Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, красиви цветя!  Hug Записвам се и аз, с една молба - изчетох почти всички мнения, но не видях някой да е споделил, как точно си сложихте неустоимите таралежи в гащите.  /ако мога така да се изразя/.  Тъй като за първи път се сблъсквам с представител на тази зодия, в личен план, иска ми се да получа малко съвети, как да се държа.  / Определено не ми е лесно/. От няколкото ни срещи, смея да твърдя,  3 неща : 1. наистина обичат да спорят и няма второ мнение по въпроса, пък камоли вярно.
2.  Изпращат сигнали в двете крайности - днес си център на внимание, а утре по случайност ще забравят,че съществуваш и дори няма да се извинят.  3. Винаги се играе по техните правила. Аз съм рибок, ако това е от значение.    ooooh!

# 586
 Аз пък за Ск ...за моя Ск разбрах три неща : 1. Ако се влюби- го прави с цялата страст, на която е способен/а Ск са много способни когато става въпрос за страст  Mr. Green/! 2.Няма Не!  Искаш или не искаш , ако Той поиска ще се качиш на въртележката с него и ще се возиш с такава скорост с каквато той иска! 3. Ще се съгласи с всяка твоя дума, молба, съвет...с всичко...и когато се обърнеш ще си направи каквото иска  Mr. Green
 Въобще доста дипломатично вироглави са...странници някакви  Thinking Лошото е , че бъговете излизат един след друг в дълъг период от време . И въпреки това, добрите чувства с които правят всяка една грешка ги прави трудно осъдими...и става един върволик от големи разочарования, малки разочарования и още по- малки надежди за светло бъдеще.
 Но в същото това време оценявам, че именно упорито твърдоглавия му нрав му дава сила да понася моя не лек характер... и знам ли... Може би и аз не съм стока...та сме се намерили  Twisted Evil Сега поне не се чувствам виновна , когато съм зла /за разлика от ситуациите в предните ми връзки, когато усещането за гадността ми ме изяждаше отвътре  Blush/

# 587
Аз пък за Ск ...за моя Ск разбрах три неща : 1. Ако се влюби- го прави с цялата страст, на която е способен/а Ск са много способни когато става въпрос за страст  Mr. Green/! 2.Няма Не!  Искаш или не искаш , ако Той поиска ще се качиш на въртележката с него и ще се возиш с такава скорост с каквато той иска! 3. Ще се съгласи с всяка твоя дума, молба, съвет...с всичко...и когато се обърнеш ще си направи каквото иска  Mr. Green
 :/

С точка  3 съм  многооо  съгласна. Много добри приятели са, винаги са верни до гроб .За приятелите си всичко дават, даже и душата си .Обичат много семейството си .Не са лоши СК, моя е от белите ск.Ама много трудно рядко споделят какво чувстват. Crazy

# 588
Как се справяте със злобата и отмъстителността, така характерни за скорпионите?

# 589
Как се справяте със злобата и отмъстителността, така характерни за скорпионите?
Аз точно тези две качества не съм засякла  Thinking Дори понякога се дразня, че лесно прощава на незаслужили  Crossing Arms И злобен не е...наивно добронамерен е обикновено...

# 590
  • Варна
Здравейте, красиви цветя!  Hug Записвам се и аз, с една молба - изчетох почти всички мнения, но не видях някой да е споделил, как точно си сложихте неустоимите таралежи в гащите.  /ако мога така да се изразя/.  Тъй като за първи път се сблъсквам с представител на тази зодия, в личен план, иска ми се да получа малко съвети, как да се държа.  / Определено не ми е лесно/. От няколкото ни срещи, смея да твърдя,  3 неща : 1. наистина обичат да спорят и няма второ мнение по въпроса, пък камоли вярно.
2.  Изпращат сигнали в двете крайности - днес си център на внимание, а утре по случайност ще забравят,че съществуваш и дори няма да се извинят.  3. Винаги се играе по техните правила. Аз съм рибок, ако това е от значение.    ooooh!
Да ти кажа честно...при нас мисля, че той си сложи таралеж в гащите Mr. Green И аз съм риби.
По т.3 не съм съгласна.При нас се играе по моите правила, аз не му давам да ми се качва на главата, просто няма такава опция.Един път дадеш ли му да се качи и ще си танцува там завинаги.

Злобен и отмъстителен - не, моя не е такъв.Но познавам много отмъстителни скорпиони.Моят е по-скоро злопаметен.Понякога си връща, но не  непременно или на всяка цена.На мен никога!

# 591
  • София
 И при нас не командва скорпи, а злобен е, само когато е много уморен и изнервен от работа, иначе е благ и търпелив.

# 592
И при нас не командва скорпи, а злобен е, само когато е много уморен и изнервен от работа, иначе е благ и търпелив.
И гладен... И гладен !!!!  Joy Когато е гладен също има наченки на злоба  Mr. Green

# 593
И гладен... И гладен !!!!  Joy Когато е гладен също има наченки на злоба  Mr. Green
И също, когато надушат лъжа... Whistling

# 594
И при нас не командва скорпито, не е злопаметен, нито отмъстителен. Прощава и забравя доста лесно, чак му се дразня, когато хората не заслужават.

Не се изнервя, когато е гладен, за разлика от мен Laughing

# 595
  • Варна
Моя също не се изнервя като е гладен, той си готви и обича много да си угажда в това отношение.
Угажда и на мен.

# 596
Ух, ами и аз не го намирам за злобен, ноо определено не мога да му хвана спатиите.  newsm78  А как успяхте да спечелите / впечатлите, тези прекрасни представители на зодията?  Тъй като на мен ми се играят леки номерца, съм решила да заема позицията на изчакване. Та нека той реши какво иска! Искам да кажа,че се възхищавам на всяка една от вас, успяла да укроти скорпион!  newsm20

[/quote]
Да ти кажа честно...при нас мисля, че той си сложи таралеж в гащите Mr. Green И аз съм риби.
По т.3 не съм съгласна.При нас се играе по моите правила, аз не му давам да ми се качва на главата, просто няма такава опция.Един път дадеш ли му да се качи и ще си танцува там завинаги.
[/quote] - и аз се опитвам, но се получава игра на котка и мишка  Laughing

# 597
  • Варна
Лично аз не съм се старала особено да го впечатлявам, защото аз не го харесвах и грам като се запознахме.Той толкова дълго ме гони и ми се слага, че по някое време е взел, че се е влюбил в мен.При мен чувствата дойдоха по-късно и с времето.По негови думи именно това, че съм била трудна го е заинтригувало, а и освен това той харесва силни жени, не обича слабохарактерни женици, които знаят само "Да, мило.Добре, мило..".

Ще се повторя, но номера е ти да го качиш на въртележката, не той теб.
Те обичат да преследват, да си спечелят жената.Да има тръпка.Няма ли тръпка и връзката после не върви.Не са по еднообразието или поне моя не е.
Той е свикнал да го държа в напрежение, ама както казах аз съм трудна.Понякога се чудя как ме търпи, че не съм много за търпене Laughing

Моят личен съвет е да не си винаги на разположение.Да не му играеш по свирката.Ако държи на теб, той ще те търси и ще те намира.Ако ли не, значи няма голям интерес. А когато обичат винаги си личи, няма как да не разбереш, че си обичана от скорпион. Peace

# 598
mmilityy, много ти благодаря за съвета!   bouquet

# 599
Моят скорпи , леко ми е изпилил живота, но какво да се прави ще си го търпя. Понякога са много обсебващи, обичат и мразят еднакво силно. А колко са ревниви, но каквито -такива.

Общи условия

Активация на акаунт