиономия тип "кой ми взе баничката". Абе добре че не се родих такова животно Laughing ,не че са съм доволен ,ама пак по-добре Laughing Laughing Laughing

# 498
Аз съм Скорпионака и мъжът ми е Скорпион. Женени сме от 6 години и сме заедно общо от 10. Между нас има изключителна връзка и се разбираме и усещаме само с поглед. Много рядко изпадаме в състояние аз да жиля и той да жили  Mr. Green
Колкото и да отричат комбинацията Скорпион - Скорпион, аз знам, че това е моята половинка и никой друг освен него не би могъл да ме допълва толкова.
Като включим и истински добрия и страстен секс, връзката ни наистина е изключително хармонична.
Не знам какво не им харесвате на Скорпионите/да си призная не четох много от темата/, но като представител на тази зодия и щастливо омъжена за мъж от същата мога да кажа, че сме си направо СУПЕР  Mr. Green

# 499
  • Варна
Аз съм Скорпионака и мъжът ми е Скорпион. Женени сме от 6 години и сме заедно общо от 10. Между нас има изключителна връзка и се разбираме и усещаме само с поглед. Много рядко изпадаме в състояние аз да жиля и той да жили  Mr. Green
Колкото и да отричат комбинацията Скорпион - Скорпион, аз знам, че това е моята половинка и никой друг освен него не би могъл да ме допълва толкова.
Като включим и истински добрия и страстен секс, връзката ни наистина е изключително хармонична.
Не знам какво не им харесвате на Скорпионите/да си призная не четох много от темата/, но като представител на тази зодия и щастливо омъжена за мъж от същата мога да кажа, че сме си направо СУПЕР  Mr. Green
Абсолютно съм съгласна с теб!Само дето аз съм риби, но пак имаме невероятна връзка.
Аз си ги обичам скорпиончетата Heart Eyes Особено мойто Mr. Green

# 500
А и не ми харесва ,че май само секс ви е в главата или поне не пропускате да споменете ,с което убивате думата любов в мойто съзнание,а аз си я харесвам.
Какво значи  "истински добрия" ,винаги съм се чудил как може да имате толкова смотан изказ на моменти .Иначе има неистински добър секс ли  Laughing. Преди време имах един приятел скорпион ,викам му не може да се разчита на теб ,аз съм до тук ,после той си измисли ,че съм го бил псувал ,това за него било все едно и също Laughing

# 501
Telio87, ти очевидно не ни харесваш нас скорпионите, но нищо, ти си знаеш защо. Аз мога само да предполагам. Изказа ни си е напълно нормален, но явно просто ти не го харесваш. Истински добър секс е сексът, който те изпепелява, а не само те задоволява. Според мен, разбира се. И не, не само сексът ни е в главата, но просто го обичаме Simple Smile

# 502
Telio87, ти очевидно не ни харесваш нас скорпионите, но нищо, ти си знаеш защо. Аз мога само да предполагам. Изказа ни си е напълно нормален, но явно просто ти не го харесваш. Истински добър секс е сексът, който те изпепелява, а не само те задоволява. Според мен, разбира се. И не, не само сексът ни е в главата, но просто го обичаме Simple Smile
хубаво мнение  bouquet

# 503
Според мен повече наблягате на количеството, не на качеството Simple Smile

# 504

Грешка! Количеството не носи удоволствие, качеството го прави.

# 505
  • Варна
хубаво мнение  bouquet
Подкрепям Peace

# 506
  • София

много добре казано ... като в един сериал: може и 5 минути да трае секса, стига да знаеш как да го направиш!

# 507

много добре казано ... като в един сериал: може и 5 минути да трае секса, стига да знаеш как да го направиш!

Така си е!

# 508
Хоп и аз да цопна в скорпионската тема понеже ми е много близка в последните години и се занимавам от време на време с необятното и изучаване Simple Smile

Прочетох около 15 странички от темата и се реших и аз да напиша моя опит с моя скорпи,намерих и много отговори на въпроси върху които съм се чудила защо така прави,защо така реагира особено темата с покриването ,с мълчанието и със завръщането когато вече си мисля че това е краят и се опитвам да се отърся от спомена и да заживея наново и хоп скорпи се появява и пак се връщам където съм била .

Накратко се запознахме по интернет преди 6 години до декември месец миналата година когато ск. най-накрая се престраши да се видим.През цялото това време сме имали безброй чудесни моменти макар и виртуални /понякога телефонни/ ,безброй събирания и раздели които са траели от дни до 3-4 месеца през всичките тези години.Карахме се ,разделяхме се ,блокирахме се и вече когато си мисля ето приключи ск се завръща ,обиковено не се извинява и пак се започва,абе луда работа.Но никога не се забравихме ,усещах че и той като мен винаги мисли за нас ,просто не мога да го опиша,много силна връзка ,телепатия,имало е хиляди случаи в които пишем абсолютно едно и също ,все едно си четем мислите.

Първо трябваше да замина ноември месец мин. година ,бях си купила билет до неговата държава и около месец преди това едно неуточнение в детайлите и една лоша реплика от моя страна накара ск да извади жилото си и да разруши всичко ,молих го ,извинявах се но ставаше все по зле ,при него е винаги така,сега вече го разбрах ,нищо не помага ,само влошава нещата ,после се покрива за различен период от време ,явно зависи от прегрешението и като премисли и му мине се появява отново и обикновено аз съм виновната ,била съм го направила луд бля-бля....

Та не заминах ,минути преди полета му пишех смс-и с последна надежда че ще промени решението си но НЕ ,написа само това е края,не идвай защото няма да те чакам ,и така не заминах ,анулирах си билета.

След 2 седмици се появи ,междувременно ме беше блокирал във фейса но в месинджъра все още не,сдобрихме се ,беше много емоционално както винаги ,извини се с подсказка че аз съм виновна да реагира така ,че той толкова бил чуствителен на тема достойнство и т.н.

Купих си друг билет за декември а анулираният смених за февруари защото тогава имам рожден ден ,видяхме се ,прекарахме 2 седмици постоянно заедно ,бяха прекрасни,той беше прекрасен,толкова мил,грижовен ,отношенията ни бяха повече от хармонични ,трудно ми беше да си го представя така след толкова "виртуални" взривове Simple Smile

Върнах се и след няма и 5 дни се скарахме за нещо мн лично в което той ме обвини че го лъжа ,а не беше така ,и пак се почна ,отначало само ме изтри ,аз пишех ,обяснявах че е в грешка но не чува пусто ,за капак ме блокира /по-късно по негови думи в момент на слабост си призна че го прави за да не ме вижда на линия защото щял да се изкуши да ми пише /.

И така аз като един Водолей никога не можах да разбера защо така ме наранява ,вместо да поговорим ,да се разберем ,той изстрелва няколко думи и изчезва и аз се озовавам на кръстопът и не знам какво да правя.заедно ли сме,не сме ли ,винаги е било така .Та един месец пак не бях на себе си ,не знаех какво да правя.имах билет за който той знаеше ,планувахме да изкараме моя рожден ден заедно,тъй като план А беше на неговия да сме заедно но уви ...

Не се обади ,не ми писа но аз си викам не ме интересува отивам ,стегнах куфарите след 2 дневно кошмарно пътуване понеже бяха снежните бури тогава се приземих,звъня на ск от летището ,той вдига и в момента в който ми чу гласа затваря което ме смаза тотално ,писах да ми отговори ,че съм сама ,че няма къде да отида ,че това не е игра но не ,нищо .....и така съкрушена намерих телефон на един познат и отидох у тях и след 2 дни сутринтаа ми се звъни от скрит номер ,вдигам и се мълчи само явно с намерение да разбере къде се намирам  ,този номер с тамошната карта ми го няма никой освен той Simple Smile

На следващата сутрин пак се звъни ,вдигам нищо и получавам смс къде си ,обаче след цялата тази болка и унижение бях решила и аз да се пошегувам и писах в леглото хахаха и той започна да пише с големи букви отговори ми по дяволите къде ,как ,с кой си ...беше много изнервен горкият.

Обясни ми после че изобщо не е очаквал че ще отида и не бил подготвен,беше в друг град поради семейни здравословни причини и се чудеше сега какво да направи да сме се видели,като преди да се видим ми загатна че ми е простил това нещо за което се беше разссърдил и че това е нещо което нито един мъж не би простил ,но след това разбра че греши и мн се засрами .

Няма да се впускам в подробности каква среща изживяхме ,беше върховно ,просто има такава страст между нас че не може да се опише,връзката ни или е в пълно затишие или горим във всеки един смисъл.

Върнах се аз накрая на февруари като докато бях там говорихме да се оженим,за деца,да се преместя да живеем заедно ,и аз започнах да си оправям нещата тук като предприех огромни промени защото той казваше да не бързам ,да си оправя всичко че ще бъда там завинаги ,всичко беше ок до миналия месец докато ск ми поиска паролата на емайла и едно секундно забавяне от моя страна го накара да избухне и да ме обвини че трия имейли в това време и стана ад,не можах да го убедя че не е изобщо така и оттогава вече месец сме в обтегнати отношения,говорихме няколко пъти но делово понеже нещата които правя тук са сериозни и се поинтересува докъде съм стигнала .

Преди около 2 седмици не издържах и реших да го попитам докога така ,измрънка нещо от сорта че това което е станало не му давало мира и заяви че не иска повече да говори на тази тема /за паролата/ ,викам кажи ми заедно ли сме ,ще бъдем ли заедно да направим всичко така както планирахме ,той отговори "за сега не мога съжалявам" и оттогава се покри като все още ме държи в контактите си .Аз също не влизам на линия,от досегашният ми опит се убедих че трябва само търпение ,докато ск не си реши сам да се завърне нищо от моя страна не помага ,става само по зле с всеки мой опит за сдобряване.

Стана доста дълго,съжалявам момичета ,исках по накратко да опиша опустошителните си преживявания с моя скорпион Simple Smile

# 509
Това, което си описала, ми се струва ужасно. Моля се да не стигам никога до момента, в който мъж ще ме разиграва така.
Скорпионите са свръх мнителни, не знам как ги издържате, момичета....

Общи условия

Активация на акаунт