Техника за Емоционална Свобода (ТЕС) - 2

• 124 176
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • в резерват
Oх, Лени...... благодаря,  Blush

# 106
  • на брега на морето
Петте минути, в които тесах с фразата "Въпреки че нямам воля да тесам...", промениха живота ми.

Четох за това и оттогава едва ли не всеки ден мисля за него. Много те моля за повече подробности; за тези, които можеш да разкажеш на всички. Изключително ми е интересно; бих казала - повече от интересно. Hug

# 107
# 108
Запис  Hug

Има ли някъде линк към първата темичка?

# 109
  • ул. "Мечтание"
Най-долу на заглавната публикация. Peace

# 110
Momi4eta stra6ni ste:))) Predi nqkolko dni slu4aino popadnah na TEC v internet i zapo4nah da razu4avam koe kak se pravi...mnogo interesno mi se stori. Vse o6te ne sam postignala uspeh, no sledkato popro4etoh kakvo ste spodelili tuk imam jelanie da se zahvana po-seriozno:)))

# 111
  • ул. "Мечтание"
Успех в начиннието!  Peace
Ако не искаш да си отнесеш мъмренето от модераторите, добре е да пишеш на кирилица (пише си го в правилата на форума). Peace

# 112
Записвам се да следя.

# 113
  • на брега на морето
Не следи, ами започвай  Hug и докладвай резултати. Всеки един резултат е много важен за останалите Peace

# 114
Аз си действам тихичко, не съм много сериозна, но когато се сетя...или ми се обади някоя болежка Mr. Green. Как да разбера кое действа, като съм започнала сто неща - то е фитнес, рехабилитация, уикенди в планината, по-позитивно мислене....че даже и класически хомеопат посетих. Е, важното е, че се чувствам по-добре!

# 115
Как да разбера кое действа, като съм започнала сто неща - то е фитнес, рехабилитация, уикенди в планината, по-позитивно мислене....че даже и класически хомеопат посетих.
Тесай желанието си да знаеш точно какво става. Това е един вид желание за контрол над нещата. Когато това желание се освободи, можеш да наблюдаваш как се случват правилните неща и всичко се нарежда идеално. Как животът ти се организира по начин, който ти не би могла да измислиш, когато се опитваш да го контролираш.

# 116
Иван Петърнишки в момента е гост по ББТ. Peace

# 117
Привет отново момичета. Бях писала преди около 2 месеца и оттогава доста несериозно се отнасям към ТЕС, понеже съм от по мързеливите. Сега обаче трябва да се стегна, защото надеждата ми е именно в тес. Бременна съм и след много мъки и спонтанни аборти съм доста неспокойна. При една от предишните си бременности направих спонтанен аборт в края ня 5 месец. Заключението беше,че при следваща бременност ще трабва да се направи серклаж. Сегашната ми лекарка обаче е на мнение да изчакаме с идеята, тъй като може и да не се наложи да правим серклаж. Аз обаче като достатъчно патила искам да се превастраховам с помощта на тес. Схемата на потупване ми е ясна, но имам проблем със съставянето на декларацията. Мисля да започна с нещо такова Въпреки че шийката на матката ми е наранена и може да не издържи на теглото на бебето и да се отвори преждевременно аз напълно и бевревервно приемам себе си<

Какво мислите?

# 118
  • на брега на морето
ТЕСай емоциите си, които имаш в този момент,  една по една, докато ги сведеш до 1 или 0.
Спонтанните аборти подсъзнателно изразяват страх от бъдещето.

# 119
Въпреки че шийката на матката ми е наранена и може да не издържи на теглото на бебето и да се отвори преждевременно аз напълно и бевревервно приемам себе си<
Завърши тази декларация с нещо като "и избирам шийката на матката ми да е здрава и да държи бебето добре"
После прави по две кръгчета по точките с фразата "Шийката на матката ми е здрава и държи бебето добре"
Това по 6 пъти на ден с чаша вода.

Освен това изтесай всичките си нежелани спомени, които са свързани с проблема.

Общи условия

Активация на акаунт