Мъж Скорпион - 2

• 199 915
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 350
Преди доста време ви бях разказала за моята история с един скорпион пълна с драма. Противно и на вашите, и на моите очаквания съм с него вече повече от половин година. Оказа се, че човекът е имал сериозни проблеми с това, че го раздавам горда и не показвам и казвам колко съм хлътнала по него. После му бях обяснявала тези неща, но отново стъпвайки на пръсти яката уплашена, каза ми, че ще говорим и месец и нещо - нищо. Та, накрая се озовахме пак в обща компания. Беше доста неловко, защото моите обяснения бяха последното нещо, което сме си казали, аз бях бясна, че ме е пренебрегнал и наранена и се държах като задник с него, докато не се напих. Тогава си казах всичко в прав текст, разплаках се и получих обещание, че ще опитаме, на което се изсмях. Оказа се много сериозен и отдаден на отношенията ни. Уверена съм, че ме обича, бившата му се сеща за него все още от време на време /година и половина по - късно/, но проблеми с него не съм имала, а тя не е била удостоена с никакво внимание. Смея да твърдя, че е истинско съкровище, което и звездите ще ми свали, ако поискам. Просто беше уплашен, заради предишната си връзка, тествал ме е, не ми е вярвал, мина известно време, докато му спечеля доверието с моята емоционална инвалидност, но беше изключително търпелив с мен и страховете ми, но това след година ходене по мъките от моя страна Grinning

# 1 351
Преди време писах тук, имах връзка с рак, скорпи се появи и ми завъртя главата с действия,думи ... Та писах ви тук,каззахте да си стоя на спокойно с рачето и вяра да нямам на скорпион! Е да ама не! Най-доброто решение,което съм правила бе да се събера със скорпионО Grinning Прекрасна връзка,страстен,мъжествен,доминантен,любвеобилен,нежен,СТРАСТЕН Grinning Та исках да ви кажа,имайте вяра,прекрасни мъже са !

# 1 352
Здравейте! Признавам, че не успях да прочета всичко по темата и може да е дискутирано това, което ще споделя, но ме извинете!  Hug
Така, запознах се наскоро с един мъж-скорпион! Красив, интелигентен, с чувство за хумор ( стана като обява за запознанство малко  Grinning ) Дотук добре! Сега идва това, което на мен не ми хареса и не знам това от зодята ли е от какво е и очаквам да чуя вашите мнения  Praynig
Онзи ден ни беше първата среща. Дойде той, взе ме и отидохме в едно близко заведение. Говорехе, всичко беше много добре (демек харесах го  Flutter ) Да, ама като дойде време за сметката ми стана малко тъпо. Очаквах, че той ще изяви желание той да плати..., но не би!  Joy Всеки за себе си! Аз, разбира се предварително се приготвих да си платя сама сметката, но очаквах, че ще чуя "не, не, остави на мен" или нещо такова, но не. Накрая аз платих и моето и неговото  Crazy понеже ми е глупаво за две кафета всеки да вади едри пари и да си плаща за себе си. Не знам защо ви стана така неприятно. Не съм човек, който чака на другите да му плащат сметките, ама знам ли...не трябваше ли той да пожелае да плати? Може и до манталитет да е..той не е българин ( не живея в България ) Може би тук са свикнали така..  Tired
Иначе ме хареса много и той, да не кажете, че заради това не платил той  Joy  Whistling Още на следващия ден ( вчера) пак се видяхме по негова инициатива. Та сега кажете такива ли са стиснати скорпионите или тоя е някакво изключение или пък въобще не е от зодията и тоя си е някакъв чичо Скрудж ? Благодаря предварително!  bouquet

# 1 353
  • Street of Dreams
Зависи - в коя държава живееш? Аз също съм виждала много пъти тази грозна картинка, всеки да плаща поотделно. На мен също ще ми стане противно (с риск да се разпали дискусия) Но наистина е до манталитет  понякога - за него да ти плаща сметката може да е равно на това да иска да те купува и не плаща, за да не те обиди. В обществата на еманципираните жени е така. Нищо общо със зодията. Ако му  вметнеш  едно "там, откъдето идвам, е прието мъжът да плаща сметките, понеже печели по-добре от дамата си", ще му видиш реакцията и ще мислиш нататък.

# 1 354
И аз като Ondine мисля, че трябва директно да му го кажеш с някакво елегантно вметване. Няма какво да губиш. Аз винаги си плащам сметките, но те разбирам много добре какво си написала. И аз съм имала подобни случки и изобщо не ми е било приятно.
Преди 10 год. имах връзка с един скорпи, аз плащах всичко. Веднъж се стигна да ходя да му плащам сметката за тока на квартирата и го зарязах.
Имала съм връзки с няколко скорпиона и във всичките малко или много съм забелязвала скръндзавост. Ако е луд по теб, ще плаща, но умерено. Не са от тия мъже, дето отрупват щедро с разточителни подаръци, особено пък без повод. Те се раздават в секса, не във финансовите въпроси. Simple Smile

# 1 355
Благодаря ви, мили дами за съветите! Ще опитам по някакъв начин да му намекна, пък ще видим  Crazy Знам, че си падат скръндзи, ама чак пък толкова..  ooooh! Бившият ми приятел също е скорпион и също такава скръндза, но пък поне от време на време му се откъсваше от сърцето да плаща той Joy И подаръци ми е правил  Flutter Иначе този пък дойде с бонбони ( ferrero rocher  Naughty  Simple Smile ) Благодаря още веднъж за съветите!  Hug bouquet
А, забравих да кажа - в Барселона живея и той е то тук. Чувала съм от испанки "ако ще си взимаш испанец, само гледай да не е от Барселона, че са големи скръндзи"  Joy Явно не са излъгали...  Mr. Green

# 1 356
Здравейте! Признавам, че не успях да прочета всичко по темата и може да е дискутирано това, което ще споделя, но ме извинете!  Hug
Така, запознах се наскоро с един мъж-скорпион! Красив, интелигентен, с чувство за хумор ( стана като обява за запознанство малко  Grinning ) Дотук добре! Сега идва това, което на мен не ми хареса и не знам това от зодята ли е от какво е и очаквам да чуя вашите мнения  Praynig
Онзи ден ни беше първата среща. Дойде той, взе ме и отидохме в едно близко заведение. Говорехе, всичко беше много добре (демек харесах го  Flutter ) Да, ама като дойде време за сметката ми стана малко тъпо. Очаквах, че той ще изяви желание той да плати..., но не би!  Joy Всеки за себе си! Аз, разбира се предварително се приготвих да си платя сама сметката, но очаквах, че ще чуя "не, не, остави на мен" или нещо такова, но не. Накрая аз платих и моето и неговото  Crazy понеже ми е глупаво за две кафета всеки да вади едри пари и да си плаща за себе си. Не знам защо ви стана така неприятно. Не съм човек, който чака на другите да му плащат сметките, ама знам ли...не трябваше ли той да пожелае да плати? Може и до манталитет да е..той не е българин ( не живея в България ) Може би тук са свикнали така..  Tired
Иначе ме хареса много и той, да не кажете, че заради това не платил той  Joy  Whistling Още на следващия ден ( вчера) пак се видяхме по негова инициатива. Та сега кажете такива ли са стиснати скорпионите или тоя е някакво изключение или пък въобще не е от зодията и тоя си е някакъв чичо Скрудж ? Благодаря предварително!  bouquet

Това не е до зодията. Това е до възпитанието на човек. Няма значение мъжът от коя държава е. Също очаквам, когато изляза с мъж, да ми плати сметката. Същото ми се е случвало да платя цялата сметка, но тогава беше сметката над 40 лв., тъй като уважаемият господин настоя да вечеряме в ресторант и накрая излезе с глупавото оправдание, че си е забравил портфейла. Но можа да пие и да яде колкото се е възможно за моя сметка.

# 1 357
Jennifer_w , такива индивиди са ми много, много противни  Sick Приятелки са ми споделяли случки, подобни на твоята. В моя случай момчето не е искал и чакал аз да плащам, а всеки поотделно, които аз разбира се не харесах... може би и наистина да е до възпитание и култура, знам ли  Thinking

# 1 358
  • Street of Dreams
Mоже пък наистина да си е бил забравил портфейла? Laughing На моят съпруг също му се случи на първата ни среща, което си остана единственият път аз да извадя му платя двойното кафе  Crazy Но още тогава и за миг не си помислих, че е само оправдание това.

# 1 359
   ЧЕСТИТА НОВАТА 2017 ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

# 1 360
Досега съм имала контакт с двама представителя от тази зодия и мога да кажа,че са много щедри(единият дори черпеше и приятелката ми).Аз обаче като горделива овенка,много се дразня,когато някой не ми позволи да разделим сметката.Хора всякакви... Laughing

# 1 361
Мдаа... Стиснати са си скорпионите ...
По-горе ви разказах за мой колега, които ми ходи по петите доста време.
Накрая станахме приятели, кара ме след работа, говорим си за какво ли не, но ...
Беше командировка в далечна страна за 3 месеца, през ден разговори в Скайп по половин час, постоянна връзка държахме и през what's app.
Прибра се преди седмица, донесе ми подарък 250гр. мляно кафе ... Ми доста ме разочарова, честно. Бях му купила запалка ЗИПО, но не му я подарих.
Това доста ме отрезви, че бях захапала по него.
Колкото и да е хубав, колкото и да е чаровен, харизматичен, млад и пр., от стиснат мъж бЕгам с 200.

# 1 362
  • Street of Dreams
Ми бегай, като не ти отърва. Хубав му е бил подаръка, просто ти не си го оценила. А и  ако сте само приятели - какво очакваше да ти подари - злато нещо? Това ли ти липсва, за да го направиш повече от приятел?
Не съм съгласна изобщо, че скорпионите са скъперници. Имам точно обратните впечатления, но като виждат нещо насреща - на тях им е под нивото да ви купуват и впечатляват така.

# 1 363
Ми бегай, като не ти отърва. Хубав му е бил подаръка, просто ти не си го оценила. А и  ако сте само приятели - какво очакваше да ти подари - злато нещо? Това ли ти липсва, за да го направиш повече от приятел?
Не съм съгласна изобщо, че скорпионите са скъперници. Имам точно обратните впечатления, но като виждат нещо насреща - на тях им е под нивото да ви купуват и впечатляват така.

Аз също споделям това мнение....какато се казва:може да е малко,но от сърце!Била съм с много богати мъже,била съм и с не толкова богати,това което е важно е жеста!Не смятам,че в свят като днешния трябва да очакваме някой постоянно да бди над нас-еднакво трудно е и за двата пола!Ако го има уважението и постоянството,какво значение има,че трябва да си поделяме сметката!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 364
Може и да сте прави...
Явно аз съм свикнала на повече...

Общи условия

Активация на акаунт