Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и други с подобна тематика 3

• 70 585
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Това с рестартирането на торента не ми е ясно

Рестартиране е спиране и после пускане на торент задачата (има бутончета горе в лентата на торент клиента) Peace

За да не ми е спам поста  Wink

# 496
аз знам какво е рестарт, но не знаех как точно се прави на торента, почнах да качвам филми едва от една седмица, та още съм ученичка Simple Smile Rolling Eyes
проблем е, че повечето филми, които имам са без субтитри или ако има такива са на английски... е има няколко с бг субтитри, но си е проблем като цяло

# 497
Здравей Ваня!аз отскоро съм в сайта,но също обожавам тези филми и успях да гледам почти всичките.Можеш ли да ми кажеш откъде мога да си изтегля "Обитателката на Уайтфилд Хол" и къде мога да гледам 9-ти епизод на Абатство Даунтън ?Благодаря предварително!  bouquet

# 498
  • в сърцето на един мъж...
Не съм Ваня, но 9-ти епизод на Абатството още не е излязъл - коледен е епизода, а "Обитателката" го имаше в мастърс.

# 499
надявам се да ме извиниш!Благодаря ти много! Hug

# 500
  • в сърцето на един мъж...
Няма за какво да се извиняваш Hug Просто вместо нея ти отговарям Wink

# 501
  • София
Често надничам в темичката ви ,но хайде и аз да драсна някой ред  Grinning .От доста време се чудя ,дали да изтегля абатството ,но определено покрай вас се зарибих и ще го гледам  Peace .

Момичета, бях писала преди време, че свалям един сериал, който преди много години даваха по БНТ Модна къща "Елиът". Вече имам свалени (с големи мъки) първите два сезона (общо са три, прекъснаха го незнайно защо), та ако някой иска мога да ги кача някъде за удобно сваляне. Единственият недостатък е, че няма субтитри.
Спомням си го този сериал и бих се радвала много пак да го гледам  Peace .

# 502
Често надничам в темичката ви ,но хайде и аз да драсна някой ред  Grinning .От доста време се чудя ,дали да изтегля абатството ,но определено покрай вас се зарибих и ще го гледам  Peace .

Ако го гледаш няма да сбъркаш и ще останеш доволна,но ще се зарибиш и ще искаш още... Simple Smile

# 503
  • София
Често надничам в темичката ви ,но хайде и аз да драсна някой ред  Grinning .От доста време се чудя ,дали да изтегля абатството ,но определено покрай вас се зарибих и ще го гледам  Peace .

Момичета, бях писала преди време, че свалям един сериал, който преди много години даваха по БНТ Модна къща "Елиът". Вече имам свалени (с големи мъки) първите два сезона (общо са три, прекъснаха го незнайно защо), та ако някой иска мога да ги кача някъде за удобно сваляне. Единственият недостатък е, че няма субтитри.
Спомням си го този сериал и бих се радвала много пак да го гледам  Peace .

Тегли, тегли - и аз така се чудих дълго време, но после изгледах първи сезон за норматив Simple Smile

Намерих линк за Елиът в пиратите - пробвай го http://thepiratebay.org/torrent/6708440/The_House_of_Eliott__%28 … 1-3_-_Complete%29, много е бавен, но се сваля. Ако все пак не успееш, мога да ги кача в dox или tranzit.

Бях обещала и едни други филми, като си говорехме за Мускетарите, но не мога да придумам все още половинката да ми пусне компа на който са, но не съм забравила  Confused

# 504
Аз пък се отчаях, момичета. Толкова прекрасни предложения, а не мога да се добера до ни едно и нямат субтитри. Добре че поне някои от вас се оправят и с тегленето, и с ангилйските субтитри. Аз обаче дори субтитрите на "Съпруги и дъщери" не успях да пусна - имам нов плейър - специално заради този мини сериал, но дава субтитрите по маймунски  #Cussing out  - файда  никаква, каквото и да правя. Направо се мятам... /и понеже говорим за зарибяване/... като шаран без блато  Mr. Green

# 505
  • Варна
Аз пък се отчаях, момичета. Толкова прекрасни предложения, а не мога да се добера до ни едно и нямат субтитри. Добре че поне някои от вас се оправят и с тегленето, и с ангилйските субтитри. Аз обаче дори субтитрите на "Съпруги и дъщери" не успях да пусна - имам нов плейър - специално заради този мини сериал, но дава субтитрите по маймунски  #Cussing out  - файда  никаква, каквото и да правя. Направо се мятам... /и понеже говорим за зарибяване/... като шаран без блато  Mr. Green
И при мен не тръгнаха субтитрите на тоя филм.

# 506
  • София
не помня как го гледах този  Thinking

# 507
Дон Домат, с какво гледаш? Защото имам добра новина - субтитрите на "Съпруги и дъщери" тръгнаха. Едно по едно: свалих БС плейър, а за да тръгнат субтитрите, се оказа, че не трябва да им копираш името на филма - направо ги влачиш вътре. Първия път тръгнаха маймунешката и тогава се отчаях. Изглежда е трябвало просто да се изключи и включи отново компът... щото ей сега най-нахално си тръгнаха - да се ококори човек просто  Shocked! Фю! Та сега накрая ще разбера какви са ги забъркали там...

# 508
Не знам дали сте коментирали този филм, ако да извинявам се за повтарянето.  Wink
 Nicholas Nickleby / Никълъс Никълби 2002          http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=151654&hit=1

# 509
Малко снимки от коледния епизод на Абатството:
http://www.heatworld.com/Entertainment/TV/2011/12/A-sneak-peek-a … l/?iid=13#mainimg

Общи условия

Активация на акаунт