Техника за Емоционална Свобода (ТЕС) - 2

• 124 237
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • ES
Момичета, кълбо от нерви съм. От събота ме дразни всеки и всичко, от най-малкото паля и се ядосвам. Да кажеш, че е от цикъла, не е , тъкмо ми свършва.

Дума взаем не оставям, каквото ми е на сърцето го изстрелвам веднага и после като помисля, че може би съм обидила някой и изпитвам страхотно чувство за вина и срам. Чак ми се реве. Възможно ли е тесането да е събудило звяра в мен и той не иска да излее от бърлогата си и се люти и сърди?! На вас случвало ли ви се е? Как да продължа? Спрях и да слабея, въпреки усилията, които правя.

# 76
  • ул. "Мечтание"

Като не спираш и не се отказваш!  Peace

Тесай нещата, които си описала в публикацията си. Както общо, така и с конкретни ситуации.
Опитай с техника на избора, може да се получи добре.

# 77
  • на брега на морето
Възможно ли е тесането да е събудило звяра в мен и той не иска да излее от бърлогата си и се люти и сърди?!

Сигурно е това Grinning Дори и да ти се вижда смахнато -  много е добре, защото си раздвижила енергии, т.е. имаш резултат. Много добре, продължавай и... стискам палци. Peace

# 78
  • ES

Като не спираш и не се отказваш!  Peace

Тесай нещата, които си описала в публикацията си. Както общо, така и с конкретни ситуации.
Опитай с техника на избора, може да се получи добре.
Каква е тази техника на избора?

# 79
# 80
Аз  пак имам питанка Embarassed - само един проблем ли трябва да се третира? През деня се сещам за какво ли не, напр. - сутрин ми е схванат врата - тес-ам, после ме боли гърба и т. н.

# 81
  • на брега на морето
Иван Петърнишки съветва в такъв случай болката или проблема да се "преследват". Например ТЕСаш схванатия врат, той се оправя, но болката се премества в гърба - ТЕСаш гърба. Така докато изчистиш.
Имай предвид Лавинния ефект.  Peace

# 82
Аз  пак имам питанка Embarassed - само един проблем ли трябва да се третира?
Какво питаш? Един проблем на едно тесане, на една сесия, за един ден? Какво имаш предвид? Опиши по-подробно какво правиш и какво те интересува.

# 83
  • Балчик
Здравейте , нова съм и само
чета тук. Напълно нови неща
за мен.
Но в момента съм доста напрегната
и има защо , все търся начин да се
справя с тази болка и така ви
намерих Peace
Искам да свидетелсвам за действието на ТЕС
върху нас. Моят син беше леко болен и
със сериозна хрема , посред нощ ме
приложих този метод , и едва днес ми
каза , че благодарение на това , няма
хрема.  Crazy изненадах се  то
много приятно.Ами просто наистина трбва
да го практикуваме често  Peace

# 84
Аз  пак имам питанка Embarassed - само един проблем ли трябва да се третира?
Какво питаш? Един проблем на едно тесане, на една сесия, за един ден? Какво имаш предвид? Опиши по-подробно какво правиш и какво те интересува.
Конкретно - може ли сутрин - болки в гърба, на обяд - схванат врат, след обяд - главоболие, вечер - нещо друго.
Купих си книгата на Иван Петърнишки и се заемам с нея, но най-вероятно пак ще питам разни неща.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 11:59 от tanya.d

# 85
Конкретно - може ли сутрин - болки в гърба, на обяд - схванат врат, след обяд - главоболие, вечер - нещо друго.
Може.

# 86
  • Варна
Привет на всички! Искам да питам мога ли да прилагам ТЕС докато кърмя?

# 87
  • ул. "Мечтание"
Можеш.
Тук има поне два броя кърмачки размятащи теслата!  Mr. Green

# 88
  • Варна
Чудесно!Много благодаря!

# 89
Добре, де, имам един такъв въпрос - имам наченки на дискова херния /съответно и болежки в кръста/ - как ще ми помогне тесването? Нали това е някаква деформация на дисковете на гръбнака, което според мен е необратимо.

Общи условия

Активация на акаунт