Кое е любимото ви име за момиче?

• 14 924
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Кремена/моето Grinning/ , Мария и Дария/ на дъщеря ми/.

# 166
  • София

Страхотно е и аз твърде много го харесвам Peace и бях само на една идея от това име, когато записвах щерка си Simple Smile

Добре ми звучи като звукова комбинация, ама как момиче с име Андреа, Андреа значи мъжка, никога не бих си нарекла момичето така.

# 167
Много ми харесват - Йоана, Сиа(я)на, Рая. Обаче, бихте ли ми казали как ще звучи Йоана на галено? Също Сиа(я)на?
Много бих искала да си имаме момиченце, но нещо напоследък ме гложди чувство, че ще е момче Crazy. Тогава не знам как ще го кръстим. аз съм си харесала Михаил - на баща му, обаче баща му така се дърпа.... Cry

# 168

Ивета-като мен  Wink И естестевено Дарина!

# 169
Калина (то се вижда Wink), Йоанна (това беше другия вариант), Сиана и Александра

# 170

Страхотно е и аз твърде много го харесвам Peace и бях само на една идея от това име, когато записвах щерка си Simple Smile

Добре ми звучи като звукова комбинация, ама как момиче с име Андреа, Андреа значи мъжка, никога не бих си нарекла момичето така.

Мъжкият вариант на името значи мъжествен. За женския вариант дават няколко значения - силна, смела, дори го срещах и женствена, макар андреана да е името с точно това значение. Силна и смела ми харесва като смисъл на името на дъщеря ми Simple Smile

Не споменах, че също харесвам и имената Тоня и Славея.

# 171
здрасти!Ние с мъжа ми се бяхме разбрали ако се роди момче,той да измисли името,ако е момиче аз.

Дано всичко е ок, че м. май ще ни дари с ДАРА. Grinning Grinning Grinning
Други любими имена са ни Александра, Христа, Сияна, Сара, Диана

Последна редакция: вт, 03 яну 2006, 11:53 от noneto

# 172
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Мариела,Йоана,Велиана,Ивона,Миа

# 173
Az krastix dasherja si Ivajla....
tova ime mi xaresva strashno mnogo:-)))

# 174
  • Бургас
Ами Munichka на Йоана може да се казва Ани или Йони а на Сиа(я)на Сиси или Сиа/Сия на мен за Йоана повече ми харесва Ани а за Сиа(я)на и 2 са хубави Peace

# 175
  • София
Анджела-дъщеря ми се казва така!На кратко Анджи.Празнуваме имен ден на 8.11.-Архангел Михаил-един голям празник!!! Бях я записала Виктория и на третия ден(денят на изписването)го променихме на Анджела,защото бабата на мъжа ми казала,че бебето се било родило на деня на ангела!Впоследствие се оказа,че всяка неделя е ден на ангела.Така имаме едно наистина много красиво име!    Лека бременност и безпроблемно раждане!!! Praynig

# 176
Дъщеря ми се казва Йоана, но никога не сме я наричали галено.Просто не ми звучи добре Йони,а Ани вече е съвсем друго име.

# 177
Яна и Цветина, затова така се казват децата ми...харесват ми също Аника и Рая.

# 178
  • София
Ива, Ивайла, Нели, Гергана

# 179
  • Бургас
Детето на моя приятелка се казва Йоана и всички я наричат Ани и не може да се каже че е различно име тъй като Йоана завършва на Ана а  много деца ги наричат с 2част от името пр Калина-Лина Ванеса-Неси Радина-Ина Елизабет-Бети мен също ме наричат с2 част от името ми но все пак всеки нарича детето си така както му харесва но иначе варианти има много

Общи условия

Активация на акаунт