Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   2
Отговори
# 555
Страшно много благодаря за отговора ти, в този труден и объркан за мен момент ми дойде много добре да прочета нещо такова.все още не съм наясно накъде отиват нещата и не съм убедена кое е по-добро за мен,но определено се щадя вече и гледам повече аз да съм добре.благодаря за съветите  и за вниманието,ако има развитие,ще споделя  bouquet

# 556
Хората си имат приоритети на всеки етап от живота, които си проличават в поведението му спрямо околните, тоест за мен ако не си усетила вече, че иска и търси това, което и ти, значи е или много малък шанса да не се разминете, или ще е много изнасилена работа, с много повече търпение и компромиси от твоя страна. А сайтовете за запознанства са лично на мен тооолкова позната история... и от личен опит - помисли си дали това ТЕБ те устройва и дали можеш да махнеш с ръка, дали ако си сигурна, че те обича, това би спряло да те човърка, ако си продължава. И за мен също има и някаква вероятност да те тества, но (пак от личен опит) ако държи достатъчно на теб и да не се бориш, пак ще те търси, даже си мисля, че така им е по-интересно, нали имат афинитет към драмата Simple Smile.

# 557
вече нищо незнам,един ден сме добре,на следващия не,един ден ме ревнува,на следващия не му пука,един ден ми звъни по няколко пъти на ден,на следващия не се сеща нито веднъж да звънне,вече се чудя да не е шизофреник Mr. Greenкакто и да е,сега само изчаквам не звъня и не се натрапвам и чакам да видя как ще се развият нещата Simple Smile

# 558
Да споделя и аз. Разделих се със скорпион преди 9-10 месеца и се радвам, че го направих. Той не спря да излиза с неговите си „приятелки за кафе”, а знаеше че това ме дразни. Спокойствието ми се възвърна сега. Мога да спя, да се храня нормално, бях стигнала до 44 кг от нерви покрай него. От тогава не сме се чували. Вчера на обяд ми звънна уж по работа, но след това смени тона и ми държа сметка, защо не съм му се обаждала, когато съм го виждала на улицата или в магазин, а съм се правила че не го виждам. „На важна ли ми се правиш?”. Естествено аз се държах съвсем спокойно и му казах, че щом се държа така явно ме е засегнал с нещо. Постави ми и условие „ако следващия път не ме поздравиш първа и аз няма да ти се обадя”.

# 559
  • sofia
Смятате ли, че е възможно мъж скоприон да обича някого 20 години адски силно и почти през цялото време да бяга с всички сили от това? Но, все пак онази лудата любов, истинската - да я има? Да не говорим, че и жената е скорпион?

# 560
Смятате ли, че е възможно мъж скоприон да обича някого 20 години адски силно и почти през цялото време да бяга с всички сили от това? Но, все пак онази лудата любов, истинската - да я има? Да не говорим, че и жената е скорпион?
Да , възможно е....Според мен, де

# 561
 Grinning" Постави ми и условие „ако следващия път не ме поздравиш първа и аз няма да ти се обадя”." Joy
Мое ли да са толкова прости,а кажи ми  Laughing

# 562
  • София
Grinning" Постави ми и условие „ако следващия път не ме поздравиш първа и аз няма да ти се обадя”." Joy

Мъжете, нали? Защото не мога да се съглася, че всичко идва от зодията, тъй като моят съпруг не е такъв, определено.

# 563
  • Варна

Мъжете, нали? Защото не мога да се съглася, че всичко идва от зодията, тъй като моят съпруг не е такъв, определено.
Laughing Laughing
Ако някой ми се изръси така сигурно ще умра от смях Crazy hahaha
И пак няма да го поздравя, ей така - нарочно hahaha

Моя мъж такива не ми ги е приказвал никога...То като си знае стоката, че няма да се вържа Joy       

# 564
Здравейте, момичета! Опитах се да прочета темите, но съм толкова объркана и стресната, че направо минавам на въпроса си - дано някоя от опитните в отношенията си със Скорпион ми отговорят бързо, че... Накратко ситуацията- аз - в невероятна връзка с приятеля ми , имаме и дете, ТОЙ-Скорпиона - женен, с две големи деца, любовница в провинцията и отскоро мой колега. Усещам непрестанно погледа му, интереса му, гледа през цялото време да е наблизо, а в същото време разговорите ни са  само за работа и работа, дори за миг не е прекрачил в  личното ми пространство... Аз като типичен Козирог обичам да контролирам ситуациите, а този мъж ме изважда от равновесие, побърква ме, без дори да е казал и дума...Та питам- има ли начин да разбера какво иска, имат ли симптоми на "влюбване" тези мъже ?

# 565
А нищо не разбрах Rolling Eyes. Ти си имаш приятел, а въпросния скорпион е колега, които те сваля. Колегата има любовница и 2 пораснали деца, така ли Crazy

# 566
Явно съм доста объркана, та не мога да обясня ситуацията... Скорпионът е женен от 22 години, с две големи деца, има си и приятелка ( предполагам и любовница) от друг град...Аз имам мъж, ( Скорпионът го познава) и все пак усещам ,че ме дебне непрекъснато...

# 567
хммм, палавница  Laughing
 а ти защо искаш да знаеш какво той иска от теб, ти какво искаш от него е по-важното  Mr. Green

# 568
Сигурно опипва почвата, за да разбере дали може да му вържеш.
Ама и той голям палавник, жена, любовница, сега пък и колежката Simple Smile. И аз като la vie est belle мисля, че е по-важно ти какво искаш от него.

# 569
 Аз ли...страх ме е от него!  Искам да кажа, че ако поискам и ми се даде, след това ще ме погълне и целия ми свят ще се преобърне...завинаги...Чета за мъжът Скорпион,( досега съм имала една мимолетна връзка с такъв-беше само секс), и ми настръхнаха косите...все пак настоящият ми мъж е спокоен , добър, верен , мил Телец, който ме обожава. Какво искам ли??? Искам да го предизвикам ТОЯ Скорпион, който в момента пак е забил поглед във врата ми, ама колкото и силна и смела жена да съм , за първи път се плаша да не ме наранят...Чак пък толкова магнетизъм, да не ми дойде в повече, а?

Общи условия

Активация на акаунт