Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък уж си бях харесала един скорпион, в началото много лошо впечатление ми беше направил, дори не можех да го понасям, как ме омая не разбрах и до днес   Laughing   Започна да демонстрира ледено държание, не ме поздравяваше, от всичко си помислих, че изобщо не ме понася и се отдръпнах..... Почна после пак да ми говори, държеше се мило до този момент, в който отново не ми говори по незнайни причини, дори ме е блокирал във всички социални мрежи, големи драми ..... Дори още не знам за какво го прави, тъй като го подкрепих в много тежък за него момент, когато почти всички хора около него му обърнаха гръб. Сега когато си стъпи на краката обаче пълен игнор ми даде, почувствах се използвана за негови си цели. Вече  не знам какво да мисля за него? Мислите ли,  че е присъщо на мъжете от тази зодия да са използвачи? Искам да подчертая, че не сме били заедно, нямали сме нищо заедно, но това ледено държание ми е много странно ???? Аз съм зодия риби и съм не по-малко ината от него и не мисля да му проговарям първа, ако изобщо някога си проговорим!  Naughty

# 706
Мислите ли,  че е присъщо на мъжете от тази зодия да са използвачи?
За жените скорпионки съм 200 % сигурна, че са такива, за мъжете не зная.

# 707
  • Варна
Аз пък уж си бях харесала един скорпион, в началото много лошо впечатление ми беше направил, дори не можех да го понасям, как ме омая не разбрах и до днес   Laughing   Започна да демонстрира ледено държание, не ме поздравяваше, от всичко си помислих, че изобщо не ме понася и се отдръпнах..... Почна после пак да ми говори, държеше се мило до този момент, в който отново не ми говори по незнайни причини, дори ме е блокирал във всички социални мрежи, големи драми ..... Дори още не знам за какво го прави, тъй като го подкрепих в много тежък за него момент, когато почти всички хора около него му обърнаха гръб. Сега когато си стъпи на краката обаче пълен игнор ми даде, почувствах се използвана за негови си цели. Вече  не знам какво да мисля за него? Мислите ли,  че е присъщо на мъжете от тази зодия да са използвачи? Искам да подчертая, че не сме били заедно, нямали сме нищо заедно, но това ледено държание ми е много странно ???? Аз съм зодия риби и съм не по-малко ината от него и не мисля да му проговарям първа, ако изобщо някога си проговорим!  Naughty
Ааа ти си от моята рибешка партия Mr. Green На нас ината ни е генно заложен Laughing
Мда падат си използвачи, но зависи за кого става дума.В смисъл на какъв етап сте и колко държи на теб.При вас е още рано да се говори за връзка де, но имам предвид че към човек, когото обичат не са използвачи.
Жените също.Жените ск., които аз познавам са много силни личности, но чак използвачки не мисля.Баба ми беше скорпион, душа човек беше с голямо и широко сърце.

# 708
Не бих казала, че са използвачи- всичките скорпиони, които познавам са успели в живота си и то благодарение на амбициите и акъла си.

# 709
Имам приятелка ск много близка ,нямам забележки към нея ,супер е ,но докато съпругът и беше без работа просто му стъжни живота,всеки ден беше кошмар да му натяква колко е бездарен и некадърен,как никъде не го взимат ,такъв карък не била виждала ,скандалите се превърнаха в начин на живот ,беше му дала ултиматум да се изнася ,аз я съветвах да се успокои,че просто е изпаднал в лош период но това ще се промени естествено,но тя не и не,правеше го сам да си говори ,имат едно особено чувство към парите ,не знам дали е до зодия,като започна работа нещата се нормализираха.

# 710
Не бих казала, че са използвачи- всичките скорпиони, които познавам са успели в живота си и то благодарение на амбициите и акъла си.

Точно така, заради амбициите си не се спират пред нищо, използват околните и докато си им нужен са ти уж близки. Това съм го наблюдавала при всички жени от тази зодия с които съм имала по-близки взаимоотношения.  Simple Smile
Както и да е, темата е за мъжете.

# 711

Точно така, заради амбициите си не се спират пред нищо, използват околните и докато си им нужен са ти уж близки. Това съм го наблюдавала при всички жени от тази зодия с които съм имала по-близки взаимоотношения.  Simple Smile
Както и да е, темата е за мъжете.

Тук ми се струва обаче, че грешиш  Simple Smile, при нас го няма такова понятие `уж` - нещото или го има, или го няма, не сме лицемери в никой случай, а и не обичаме да `използваме`някого, дори по-скоро се раздаваме... Wink

# 712
Е аз какво да направя, като представителките на зодията които познавам по-отблизо са все такива. Wink

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 15:48 от Lemy

# 713
Е аз какво да направя, като представителките на зодията които познавам по-отблизо са все такива. Wink

Дано да срещнеш и от другия тип.  Grinning Hug Сигурно ли е, че са Ск, да не са границата? Wink

# 714
Благодаря на всички, които са писали !   bouquet

Lemy,За жените скорпионки имам бегли наблюдения, по - скоро се чудех за мъжете, защото в моя конкретен случай имам много лоши наблюдения  от този скорпион засега.  Heart Eyes

mmilityy, то и аз имам същите наблюдения, че за близките си са готови на всичко, но за другите не , плюс това да не говорим за спечелването на тяхното доверие.  Точно това ме навежда на мисълта, че скорпито, за което говорих, не държи на мен , дори и като на приятел. Именно за това се чувствам използвана, след като му помагах толкова много....... Толкова е трудно да ти се доверят , подлагат те на куп изпитания, и пак и пак и кога свършва "изпита" не е ясно  Laughing То така може и вечно! Колкото до двойката риби-скорпион според теб на какво трябва да се научи рибката и на какво трябва да се научи скорпито, за да имат успешна връзка или да се стигне до там? Аз доста привличам скорпитата, но съм нямала връзка с мъж от тази зодия  Grinning Имат и много странни изисквания към жените- от една страна да са невинни "ангелчета", а от друга "мръсници". Много са ми объркващи  #Crazy

XXX_, права си, че са много амбициозни и умни, точно това ми харесва в тях, но  Naughty ако става въпрос да постигат успеха си като минават през другите...., най-малкото това мен не ме устройва! Няма да я бъде тази! Когато има нужда от помощ скорпито , което споменах, нека следващият път сам да си помогне , аз няма да съм насреща!  Mr. Green

Scorpionlover и Surela, и аз имам една приятелка скорпион , но тя е много грижовна и отдадена на семейството си, но не и към всички останали нейни познати за съжаление..... Доста старателно си подбира приятелите, а към някои дори е жестока, които не са и приятни. Добре, че съм от любимките й! Laughing Crazy

# 715
  • Варна
...
mmilityy, то и аз имам същите наблюдения, че за близките си са готови на всичко, но за другите не , плюс това да не говорим за спечелването на тяхното доверие.  Точно това ме навежда на мисълта, че скорпито, за което говорих, не държи на мен , дори и като на приятел. Именно за това се чувствам използвана, след като му помагах толкова много....... Толкова е трудно да ти се доверят , подлагат те на куп изпитания, и пак и пак и кога свършва "изпита" не е ясно  Laughing То така може и вечно! Колкото до двойката риби-скорпион според теб на какво трябва да се научи рибката и на какво трябва да се научи скорпито, за да имат успешна връзка или да се стигне до там? Аз доста привличам скорпитата, но съм нямала връзка с мъж от тази зодия  Grinning Имат и много странни изисквания към жените- от една страна да са невинни "ангелчета", а от друга "мръсници". Много са ми объркващи  #Crazy

...

С предния ми ск.  в началото беше това, което описваш ти.Аз много му се връзвах, сега знам, че не е трябвало.

С мъжа ми пък стана съвсем обратното.Аз не го харесвах, той мен много и колкото повече се опитвах да се отърва толкова по-досаден ставаше той и в един момент някак ме спечели.Но този път аз бях вече различна, захитряла, поумняла и си знаех цената.Още в началото поставих много неща на карта, защото не исках още една такава връзка като с предния.

Както трябва да научи рибката - за да спечели един скорпион, никога да не му позволява да я прави на луда калинка.Да не бяга след него!Да бъде по-различна, по-трудна за спечелване, да излезе от клишетата.Скорпиона не обича жени като клишета, те за него са от днес за утре.Има връзки с такива жени, но те нямат бъдеще.И трябва да си твърда в позициите си, да не му позволяваш той да те изпитва, а да станеш ти тази дето го изпитва.Поне при нас е така.Разбира се това не значи да станеш Желязната лейди, просто да не му даваш да те води за носа и да те качва на въртележката.Все пак ти си жената, нали? Wink
Скорпиона - какво трябва да научи нямам идея, но едно знам.Ако обича една жена, той е готов на всичко за нея.И си личи, много!
По въпроса за ангелчето и мръсницата мисля, че е доста по-многопластово в неговоте представи.Секса е много важен за тях/ то и за нас де Wink/, но както казах харесват жената до тях да е някак различна от стереотипа.Да не им се връзва на "настроенията", но и в същото време да усещат че си до тях, когато имат нужда.Просто връзката трябва да е връзка на едно ниво, когато вече дето се казва и с очи се разбирате.

Абе обичам скорпиони, хем те вбесяват понякога, хем са такива чувствителни душици Laughing Heart Eyes

# 716
Дано да срещнеш и от другия тип.  Grinning Hug Сигурно ли е, че са Ск, да не са границата? Wink
Две са на 17.11, една на 20.11, и една не помня. Rolling Eyes

# 717
  • София
Момичета, имате повече опит със скорпита, дайте съвет, че изтрещях от мислене вече... Така се оплетох, че няма на къде повече. Ще се постарая да съм максимално кратка, но трябва малко да ви вкарам в историята, за да разберете ситуацията напълно. С моето скорпи се познаваме от вече 20 години, още като го видях си знаех, че ако някой ми разбие сърцето ще е той и за това не си и позволявах да погледна на него по друг начин освен като приятел (пък и ниското самочувствие, че едва ли той пък би ме погледнал по друг начин и т.н.), той пък си мислел, че не го харесвам като мъж, но и двамата искахме другия в живота си и просто станахме добри приятели, споделяхме си всичко. Отношенията ни се запазиха така топли през годините, макар и да не се виждахме толкова често, живота ни раздели, всеки с ангажиментите и връзките си. Сега аз имам 3 деца и някакво подобие на "семейство", той имаше приятелка и така до една среща... И аз не знам как точно и какво се случи, но беше определено най-хубавата нощ в живота ми. Опитах се да се настроя, че е просто за една нощ, но след признанията му, че е мечтал за това от години и след начина по който ме кара да се чувствам, все едно съм най-хубавото нещо в живота му (и с думи, и с жестове, и най-вече с погледа в очите му), просто всичко в мен се скърши... Налапах здраво и така вече 2 години... Споделя с мен всичко, говорим с часове, а понякога и просто си мълчим прегърнати и пак е хубаво... за секса няма какво да ви обяснявам, знаете как е...  Simple Smile Не говореше за чувства до преди няколко месеца, от тогава нещо се промени, не знам какво, но вече 3-4 пъти ми казва, че ме обича, че съм негова, все повече излизаме от анонимност, запознава ме с приятели, няма притеснения да ме прегръща и целува, където и с който и да сме... На предната среща ми зададе директно въпрос, като си купел къща ще се преместя ли при него... В шок съм. От една страна го искам ужасно, от друга не мога да му го причиня, все пак имам 3 деца и колкото и да мисли, че е готов някак не ми се вярва... Непрекъснато мисля, дали наистина мисли и чувства всичко, което ми казва, или го прави, защото предполага, че това искам да чуя (понеже си има неговите периоди, когато се затваря в пещерата и мълчи). Всичко ми е толкова противоречиво, трудно е да го обича човек, но още по-трудно е да не го обича... Иска семейство и дете, но когато приятелката му ги поиска от него, директно и каза, че не я вижда в живота си и като майка на децата му, в следващият момент иска дете от мен... Не знам, сбъркано е... Помогнете малко, не знам какво да правя. Всеки път се заричам, че трябва да сложа край, че е за доброто и на двама ни и това трае, докато го видя, и всеки път ми става все по-трудно да си тръгвам от него....

# 718
Jenny_78, толкова е мило това, което разказваш. Какво те спира? Нали и двамата сте свободни?

# 719
  • Варна
Аз не разбрах  той с приятелката си ли е все още, както и ти дали си с мъжа си.
Аз лично бих му повярвала само ако е напълно свободен, къщата/дома/ е факт и реално има как да се нанесеш при него.
Но ако не е оставил приятелката си сериозно бих се замислила.Защото така изглежда, че не пуска единия клон, докато не се хване за другия.
На приказки всичко е лесно, но действията са определящи в случая.

Общи условия

Активация на акаунт