Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и други с подобна тематика 3

• 72 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Хареса ми серията, то с наближаване края на сезона, всичко ми харесва, само се надявам да не претупат нещото накрая. Графинята, оооо, графинята, моята сладурка. Въпреки, че за сега сцената с телефона е на първо място в моята класация и вчерашната с толкова възпитаната манипулация ми напълни душата.

# 91
Титат, радвам се за теб...  я да се възползвам да те питам какво мислиш за Уилъби  Grinning - все ми се струва, че той беше по-Уилъби във версията на "Разум и чувства" с Ема Томпсън и Хю Грант. Някак си по-красив, по-магнетичен и завладяващ. Ще погледна пак, да ги сравня актьорите.  
В  момента, в който го видях се разсмях, дори не мога да реша дали е красив или не, глупости, въобще не е красив #Crazy, отгоре на това има и комично изражение! Гледам, че Перегрин си направи  труда да ги покаже и двамата. Определено първият /от версията с Ема Томпсън/ е по-Уилъби smile3521
Аз минисериала не съм го гледала  Peace Книгата вече ми бяга по тъча  ooooh! (четох я отдавна)  и от гледането на филма мина доста време, та не мога да преценя кой е по-Уилъби  Thinking - доверявам се на преценката ви  Peace Но все пак, дали става въпрос за външен вид или за актьорска игра  newsm78 Предполагам минисериала на ББС е по-детайлен  Thinking Мен Доминик Купър ме изкефи в "Дукесата"  Peace, но пък може би като Уилъби не се е справил  Thinking

# 92
Перегрин, я го изтегли мини сериалчето  Grinning /3 епизода са само/ и прецени лично... ще ми  е интересно да чуя мнението на всички ви. Хм, и за визия става въпрос - Уилъби трябва да е безспорен красавец, за да увлече тотално момиче като Мариан, но става дума и за режисьорски и актьорски подход към образа, та от там и чуденето кой е по-Уилъби  ooooh!. Образът е сложен - на личност, у която доброто и слабостите се прегрупират различно, под въздействието на Мариан и други фактори. Доминик Купър просто го направи по свой начин - докара Уилъби по-младежки, някак с внушение за по-неуравновесен и нестабилен характер /аз така го възприех/. А във филма с Ема Томпсън беше по-мъжествен, мисля и по-красив... та повече да го дояде човек  Mr. Green. А за Елинор и Дан Стивънс Титат е абсолютно права. Направо мечта са тия двамата!  Heart Eyes     

# 93
  • София
Някой да е попаднал вече на 7 серия от Абатството, гледам че в http://www.tvsubtitles.net/ вече има английски субтитри, но в замунда я няма.

ПП Намерих я при пиратите http://thepiratebay.org/search/downton%20abbey/0/99/0

# 94
Доминик Купър просто го направи по свой начин - докара Уилъби по-младежки, някак с внушение за по-неуравновесен и нестабилен характер /аз така го възприех/. А във филма с Ема Томпсън беше по-мъжествен, мисля и по-красив... та повече да го дояде човек  Mr. Green.
Може би наистина съм си представяла Уилъби малко по - мъжествен и как да кажа, пресметлив, циничен и в безизходица, затова не можах да възприема Купър. Но всеки преживява героите по-различен начин и то добре, че е така иначе ама дискусия ще е! Laughing

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Абатството го има и в арена вече.

# 96
  • София
Абатството го има и в арена вече.

O... нямам търпение, но ще изчакам субтитрите... не искам да си развалям кефа и тази седмица  Mr. Green

# 97
  • София
Пробвай с английски, много по-добре е отколкото без никакви.

# 98
  • София
Пробвай с английски, много по-добре е отколкото без никакви.

Руските субтитри обикновено излизат в понеделник вечер, най-късно във вторник с тях ще ми е по-гот  Hug

# 99
Лелеее, сега гледам новата серия на Абатството и място не мога да си намеря  Mr. Green: Тоз Лорд Грантъм......как я мисли не знам. Личи си че е набрал на жена си, ама....И някак много бързо го вдигнаха моя Матю, но като се замисля, то не останаха епизоди до края, тъй че няма време за разкатаване.

# 100
Вчера гледах Джейн Еър 2011 за втори път и ... изненада! Открих Сали Хоукинс в ролята на мисис Рийд! Първия път нещо я бях пропуснала ...

# 101
Пък аз се чудех защо е такава готина мисис Рийд  Joy

# 102
  • Пловдив
Пропуснала съм новата тема  Embarassed

Гласувах за "Гордост и предразсъдъци"  Heart Eyes

"Джейн Еър" 2011 не съм го гледала още. На мен ми е любопитно да видя малкият Били Елиът в ролята на Сейнт Джон, но просто не съм била в настроение да го гледам. А и последната версия ми хареса, а аз като харесам нещо не винаги ми се иска да видя друга версия.

Вчера гледах "Изгубена в роман на Остин" - забавно филмче, но до там. Когато някой филм ми хареса много не го трия, за да си го гледам пак, а този си го изтрих с  чиста съвест веднага Simple Smile Мистър Дарси през цялото време ми напомняше на Хийт Леджър.

# 103
  • София
Аз и тази седмица да отбележа Маги Смит като невероятна, брилянтна, чудесна! Всяко изречение на графинята е право в целта.  Heart Eyes

# 104
Страхотна темичка! Следя ви, момичета, макар и пасивно, без да коментирам. Събирам си "материал" за студените зимни уикенди. Гласувах за "Гордост и предразсъдъци", не без известно колебание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт