Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Scorpionlover като те четох ми се прииска на този твоят да му извия врата ooooh! Извинявай, ако те засегна, но честно не знам как го търпиш и защото се унижаваш така да му се молиш да му звъниш, да приемаш безброй извинения и всичко пак да се повтаря.
Той не те обича, поне така съдя от прочетеното.Изпитва вероятно някакво силно собственическо чувство/което е много задушаващо, защото съм изпитала такова на гърба си/, но това не е любов.
С бившия ми имах подобна връзка, с изключение на това, че аз не се обаждам и не се моля, но той все уж си тръгваше, все се връщаше и така цели 6 години.Що нерви потроших, ядосвах се и след една поредна издънка от негова страна и съмнение в мен затворих завинаги тази врата и макар, че после се чувствах смазана дълго време, знам че беше най-правилното нещо, което съм правила.
А той...още си се връща, изниква от някъде, притеснява ме и няма отърване от него, а аз съм омъжена от 5 години...за друг скорпион/и въобще нямам мераци към бившия/ Laughing

Така, че според мен престани да се самоизтезаваш и си живей живота.
Може и да ми се разсърдиш за мнението, но ти го казвам с най-добри чувства Peace
Той те разиграва, не му го позволявай повече.Ако се омъжиш за него би ли могла да живееш така?
Обичащият скорпион не е такъв, той е готов на всичко, за да не те загуби - и това го казвам от мой опит Peace

# 511
Благодаря Simple Smile

Да вече преодолях много неща и не страдам така както страдах преди ,и аз не мога да си го обясня как му позволих толкова много неща ,той може би усети че номерът всеки път минава и че винаги вратата ще бъде отворена за него.Аз съм искрена в мойте чувства и ги показвам и доказвам и сигурно там ми беше грешката.

Тези жертви съм ги правила само за него ,на никой от предишните ми не съм позволявала да ме върти така .

Разбира се имали сме и безброй прекрасни преживявания ,аз може би неволно написах поста по отрицателно звучащ сега като го препрочитам ,просто исках да споделя опит от един скорпион.

Мога и много хубави неща да кажа за ск в частност и за него,най-добрата ми приятелка също е ск

# 512
Абе тея ваште скорпиони май са добри само когато са опитомени,иначе не се понасят.Излиза че трябва да е супер влюбен във вас за да ви ценни и уважава,иначе смята че може да си прави каквото иска.

# 513
Абе тея ваште скорпиони май са добри само когато са опитомени,иначе не се понасят.Излиза че трябва да е супер влюбен във вас за да ви ценни и уважава,иначе смята че може да си прави каквото иска.
Скорпионите не могат да бъдат с човек в, който не са влюбени. Това го запомни от мен, независимо дали е мъж или жена скорпион, трябва да има чувства за да правят любов и точно заради това ни се носи славата на добри партньори. 
Аз обичам и ценя искреността на сегашният ми приятел, само с ревността му се справям трудно. Опитвам се да не му давам поводи за ревност, но съм непринудена в отношенията си с противоположния пол и това го дразни понякога. Ако преодолеем и този ни проблем, няма да има по силна връзка на света от нашата.

# 514
Добре ,като не сте влюбени ,защо смятате че имате право да разигравате човека с който сте
(дори и да не го обичате ),от елементарно уважение и възпитание трябва да има граница Simple Smile
"но съм непринудена в отношенията си с противоположния пол и това го дразни понякога" - а с това ви се носи славата на най-големите к''''и

# 515
Добре ,като не сте влюбени ,защо смятате че имате право да разигравате човека с който сте
(дори и да не го обичате ),от елементарно уважение и възпитание трябва да има граница Simple Smile
"но съм непринудена в отношенията си с противоположния пол и това го дразни понякога" - а с това ви се носи славата на най-големите к''''и
Виж какво, очевидно мястото ти не е в тази тема, за мен лично не се е носила такава слава нито за познатите и приятелките ми от тази зодия. Задръж си злобните коментари за себе си. Под непринудено отношение имах предвид, че съм много директна и искрена не става въпрос за флиртове, или лигаво държание. Имам много приятели мъже и това му е проблема на моя приятел.

# 516
  • София
Да, така е..моят преди да ме заобича истински е имало случаи да е много гаден, уважавал ме е, но  няколко пъти ме е разигравал..ама сега ела го виж:)

# 517
  • София
Виж какво, очевидно мястото ти не е в тази тема, за мен лично не се е носила такава слава нито за познатите и приятелките ми от тази зодия. Задръж си злобните коментари за себе си. Под непринудено отношение имах предвид, че съм много директна и искрена не става въпрос за флиртове, или лигаво държание. Имам много приятели мъже и това му е проблема на моя приятел.
  Във всяка зодия има такива жени, това си е до хормони Laughing Познавам и дева с леко поведение..

# 518

Цитат
  Във всяка зодия има такива жени, това си е до хормони Laughing Познавам и дева с леко поведение..

И аз с меко казано леко поведение ,да не кажа друго при това омъжена Simple Smile

# 519
и аз да дойда във вашата темичка, че в къщи си имам един скорпион и чесно казано не ми е зле. прочетох, че казвате, че са ревниви ама при нас няма такова ревност или поне я крият доста добре. моят скорпи е доста нервен и много бързо избухва ама си мисля че това хич не опира до зодия а до характер. иначе ми е много добре много мил и грижовен и малко непредвидлив. смисъл постояно мо прави подаръци и изненади. чесно казано никога не съм я харесвала тази зодия ама гледай заедно сме вече 2 год. чак да не вярва човек. и като комбинация от зодии е доста старно защото аз съм близнаци и до колкото знам, близнаци и скорпиони не се понасят много, а пък има и изключения. за мен е въпрос на характер. незнам. иначе доста интересна темичка и сега смятам да я прочета цялата  Hug

# 520
  • София
ние пак сме сърдити ... вече почва да не ми понася на нервната система....

# 521
  • Street of Dreams
Това темата на опарените ли е, на горящите или изгорелите? Mr. Green
Ами здравейте на всички. Аз съм още една жертва на неразрушимата-саморазрушителна връзка скорпион-скорпион. Simple Smile Всъщност, това ми е четвъртата връзка с такъв мъж (втората сериозна от две) и ще ви кажа, че за разлика от другите, нямахме никакви скандали. Преживяхме в началото въртенето, заблуждаването, привидния непукизъм и т.н., но когато заживяхме заедно след 9 месеца, всичко беше като - ей, животът ми едва сега започва! Heart Eyes Преживяхме години на хармония, правене на всичко заедно - забавлявахме се от най-дребните неща, всичките ни интереси бяха общи и си имахме наш си свят, създадохме дом. Но както е типично за нас, винаги има подводни камъни и за мен той си остана един неразгадаем човек - никога не бях сигурна какво му е в главата и защо прави или не прави някои неща - сякаш нещо все не му достигаше... Интересното е, че той казва същото за мен... Flutter
Ревност никога не ми е демонстрирал, аз самата не съм си и помислила да му дам повод. И си мислех че това не е тема докато миналата седмица не ми изтриха спай-уеъра от лаптопа... ooooh!Типично... #2gunfire

# 522
  • София
Но както е типично за нас, винаги има подводни камъни и за мен той си остана един неразгадаем човек - никога не бях сигурна какво му е в главата и защо прави или не прави някои неща - сякаш нещо все не му достигаше... Интересното е, че той казва същото за мен... Flutter

твърдя, че след 11 години и половина заедно, от 3 и половина живеем заедно, аз все още не мога да разбера кога какво му е на главата, за което разбира се не признава, че той не ме допуска до себе си, а аз съм тази която не си е напрегнала умът да помисли и да го разбере!

# 523
Много им е любимо да се чувстват онеправдани, неразбрани, да се цупят и някой да ги успокоява. И в крайна сметка така се извътра ситуацията, че накрая аз пак нищо не разбирам и не получавам отговор на първоначалния въпрос "какво му е в главата", моя е цар на увъртането и на недопускането, когато реши, че така трябва. Аз пък реших да не се хабя, вдигам си рамене и това е. И от време на време профилактично му напомням, че знам, че му харесва да играе неразбрания. Не че има особен видим ефект, ама поне да си кажа, че знам, малко от малко да се съобразява.

# 524
Да, така е..моят преди да ме заобича истински е имало случаи да е много гаден, уважавал ме е, но  няколко пъти ме е разигравал..ама сега ела го виж:)
Колко време не беше влюбен,и как разбра,че е влюбен в теб?

Общи условия

Активация на акаунт