Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и други с подобна тематика 3

• 72 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
/Безплатен омлет с домати... ох, огладнявам Mr. Green/
Ване, разбирам  Peace. Еми, за мен важи именно това, което описваш, когато чета "Гордост и предразсъдъци". Интересно се получава, какви сме различни всички, и все пак обединени едно хубаво  Hug.
Аз с огромно удоволствие бих прочела "Север и юг", изобщо не проумявам защо я няма преведена, с какъв акъл??? Де да знаех английски достатъчно, за да чета! Завиждам ти, ще трябва да се задоволя с гледания на филма.
Я да видим как възприемате Уилъби от "Разум и чувства" - на мен ми се струва по-готин във филма с Ема Томпсън и Хю Грант, отколкото в мини сериала на ББС. Трябва да е истински красавец.

# 76
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Ване, знам, но това е много особено чувство - аз първо започнах с книгата и като ме грабна, вече почти 25 години ме държи магията й. Заради нея се запалих да чета подобни романи, от там тръгнах да търся и филмите. Страхотно усещане създава Heart Eyes
И да ви издам една малка тайна - малка групичка ентусиазирани момичета, правим преводи на книги от английски. "Северът и Юга" ни е в плановете за превод, така че ще може да й се насладите и на български. Embarassed

# 77
  • София
Ванче, прочети за пустата му обща култура "Гордост и предразсъдъци" няма да съжаляваш, историята е увлекателна при това написана с неповторим стил!

# 78
  • София
Някой ден...  Hug

Гея, чудно! Успех!

# 79
Абе хора, аз ли не знам къде да гледам или още не са излезли субтитрите за 6тия епизод на Downton Abbey??? Айде че не се издържа веч'!

# 80
  • София
Абе хора, аз ли не знам къде да гледам или още не са излезли субтитрите за 6тия епизод на Downton Abbey??? Айде че не се издържа веч'!
Ей сега погледнах във форума на DMCA-removal-from-Google - готови са, но са дадени за редакция. Дано ги качат днес, че и аз не съм го гледала!

# 81
Вече има субтитри Peace

# 82

пу, язък, аз тъкмо го изгледах без субс, не издържах  Laughing всичко си разбирам, но със субс е по-готино...

върнах се сега в миналата тема да видя какво сте коментирали за Патрик... ще бъде интересно дали има още роля да играе във филма...

като биеше часовникът, тръпки ме полазиха... и всеки с мислите си... въобще това внимание към детайла страшно много ми допада...

# 83
Много му беше кратка появата на Патрик, а в този филм незавършени неща няма, затова си мисля, че ще се завърне.
Suriyotay, изгледах сериала от 2008 г., благодаря ти, скъпа, вчера беше страхотен ден за мен Rolling Eyes Hug

# 84
Много му беше кратка появата на Патрик, а в този филм незавършени неща няма, затова си мисля, че ще се завърне.

Според мен, историята с 'Патрик' приключи  Thinking Човечецът си опита късмета да сложи ръка на титла и състояние, не му се получи и замина неизвестно къде  Rolling Eyes Чест му прави обаче, че остави прощално писмо на лейди Едит, с което макар и да й разби илюзиите и въжделенията, поне я приземи  Thinking(Тя е толкова наивна и лабилна  Rolling Eyes (безлична и все в сянка на сестрите си) - малко мъжко внимание и полита в облаците  Tired )

# 85
Титат, радвам се за теб...  я да се възползвам да те питам какво мислиш за Уилъби  Grinning - все ми се струва, че той беше по-Уилъби във версията на "Разум и чувства" с Ема Томпсън и Хю Грант. Някак си по-красив, по-магнетичен и завладяващ. Ще погледна пак, да ги сравня актьорите.  

# 86

Ето ги двамата Уилъби от филма и от минисериала (Мен ме кефи втория-Доминик Купър - игра с Кийрето в "Дукесата")

# 87
Титат, радвам се за теб...  я да се възползвам да те питам какво мислиш за Уилъби  Grinning - все ми се струва, че той беше по-Уилъби във версията на "Разум и чувства" с Ема Томпсън и Хю Грант. Някак си по-красив, по-магнетичен и завладяващ. Ще погледна пак, да ги сравня актьорите.  
В  момента, в който го видях се разсмях, дори не мога да реша дали е красив или не, глупости, въобще не е красив #Crazy, отгоре на това има и комично изражение! Гледам, че Перегрин си направи  труда да ги покаже и двамата. Определено първият /от версията с Ема Томпсън/ е по-Уилъби smile3521 А пък да споделя, че Еленър от 2008 ми хареса много повече от Ема Томпсън, моите почитания, голяма актриса е, но....! Въпреки, че в началото не ме грабна, на края на първия епизод се оказа, че много я харесвам. Действаше ми  по-джейностиновски /боже, каква дума!!!/Може би, защото за разлика от Ема Т. не е известна актриса и първо я възприех като образа, а не като известната личност. Има ли нужда да коментирам за  Дан Стивънс /и не го казвам под въздействие на сините му очи, а пък аз уж и не харесвах такива Joy/ , Хю Грант пасти да яде /лично мнение Laughing/. Оле колко се отплеснах, явно наистина много ми е харесал сериала. Joy

# 88
Аз май малко взех да се....хм.....Флюбвам в Матю...добре де, актьора дето му играе ролята  Rolling Eyes. Еми какво да правиш-съдба.
 Иначе филма взе много динамично да се развива и малко ме притеснява: Лорд Грантъм не му е чиста работата с новата прислужница, ама и на нея нещо й има, дето не ми вдъхва доверие! Мери да му тегли една...на тоя сър Ричард и да се хващат под ръка с Матю, че ми втръснаха техните колежански номера. "Вдовстващата" графиня просто като й видя физиономията и още преди да си е отворила устата ме напушва зверски смях  Mr. Green Карсън....не очаквах това от него, честно! Ама аз все си мисля, че никой никъде няма да се премести, та и той ще си остане където му е мястото.

# 89
  • София
И аз ще пиша в бяло за абатството:
Ооо, и аз я забелязах още в пета серия новата прислужница и заигравката с лорда. Детенцето й да не се окаже някоя незаконна издънка на фамилията  newsm78.
Според мен Карсън ще се съгласи да иде с лейди Мери, за да може да я наглежда. Даже имаше лек намек в един разговор между него и баща й - хич нямат доверие на вестникарчето!

Общи условия

Активация на акаунт